Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Kétoldalas szalagok és rögzítőcsíkok

Olyan ragasztóanyagok, amelyeket a különféle iparágakban gyakran használnak az elemek gyors és tartós összekötésére. Ragasztófólia, vékony és vastag, kétoldalas habszalagok és akrilszalagok formájában kerülnek forgalomba. Kiváló alternatívát jelentenek más összeerősítési technológiákkal például a csavarokkal, szegecsekkel, ragasztókkal szemben. A folyamat tiszta és nem igényel további műveleteket, például fúrást. Az anyag típusától és az (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronicsbranża-logistics

Öntapadó szalagok és rögzítőcsíkok

Rendkívül sokféle módon alkalmazható anyagcsoport. Különböző anyagokból készülnek, és az adott megoldásra jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékek elemeinek állandó vagy ideiglenes rögzítéséhez is készülhetnek. A csomagolások lezárására vagy megerősítésére is szolgálnak. A rögzítőszalagokból készült csíkok felhasználhatók az alkatrészek ideiglenes összekapcsolására azok összeszerelése előtt és alatt, valamint logisztikai egységek ragasztás nélküli jelöléseinek ideiglenes rögzítésére is alkalmas.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Szigetelők

Szigetelők - dielektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagokból készült elemek, amelyeket különböző berendezések részeinek elválasztására használnak, hogy megakadályozzák az elektromos áram és a hő tovább terjedését. A szigetelők szétszórják az elektrosztatikus töltéseket. Feladatuk, hogy megóvják a készülékeket, és megvédjék a felhasználókat. A követelményektől függően különféle anyagokból készülhetnek, öntapadó vagy nem ragadó elemek formájában. A szigetelőkkel elektronikus rendszerek elválaszthatók a készülékházaktól, de elektromos kéziszerszámok akkumulátorainak hőszigetelésére is szolgálhatnak – ez csak néhány példa arra, milyen széles körben alkalmazhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotivebranża-electronics

Vezető és árnyékoló szalagok és elemek

Vezető és árnyékoló szalagok és elemek – elektromosan vezető öntapadó anyagokból készült elemek, amelyeket elektromos és elektronikus eszközök árnyékolására és földelésére terveztek. Feladatuk az elektrosztatikus töltések kisütése, valamint az elektromágneses tér és az EMI interferencia kiküszöbölése. A vezetőképes és árnyékoló szalagok leggyakrabban alumíniumból és rézből készülnek, olyan ragasztóréteggel, amely vezetőképes vagy szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Szállítás közbeni biztonsági szalagok

A termék mozgó alkatrészeinek ideiglenes rögzítésére szolgálnak, hogy megakadályozzák a sérüléseiket a szállítás és a logisztikai folyamatok során. A védő- és rögzítőszalagok legfontosabb funkciója a külön szállított elemek rögzítése, amellyel elkerülhetők a veszteségek és a bonyolult panaszkezelési eljárások. Az ilyen szalagok nyúlás- és szakadásállók, és szükség esetén még jobban megerősíthetők.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronicsbranża-constructions

Felületrögzítő fóliák és csíkok

Általában átlátszó öntapadó fóliákból készülnek. A felhasznált ragasztó tulajdonságaitól függően a termékek felületének a szennyeződésekkel, karcolódásokkal vagy sérülésekkel szembeni ideiglenes vagy állandó védelmére is felhasználhatók. Az ideiglenes védelem általában a finom, fényes felületek védelmére korlátozódik az összeszerelés, megmunkálás vagy fuvarozás idejére. Ebben az esetben a kulcstényező a felhasznált ragasztó, amely nem hagy nyomot a védett (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Maszkoló szalagok és csíkok

Olyan anyagok, amelyeket a gyártási folyamatok során mechanikai sérülésnek kitett elemek védelmére használnak. A maszkoló szalagok és csíkok használata a festési folyamat során garantálja a szín tökéletes vágási széleit. Eltávolítás után nem hagynak nyomot a felszínen. A szalagokból kivágott elemek a berendezések burkolatain és testén lévő furatok fedésére és védelmére szolgálnak.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotive

Tömítő és ütéselnyelő szalagok és elemek

Minden olyan hab, nemez vagy poliuretán elem, amelyek feladata a készülékek szennyeződésekkel, porral és nedvességgel szembeni védelme. Kitűnő rezgéscsillapító vagy zajszintcsökkentő tulajdonságaik növelik az ilyen jellegű megoldások vonzerejét az iparban. A tömítő és ütéselnyelő szalagok és elemek funkcionalitását sok iparágban értékelik, ahol ezeket használják alátétek, távtartók, lökhárítók és eszközlábak formájában.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotive

Fényvisszaverő szalagok és elemek

A legjobb minőségű fényvisszaverő fóliákból kivágott öntapadó szalagok és elemek, amelyek modern gyártási technológiája még nagy látószög mellett is kiváló fényvisszaverő képességet biztosít. A fényvisszaverő elemeket elsősorban gépjárművek jelölésére használják, így gondoskodnak a közlekedők biztonságáról. Zárt helyiségekben a veszélyes helyek és menekülési útvonalak jelölésére szolgálnak. A gyerekeknek készült fényvisszaverő kulcstartók és szalagok, a kerékpáros sisakok csupán néhány példát jelentenek az öntapadó fényvisszaverő elemek használatára a mindennapi életben.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Ipari tépőzár

Az ipari tépőzár tökéletes alternatívája a csavaroknak és egyéb hagyományos rögzítő elemeknek. Korlátlan szabadságot biztosít a tervezésben, összeszerelésben, de még a karbantartás alatt is. Az Etisoft kínálatában található prémium minőségű tépőzárakat több ezer nyitásra és zárásra tervezték. Válassza a legjobbat, kérjen tőlünk ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

Padlójelölő szalag

A padlójelölő szalag olyan színes, öntapadó eszköz, ami elengedhetetlen kommunikációs útvonalak megjelölésére, a zónák és területek megkülönböztetésére. Kínálatunkban kizárólag a kiemelkedő minőségű termékek közül válogathat. Kérjen tőlünk ajánlatot, kollégáink készséggel segítenek Önnek! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top