Zajcsillapító, ütésnyelő és öntapadós habszalag

Zajcsillapító, ütésnyelő, öntapadós habszalag és elem minden olyan hab, nemez vagy poliuretán, amelyek feladata a készülékek szennyeződésekkel, porral és nedvességgel szembeni védelme. Kitűnő rezgéscsillapító vagy zajszintcsökkentő tulajdonságaik növelik az ilyen jellegű megoldások vonzerejét az iparban. Ismerje meg kínálatunkat!

  • kitűnő tapadás a különböző felületekhez 
  • a berendezések védelme a szennyeződésekkel szemben 
  • zajcsökkentés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotive
Ajánlatkérés

Mi az a zajcsillapító elem és öntapadós habszalag?

Ipari felhasználásra szánt elemek, amelyeket hab, nemez vagy poliuretán anyagból készítenek. A fő funkciójuk a készülékek védelme a szennyeződések, por és nedvesség ellen. Emellett a rezgéscsillapító tulajdonságuk miatt számos iparágban használják, például alátétek, távtartók, lökhárítók és eszközlábak formájában. A tömítő és ütéselnyelő szalagok és elemek hatékony megoldások lehetnek a zajszint csökkentésére és a termelési folyamatok optimalizálására.

Miért van szükség rá?

Az ipari környezetben a gépek és berendezések rendszeres használatával járó rezgések és zajok károsíthatják a környezetet, de akár a munkavállalók egészségét is. Ezért fontos, hogy az ipari környezetben alkalmazott elemek, alkatrészek és tartozékok olyan tulajdonságokkal rendelkezzenek, amelyek csökkentik a zajszintet és a rezgéseket, valamint védelmet biztosítanak a szennyeződések, nedvesség és por ellen.

Az ipari felhasználásra szánt öntapadós habszalag, ütéselnyelő és zajcsillapító elemek kiváló megoldást jelentenek ezen problémák kezelésére. Az ilyen típusú elemek lehetnek habszivacs, nemez vagy poliuretán anyagból készült alátétek, távtartók, lökhárítók és eszközlábak. Tökéletesen illeszkednek a készülékek különböző részeihez, és biztosítják a szükséges védelmet és zajcsökkentést.

Az ütéselnyelő és zajcsillapító elemek hatékonyan csökkentik a zajszintet és a rezgéseket, ami nagyban javítja a munkakörnyezetet. Az öntapadós habosított epdm tömítőszalag pedig megakadályozza a szennyeződések, nedvesség és por bejutását a gépek és berendezések belsejébe, így elkerülve a károsodást és a meghibásodást.

Öntapadós habszalag, zajcsillapító: hol alkalmazható?

Széles körben alkalmazhatók különböző ipari területeken, ahol a gépek és berendezések rezgésekkel, zajjal és szennyeződésekkel járó környezetben dolgoznak.

  1. Autóipar: Az autóiparban számos tömítő, ütéselnyelő és zajcsillapító elemet használnak, például a motor- és váltóelemekhez, valamint az ajtók, az ablakok és az ülések környékéhez. Javítják a járművek teljesítményét, és csökkentik a zajszintet.
  2. Elektronikai ipar: Az elektronikai iparban a nagy teljesítményű berendezések és az érzékeny elektronikai alkatrészek védelme érdekében használják a öntapadós habosított epdm tömítőszalagot. Megakadályozzák a por és a nedvesség bejutását, valamint csökkentik a rezgéseket és a zajszintet.
  3. Gépipar: A gépiparban az ipari berendezések hatékonyabb működése érdekében használják őket, mert emelik a gépek teljesítményét és hosszabb élettartamot biztosítanak.
  4. Élelmiszeripar: Az élelmiszeriparban a gépek és berendezések hatékony működése és a termékek minősége érdekében használják, mivel megakadályozzák a por és a nedvesség bejutását a termelési folyamatokba, valamint csökkentik a zajt és a rezgéseket, ami javítja a munkakörnyezetet és növeli a termelékenységet.

Miért válassza az Etisoftot?

Számunkra elengedhetetlen, hogy ne a lehető legjobb megoldással álljunk elő ügyfeleink számára. Az igényeik inspirálnak minket arra, hogy velük együtt fejlődjünk, és hogy minden megoldásunkat egyedi igényekre tudjuk szabni. Szolgáltatásaink a folyamatos innovációra és a pontosságra épülnek, ugyanis a minden esetben biztosítjuk az időben történő kiszállítást, emellett pedig figyelmet fordítunk a kínálatunk bővítésére.

Ezért termék palettánkat a vásárlóink elvárásaihoz és a piaci változásokhoz viszonyítva alakítottuk ki, hiszen az a legfőbb célunk, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük!

Öntapadós habszalag: mindig a legjobbat nyújtjuk

Ha az általunk kínált termékekről van szó, egyszerűen nem ismerünk kompromisszumot. Az elmúlt évtizedek során kialakított szoros üzleti együttműködéseinket széleskörű és megbízható szolgáltatásaink mellett, kiemelkedő minőségű termékeinknek is köszönhetjük. Ennek érdekében figyelembe vesszük a vásárlóink visszajelzését, és mindig követjük a piaci változásokat.

Zajcsillapító: az állandó fejlődésre törekszünk

Egyik legfontosabb célunk, hogy nemcsak stabil, de hasznos partnerei is lehessünk az ügyfeleinknek, ehhez pedig folyamatos fejlődésre van szükség. Vállalatunk ereje abban rejlik, hogy az összes partnerünkkel stabil hosszú távú kapcsolatot kapcsolatot ápolunk. Ez kizárólag a termékeink és szolgáltatásaink magas minőségének köszönhető.

A folyamatos megújulás szerintünk elengedhetetlen, ezért állandóan részt veszünk különböző kutatásokban, a kollégáink részére pedig továbbképzéseket biztosítunk.

A folyamat automatika szakértői vagyunk

Cégünk széles termékkínálata között ugyanúgy megtalálható a címke nyomtató, mint a különböző ipar 4.0 megoldások. Mind termékeinket mind pedig szolgáltatásaink kínálatát folyamatosan bővítjük.

Kiemelten fontos számunkra a precizitás és a gyorsaság, legyen szó termékcímke nyomtatásról, zárjegy címke, ruhacímke, vagy thermo címke készítéséről. Ráadásul az ország egész területére biztosítunk kiszállítást.

Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Back to top