Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Kétoldalú ragasztó

A kétoldalú ragasztó sokrétű felhasználásának köszönhetően különféle iparágakban nyújt segítséget az elemek gyors és tartós összekötésében. Ragasztófólia, vékony és vastag, kétoldalas habszalagok és akrilszalagok formájában kerülnek forgalomba. Kiváló alternatívát jelentenek más összeerősítési technológiákkal például a csavarokkal, szegecsekkel, egyéb ragasztókkal szemben. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen személyre szabott ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronicsbranża-logistics

Öntapadó szalag

Az öntapadó szalag egy rendkívül sokféle módon alkalmazható termék. A felhasználási területtől függően pedig eltérő anyagokból készülhetnek. Ismerje meg széleskörű termékpalettánkat és találja meg azt, amire szüksége van. Kérjen tőlünk ajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Szigetelők

Szigetelők - dielektromos tulajdonságokkal rendelkező anyagokból készült elemek, amelyeket különböző berendezések részeinek elválasztására használnak, hogy megakadályozzák az elektromos áram és a hő tovább terjedését. A szigetelők szétszórják az elektrosztatikus töltéseket. Feladatuk, hogy megóvják a készülékeket, és megvédjék a felhasználókat. A követelményektől függően különféle anyagokból készülhetnek, öntapadó vagy nem ragadó elemek formájában. A szigetelőkkel elektronikus rendszerek elválaszthatók a készülékházaktól, de elektromos kéziszerszámok akkumulátorainak hőszigetelésére is szolgálhatnak – ez csak néhány példa arra, milyen széles körben alkalmazhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotivebranża-electronics

Vezető- és árnyékoló szalag

Vezető- és árnyékoló szalag elektromosan vezető öntapadó anyagokból készült elemek, amelyeket elektromos és elektronikus eszközök árnyékolására és földelésére terveztek. Ismerje meg termékeinket és tegye biztonságossá Ön is az elektromos rendszerek működését! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Szállítás közbeni biztonsági szalagok

A termék mozgó alkatrészeinek ideiglenes rögzítésére szolgálnak, hogy megakadályozzák a sérüléseiket a szállítás és a logisztikai folyamatok során. A védő- és rögzítőszalagok legfontosabb funkciója a külön szállított elemek rögzítése, amellyel elkerülhetők a veszteségek és a bonyolult panaszkezelési eljárások. Az ilyen szalagok nyúlás- és szakadásállók, és szükség esetén még jobban megerősíthetők.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronicsbranża-constructions

Felületrögzítő fóliák és csíkok

Általában átlátszó öntapadó fóliákból készülnek. A felhasznált ragasztó tulajdonságaitól függően a termékek felületének a szennyeződésekkel, karcolódásokkal vagy sérülésekkel szembeni ideiglenes vagy állandó védelmére is felhasználhatók. Az ideiglenes védelem általában a finom, fényes felületek védelmére korlátozódik az összeszerelés, megmunkálás vagy fuvarozás idejére. Ebben az esetben a kulcstényező a felhasznált ragasztó, amely nem hagy nyomot a védett (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

Maszkoló szalagok és csíkok

Olyan anyagok, amelyeket a gyártási folyamatok során mechanikai sérülésnek kitett elemek védelmére használnak. A maszkoló szalagok és csíkok használata a festési folyamat során garantálja a szín tökéletes vágási széleit. Eltávolítás után nem hagynak nyomot a felszínen. A szalagokból kivágott elemek a berendezések burkolatain és testén lévő furatok fedésére és védelmére szolgálnak.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotive

Zajcsillapító, ütésnyelő és öntapadós habszalag

Zajcsillapító, ütésnyelő, öntapadós habszalag és elem minden olyan hab, nemez vagy poliuretán, amelyek feladata a készülékek szennyeződésekkel, porral és nedvességgel szembeni védelme. Kitűnő rezgéscsillapító vagy zajszintcsökkentő tulajdonságaik növelik az ilyen jellegű megoldások vonzerejét az iparban. Ismerje meg kínálatunkat! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotive

Fényvisszaverő szalag

Prémium minőségű fényvisszaverő szalag és elemek széles választéka, nagy mennyiségű rendelés esetén az Etisoftnál. Rossz látási viszonyok között is biztosítja a megfelelő láthatóságot, fényvisszaverő képességének köszönhetően. Tartós szalagjaink ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak és a szennyeződésnek is. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen ajánlatot még ma! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics

Ipari tépőzár

Az ipari tépőzár tökéletes alternatívája a csavaroknak és egyéb hagyományos rögzítő elemeknek. Korlátlan szabadságot biztosít a tervezésben, összeszerelésben, de még a karbantartás alatt is. Az Etisoft kínálatában található prémium minőségű tépőzárakat több ezer nyitásra és zárásra tervezték. Válassza a legjobbat, kérjen tőlünk ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

Padlójelölő szalag

A padlójelölő szalag olyan színes, öntapadó eszköz, ami elengedhetetlen kommunikációs útvonalak megjelölésére, a zónák és területek megkülönböztetésére. Kínálatunkban kizárólag a kiemelkedő minőségű termékek közül válogathat. Kérjen tőlünk ajánlatot, kollégáink készséggel segítenek Önnek! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top