Termelés

Egyedi, bevált címkenyomtatás megoldásokat alkalmazunk, amelyek optimalizálják a vállalat folyamatirányítását és praktikus rendszereik segítségével jelentősen képesek növelni a hatékonyságot. Az Etisoft számos olyan ajánlatot kínál, amelyek szintlépést jelentenek egy vállalat termelési folyamataiban: ilyenek a jelölések, az RFID címkék, az AutoID eszközök, az intralogisztikai rendszerek, az informatikai megoldások és az automatikus minőségellenőrzési rendszerek, hogy csak néhány példát említsünk.

Lásd termékeket

Címkenyomtatás a minőségellenőrzés során

Kész megoldásokat kínálunk, amelyek csökkentik a költségeket és növelik a minőségellenőrzés hatékonyságát. Ha Ön is szívesen megtakarítaná az auditorok munkaidejét és megszabadulna jelölések közötti eligazodás nehézségeitől, tekintse meg ajánlatainkat! Az Etisoft korszerű gépi látási rendszer és ellenőrző alkalmazás választékban megtalálhatóak automatikus minőségellenőrzési rendszerek, APS auditor rendszerek és minőségi jelölések is.

Lásd termékeket

Raktár és logisztika

Folyamatok optimalizálása, azok megfelelő megjelenítése, termékek és területek helyes azonosítása: ezek a korszerű raktár alapjai, amelyek biztosítják a hatékony vállalati logisztikát. Az Etisoft cégre szabott megoldásaival egyszerűen megteremtheti a gördülékeny raktárkezelés feltételeit. Széles kínálatunkban GS1-kompatibilis címkék, AutoID eszközök, AGV mobil targonca rendszerek, áttekintő táblák és RFID jelölési rendszerek is elérhetőek.

Lásd termékeket
magazyn logistyka etisoft magazyn automatyczny regały magazynowe

Laboratórium és K + F

A hatékonyan működő kutatási folyamat kulcsa, hogy a tesztelésre előkészített minták gyorsan és pontosan azonosíthatóak legyenek. Az Etisoftnál kifejezetten ezeket az igényeket tartottuk szem előtt, amikor megalkottuk etiCALLS rendszerünket: e megoldás segítségével vonalkódokkal és 2D kódokkal jelölhetők a vizsgálati anyagok, a laboratóriumi eszközök, a reagensek és a dokumentumok. Célunk, hogy teljes körű termék-és eszközkészlettel lássuk el a laboratóriumokat és a K+F részlegeket: tekintse meg ajánlatainkat!

Lásd termékeket

Iroda és adminisztráció

Rövidebb folyamatok, hatékonyabb kommunikáció, rengeteg megtakarított idő: címkenyomtatás megoldásainkkal egyszerűen optimalizálhatja az irodai és adminisztrációs munkát. A megfelelő szervezettség érdekében tegye meg Ön is a következő lépést! Az Etisoft szabványosítás és munkahely vizualizációs megoldásai jelentősen megkönnyítik az irodai dolgozók tennivalóit: partnerek az adminisztráció, az állóeszközökkel való gazdálkodás, a leltározás, az archiválás és a munkavédelem folyamataiban is.

Lásd termékeket
Back to top