Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Kétoldalas szalagok és rögzítőcsíkok

Olyan ragasztóanyagok, amelyeket a különféle iparágakban gyakran használnak az elemek gyors és tartós összekötésére. Ragasztófólia, vékony és vastag, kétoldalas habszalagok és akrilszalagok formájában kerülnek forgalomba. Kiváló alternatívát jelentenek más összeerősítési technológiákkal például a csavarokkal, szegecsekkel, ragasztókkal szemben. A folyamat tiszta és nem igényel további műveleteket, például fúrást. Az anyag típusától és az (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronicsbranża-logistics

Öntapadó szalagok és rögzítőcsíkok

Rendkívül sokféle módon alkalmazható anyagcsoport. Különböző anyagokból készülnek, és az adott megoldásra jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékek elemeinek állandó vagy ideiglenes rögzítéséhez is készülhetnek. A csomagolások lezárására vagy megerősítésére is szolgálnak. A rögzítőszalagokból készült csíkok felhasználhatók az alkatrészek ideiglenes összekapcsolására azok összeszerelése előtt és alatt, valamint logisztikai egységek ragasztás nélküli jelöléseinek ideiglenes rögzítésére is alkalmas.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Szigetelők

Szigetelők - dielektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagokból készült elemek, amelyeket különböző berendezések részeinek elválasztására használnak, hogy megakadályozzák az elektromos áram és a hő tovább terjedését. A szigetelők szétszórják az elektrosztatikus töltéseket. Feladatuk, hogy megóvják a készülékeket, és megvédjék a felhasználókat. A követelményektől függően különféle anyagokból készülhetnek, öntapadó vagy nem ragadó elemek formájában. A szigetelőkkel elektronikus rendszerek elválaszthatók a készülékházaktól, de elektromos kéziszerszámok akkumulátorainak hőszigetelésére is szolgálhatnak – ez csak néhány példa arra, milyen széles körben alkalmazhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotivebranża-electronics

Vezető és árnyékoló szalagok és elemek

Vezető és árnyékoló szalagok és elemek – elektromosan vezető öntapadó anyagokból készült elemek, amelyeket elektromos és elektronikus eszközök árnyékolására és földelésére terveztek. Feladatuk az elektrosztatikus töltések kisütése, valamint az elektromágneses tér és az EMI interferencia kiküszöbölése. A vezetőképes és árnyékoló szalagok leggyakrabban alumíniumból és rézből készülnek, olyan ragasztóréteggel, amely vezetőképes vagy szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Szállítás közbeni biztonsági szalagok

A termék mozgó alkatrészeinek ideiglenes rögzítésére szolgálnak, hogy megakadályozzák a sérüléseiket a szállítás és a logisztikai folyamatok során. A védő- és rögzítőszalagok legfontosabb funkciója a külön szállított elemek rögzítése, amellyel elkerülhetők a veszteségek és a bonyolult panaszkezelési eljárások. Az ilyen szalagok nyúlás- és szakadásállók, és szükség esetén még jobban megerősíthetők.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronicsbranża-constructions

Felületrögzítő fóliák és csíkok

Általában átlátszó öntapadó fóliákból készülnek. A felhasznált ragasztó tulajdonságaitól függően a termékek felületének a szennyeződésekkel, karcolódásokkal vagy sérülésekkel szembeni ideiglenes vagy állandó védelmére is felhasználhatók. Az ideiglenes védelem általában a finom, fényes felületek védelmére korlátozódik az összeszerelés, megmunkálás vagy fuvarozás idejére. Ebben az esetben a kulcstényező a felhasznált ragasztó, amely nem hagy nyomot a védett (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Maszkoló szalagok és csíkok

Olyan anyagok, amelyeket a gyártási folyamatok során mechanikai sérülésnek kitett elemek védelmére használnak. A maszkoló szalagok és csíkok használata a festési folyamat során garantálja a szín tökéletes vágási széleit. Eltávolítás után nem hagynak nyomot a felszínen. A szalagokból kivágott elemek a berendezések burkolatain és testén lévő furatok fedésére és védelmére szolgálnak.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotive

Tömítő és ütéselnyelő szalagok és elemek

Minden olyan hab, nemez vagy poliuretán elem, amelyek feladata a készülékek szennyeződésekkel, porral és nedvességgel szembeni védelme. Kitűnő rezgéscsillapító vagy zajszintcsökkentő tulajdonságaik növelik az ilyen jellegű megoldások vonzerejét az iparban. A tömítő és ütéselnyelő szalagok és elemek funkcionalitását sok iparágban értékelik, ahol ezeket használják alátétek, távtartók, lökhárítók és eszközlábak formájában.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotive

Fényvisszaverő szalagok és elemek

A legjobb minőségű fényvisszaverő fóliákból kivágott öntapadó szalagok és elemek, amelyek modern gyártási technológiája még nagy látószög mellett is kiváló fényvisszaverő képességet biztosít. A fényvisszaverő elemeket elsősorban gépjárművek jelölésére használják, így gondoskodnak a közlekedők biztonságáról. Zárt helyiségekben a veszélyes helyek és menekülési útvonalak jelölésére szolgálnak. A gyerekeknek készült fényvisszaverő kulcstartók és szalagok, a kerékpáros sisakok csupán néhány példát jelentenek az öntapadó fényvisszaverő elemek használatára a mindennapi életben.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

elementy-

Ipari tépőzárak

Öntapadó tépőzáras szalagok. Két részből állnak, amelyek egymás után sokszor is összekapcsolhatók és szétválaszthatók. Széles körben használják az autóiparban kárpitok, tetőkárpitok, szőnyegek rögzítésére, valamint az építőiparban falelemek, mennyezetek, szőnyegek, akusztikai és dekoratív panelek rögzítésére.  Az ipari tépőzárak olyan elemek, amelyeket számos iparágban alkalmaznak, ahol szükség van az elemek erős, de nagyon sokszor oldható összekapcsolására. A ragasztóréteg kiváló tapadást biztosít az összekapcsolt felületeken, a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

Öntapadó padló- és figyelmeztető szalagok

Színes öntapadó szalagok, amelyeket a vállalat számos területén használnak a kommunikációs útvonalak megjelölésére, a zónák és területek megkülönböztetésére. A munkavédelmi szolgálatok sikeresen használják veszélyes helyek vagy vészkijáratok megjelölésére. A felhasznált anyagok paraméterei lehetővé teszik a gyártási és raktározási területeken történő felhasználást, hiszen nélkülözhetetlenek az ott zajló folyamatok során.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top