Amit kínálunk munkatársainknak

Az Etisoft munkatársainak fejlesztésére összpontosít - nemcsak új, felelős feladatok révén, hanem számos felajánlott tanfolyam révén is. A speciálisan elkészített egyedi programoknak köszönhetően fejleszthetik érdemi ismereteiket, idegen nyelvtudásukat, valamint készségeiket.

  • Modern munkakörnyezet
  • Nyelvtanfolyam
  • Évenkénti csapatépítő és ünnepi rendezvényeket
  • Cégen belüli és külsős tréningek

Mi tesz minket kiemelkedővé

Gyorsan növekvő, kizárólag lengyel tőkén alapuló szervezet vagyunk. Az elmúlt öt évben megdupláztuk az alkalmazottak számát, és jelenleg mintegy 400 embert alkalmazunk. A nagyra törő és felelősségteljes feladatok lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy teljes mértékben kihasználják tudásukat és tapasztalataikat. Ezen felül garantáljuk a dinamikus, sokszínű munkakörnyezetet, ami azt jelenti, hogy minden új nap új kihívásokat jelent. Az időszakos alkalmazotti véleményfelmérés olyan ismeretekkel szolgál, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kényelmes és inspiráló munkakörnyezetet teremtsünk. Az értékek, amelyekre összpontosítunk, egy pozitív és közvetlen vállalati kultúra és munkakörülmények, amelyek lehetővé teszik a magán- és a szakmai élet egyensúlyát.

A toborzási folyamat során nyitottak vagyunk a jelöltekkel való kapcsolattartásra. Az ilyen személynek lehetősége van elküldeni nekünk a kérdéseit, miközben teljesen tisztában van azzal, hogy ki a partnere a toborzási folyamat másik oldalán.
A jelentkezőket cégünk szempontjából fontos ügyfelekként kezeljük, mert a munkaszerződés megkötése egyben üzleti szerződés is. A jelöltnek és a munkáltatónak bizonyos feltételek mellett van mit kínálnia, és ha mindkét fél elfogadja őket, akkor belépünk a munkavállaló-munkaadó kapcsolatba. Megbízhatóak, szakszerűek és elkötelezettek vagyunk a kapcsolatokban. Érdemes hangsúlyozni, hogy a társaságunkkal kapcsolatba lépni vágyó személyt cégünk lehetőségeként kezeljük, nem pusztán pályázat benyújtójaként.

Az emberek szenvedéllyel

Az Etisoft dolgozói szenvedélyes és érdeklődő emberek, akik szabadidejükben is szívesen fejlődnek. Csapatunkban vannak elkötelezett sportolók, kerékpárrajongók, futók, hegymászók, vitorlázók, szörfösök, sőt, még blues zenészek : saját futballcsapatot, kerékpáros, futó, kitesurf és sícsapat hozott létre.

Przemysław

A szakmája grafikus / technológus. Magánemberként blueszenész, gitáros, a Black Amber és az Around The Blues együttesek társalapítója. A legfontosabb lengyelországi bluesfesztiválok fellépője.

Adam

Az Etisoft Running Team egyik alapítója, három félmaratonon vett részt. A futás és a fotózás szerelmese, az Egyesült Államok legszebb, rejtett tájain túrázik. Az Etisoftnál a gyártási osztály vezetője.

Dorota

A Siketek Sportegyesületében (MIG) curlingezik. Ezt a sportágat jégsakknak is nevezik. Sikeres kosárlabdázó és röplabdázó. Az Etisoftnál csomagológépeket kezel.

Joanna

A szakmája számítógépes grafikus. Magánemberként az extrém vízi sportok rajongója, az ETISOFT Kitesurfing Team tagja.

Krzysztof

Napi szinten az Etisoft Kraków értékesítési osztályán dolgozik, szabadidejében pedig klarinéton játszik a LajkFolk zenekarban.

Karolina

Kitörő energia és jókedv jellemzi. A nordic walking szerelmese, félmaratont is megtett ezzel a mozgásformával. Az Etisoftnál a Számlázási Osztályon dolgozik.

Krzysztof

A munkahelyén termékmenedzser, a kutatási és fejlesztési részleg munkatársa. Magánemberként energiavulkán, a hegy- és sziklamászás, valamint a kerékpározás rajongója.

Ola

A kereskedelmi részlegnél dolgozik. Mindig mosolyog, tele van energiával, minden nehéz feladatot megold. Szabadidejét aktívan tölti; szenvedélye a kerékpározás, a vitorlázás és a kite szörfözés.

Sportcsapataink

Back to top