Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Adattábla

Az anyagot, amelyből készült, és a tábla tartalmát az EU gép- és elektromos irányelvei, valamint a felszereléscsoportokra vonatkozó harmonizált szabványok határozzák meg. Alapadatokat és információkat tartalmaz, amelyek jellemzik az eszközt és annak gyártóját. Függetlenül attól, hogy milyen típusú anyagból készült, és hogyan szerelik fel, a készülék teljes élettartama alatt olvashatónak kell maradnia. Az (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-cosmeticsbranża-detalbranża-electronics

Termékcímke

A termékcímke a termék megfelelő jelölésére szolgáló címke, amely közvetlenül a termékre vagy annak csomagolására kerül. Alapvető információkat tartalmaz a végfelhasználó számára, pl. a gyártó neve és a termék neve, logó, összetétel, gyártási dátum és/vagy vonalkód stb. Számos esetben leíró címkeként és színes marketingcímkeként is megállja a helyét – a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Energiacímke

Az energiaköltségek nagymértékben csökkenthetők energiahatékony berendezések használatával. Ebben nyújt hatékony segítséget az egyes készülékek energiahatékonysági jellemzőit bemutató energiacímke. Ez a speciális marketingcímke az EU iránymutatásainak és más regionális szabványoknak megfelelően készül, és a termék energiafogyasztásán túlmenően számos egyéb hasznos információval is szolgál. Az Etisoft vállalja professzionális színes tekercses energiacímkék nyomtatását (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-electronicsbranża-logistics

Azonosító címke

Termékek, félkész termékek, alkatrészek vagy raktári egységek megfelelő azonosítására szolgál a gyártási és logisztikai folyamatok során. A nyomonkövethetőségi rendszerek eleme, amelyek követik a termék mozgását a gyártás különböző szakaszaiban és a széles ellátási láncban. Az azonosító címkék fontosak a minőségi és panaszkezelési folyamatok megfelelő működése szempontjából. Ezek alapján kivonható a hibás terméktétel a piacról. Leggyakrabban tartós, (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-logisticsbranża-gardening

Információs címke

Ragasztott címke, függőcímke vagy bevarrható címke formájában tartalmazza a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkat a felhasználó számára. A szöveg, grafika vagy piktogram formájában készült színes nyomat garantálja az érthető üzenetet az ágazati követelményeknek megfelelően. Vázlatos diagram, szerelési vagy kezelési útmutató, leírás stb. is kaphat ilyen formát. A vállalkozásoknál és közintézményeknél számos területen grafikus formában teszi lehetővé az alkalmazottak és a látogatók tájékoztatását.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-manufakturingobszar-warehouseobszar-shippingobszar-office

Raklap- és konténerjelölések

Tartós öntapadó címkék, amelyek egyedi számot tartalmaznak vonalkód vagy 2D formájában. Ezeket a jelöléseket a gyártási és logisztikai folyamatokban használják az újrafelhasználható csomagolások jelölésére. Így lehetőség nyílik az adott konténer tartalmának azonosítására vagy a státuszának meghatározására a visszaváltható csomagolások rendszerében. Az ilyen típusú címkékkel ellátott raklapok és konténerek lehetővé teszik a összeállítási és logisztikai folyamatok automatizálását.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-manufakturingobszar-officeobszar-warehouse

Polc- és állványjelölések

Polc- és állványjelölések - öntapadó címkék, amelyek a vállalat számos területén képezhetik a jelölési rendszer részét, ahol a termékeket egy adott helyen kell tárolni. Állványok, polcok és elkülöníthető helyek jelölésére szolgálnak. Öntapadó fóliacímkékből készül, egyedi kóddal és számmal nyomtatva. Ideiglenes jelölések esetén mágneses alapon készült címkéket használnak.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-electronicsbranża-pharmacyobszar-office

Zárjegy címke

Bizonyos szempontból védi a terméket vagy annak csomagolását az illetéktelen hozzáféréstől. Ha a címkét megpróbálják eltávolítani, tönkremegy, nem használható többé, és a felnyitási kísérlet egyértelművé válik. A felhasznált anyagtól függően a zárjegy címke rétegekre esik szét, amikor megpróbálják lehúzni, láthatóvá válik a felirat (általában VOID), vagy elszakad, vagyis nem lehet egészben lehúzni.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-cosmeticsbranża-detalbranża-electronics

Marketingcímke

A marketingcímke célja, hogy a fogyasztó megkapja a termékkel kapcsolatos legfontosabb marketing információkat. Mérete, színei, grafikai formája, megfelelő elhelyezése a terméken mind-mind fokozza a termék vonzerejét és növeli a vásárlási hajlandóságot az értékesítés helyén. Tájékoztat a legfontosabb előnyökről, versenyelőnyökről, akciókról. Öntapadó fóliacímkék formájában kerül forgalomba – ilyenkor a ragasztó a lehúzás után nem hagy nyomot a termék burkolatán –, vagy a termékek akciós csomagolására ragasztják.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-chemistryobszar-laboratory

GHS vegyi címkék

Öntapadó címkék, amelyek a vegyi anyagok osztályozásának és címkézésének globálisan harmonizált rendszerével (GHS/CLP) összhangban a termékek címkézésére szolgálnak. A rendszer meghatározza a szabványos címke minimális méretét a vegyi anyag vagy keveréke csomagolásának űrtartalmához viszonyítva. Szabályozza a leírás módját és a veszélyekről tájékoztató piktogramok minimális méretét. A vegyipar sajátosságai miatt általában fóliacímkéket, ritkábban papírcímkéket használnak .  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Logó

Marketingcélokra használt termék, amelynek célja a termék és a márkatulajdonos ismertségének növelése. Megoldásaink számos iparágban lehetővé teszik a logók használatát. A lapos, krómozott betűk vagy egy domború, fémezett embléma hangsúlyozni fogja a termék esztétikai értékét, a termék és a gyártó színvonalát, és megkülönbözteti versenytársaik márkáitól.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-shippingobszar-warehouse

Logisztikai címke

A szállítmányok és logisztikai egységek jelölésére szolgál, tartalmazza a raktári és szállítási folyamatok megfelelő megvalósításához szükséges adatokat. A fenti folyamatok körülményeitől függően hő- vagy termotranszfer papírból állítható elő, ha pedig közvetlenül ki van téve az időjárási tényezőknek, akkor fóliából készülhet. A logisztikai címke szövegek és kódok formájában tartalmaz információkat, és ha a GS1 szabványnak megfelelően készül, az egész világon egyedülálló SSCC kódot (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-constructionsbranża-electronics

Figyelmeztető címke

Az adott területen történő tartózkodás vagy a termék illetve eszköz nem megfelelő használatának veszélyeire, kockázataira hívja fel a figyelmet. Gyakran jogszabályi követelmény, hogy egy adott terméket figyelmeztető címkével kell megjelölni. Öntapadó címke vagy függőcímke formájában szokott szerepelni, nyomtatott információkat tartalmaz a lehetséges veszélyekről. A címke méretét, színeit, valamint a felhasznált grafikákat vagy piktogramokat szabványosították, és megfelelnek az ipar követelményeinek. Vállalatok vagy közintézmények területén a munkavédelmi rendszerek szerves részét képezik.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Készletcímke

Öntapadó címke az állóeszközök, szerszámok és dokumentumok jelölésére. A kód formájában kinyomtatott szám javítja az adatgyűjtés folyamatát a társaság készleteinek leltározása és a dokumentumok archiválása során. A címkét kopásálló nyomtatás és olyan ragasztó jellemzi, amely megakadályozza a címke lehúzását és újrafelhasználását.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-officeobszar-shipping

Címzés címke

Általában irodában és adminisztrációs területen használják levelek és kis csomagok címzésére. A küldemény címzettjével vagy feladójával kapcsolatos nélkülözhetetlen információkat tartalmazza. Körlevelek egyesítésére vagy rendszerből történő címnyomtatás esetén használják. A címke általában termotranszfer nyomtatókhoz való papírból készül.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturing

Minőségi jelölések

A minőségellenőrzési folyamatokban használják az ellenőrzött termék megfelelő állapotának megjelölésére. A vállalatok belső szabályozásaitól függően lehetnek öntapadó címkék vagy függő címkék. Rendszerezik azokat a termékeket, amelyek a minőségellenőrzésen megfeleltek, feltételesen megfeleltek vagy elutasították őket, ehhez megfelelő színű jelöléseket használnak: zöldet, sárgát és pirost. Néha az üzenet grafikus formában szerepel (például OK, NOK), vagy egyszerű szöveg: pl. "megfelelő" vagy "nem megfelelő".  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-office

Munkavédelmi jelzések

Munkavédelmi jelzések - szabványos tiltó és utasító táblák, valamint a biztonság megőrzésére figyelmeztető táblák a vállalatok területén és a közterületeken. Rendezik a munkaállomások, folyosók, gyártócsarnokok, ügyfélszolgálati csarnokok és raktárak terét. Lehetővé teszik az alapvető biztonsági szabályok betartását, és azt, hogy az egyes létesítmények az üzemi munkavédelmi képviselő, az állami munkafelügyelet, és a munkavédelmi főfelügyelő ajánlásainak megfelelően. A munkavédelmi jelöléseket leggyakrabban (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Jelmagyarázat, nyomógombos címkék, kapcsolótábla címkék

A gépek és eszközök jelölései - tartós öntapadó címkék formájában készülnek, amelyekre  megfelelő szimbólumot nyomtatnak. A gépek és a gyártási cellák jelölőrendszereinek részét képezik, hogy ezek a gyártási és logisztikai folyamatok megvalósítása során azonosíthatóak legyenek. Az ilyen típusú címkéket elsősorban a karbantartás szempontjából fontos berendezéselemek jelölésére használják, hogy azok megfeleljenek a gép szabványainak és a munkavédelmi előírásoknak. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

Kanban jelölések

Újrafelhasználható kártyaként funkcionálnak, amelyek feladata a raktár területén dolgozók tájékoztatása a készlet feltöltésének szükségességéről, a gyártási területen pedig a gyártási folyamat megkezdésének szükségességéről. Általában tapadásmentes címke vagy öntapadó címke formájában készülnek. Alapvető információkat tartalmaznak arról a termékről, amelyre az adott kártya vonatkozik, valamint a mennyiségről – pl. egy egyszeri gyártási tétel minimális állapotáról vagy mennyiségéről – is tájékoztatnak    (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top