Rólunk

Cégünk 1993-as megalakulása óta tevékenységünk a vevőink igényeire összpontosul a termékek címkézése és automatikus azonosítása terén. A vállalati ügyfelek számára nyújtott átfogó szolgáltatás és a dinamikus fejlődés megerősítette pozíciónkat: jelenleg számos iparág számára szállítunk címkéket és funkcionális elemeket, és ebben az ágazatban minősített, globális hatókörű cég vagyunk. Különböző szolgáltatási modelleket használunk, amelyek lehetővé teszik, hogy minden vásárlónkkal egyéni módon működhessünk együtt; így akkor is konszolidált szállítást tudunk nyújtani, ha a vevő gyárai a világ legkülönbözőbb pontjain találhatók. A piac változásai és ügyfeleink elvárásai nyomán építettük és fejlesztettük tovább kompetenciáinkat a folyamatautomatika területén. Sikeresen bővítjük kínálatunkat új Auto ID eszközökkel, címkefelviteli rendszerekkel, AGV targoncákon alapuló intralogisztikai rendszerekkel, vizuális rendszerekkel és az RFID technológia területéhez tartozó megoldásokkal.

A címkéktől az Ipar 4.0 megoldásokig

 Víziónk

Az Etisoft ismert márka és kiforrott technológiát kínáló vállalkozás a címkegyártók és funkcionális elemek gyártóinak és szállítóinak piacán. Megoldásait számos iparágban alkalmazzák. A címke információhordozóként működik az általunk kínált megoldásokban, az ipari automatizálás területén és a termelés automatizálását támogató informatikai rendszerekben. Tudásunkat és tapasztalatainkat megosztjuk ügyfeleinkkel. Az ő igényeik inspirálnak bennünket, nekik köszönhető, hogy cégünk fejlődik és sokoldalúbbá válik, termékportfóliónk pedig egyre bővül. Jövőnket egy olyan fejlődés jegyében képzeljük el, amely lehetővé teszi számunkra, hogy korszerű és felelősségteljes beszállítók maradjunk, és olyan termékekkel foglalkozzunk, amelyekkel mind ügyfeleink, mind mi magunk megfelelhetünk az Ipar 4.0 követelményeinek.

Biztonságos együttműködés
folyamatos fejlődés

Küldetésünk

Az Etisoft márka erejét a Partnereinkkel – ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal – folytatott hosszútávú, stabil együttműködésre alapozzuk. Az általunk kínált együttműködés a technológia biztonságán és a megfelelő termelési kapacitás biztosításán alapul. Folyamatosan beruházunk a gépeinkbe és az új technológiákba, és feljesztjük 300 fős csapatunk készségeit és kompetenciáit. Legnagyobb beszállítóinkkal igazi partneri viszonyban vagyunk, így a termelésünk folyamatos, tartjuk a szállítási határidőket, termékeink magas minősége pedig állandó marad. számos tanúsítvány bizonyítja. A széles termékportfóliónak, az átlátható együttműködési feltételeknek és a komplex kiszolgálásnak köszönhetően az Etisoft sok év óta biztonságos munkaadónak és megbízható partnernek számít az üzlet világában.

A céget az emberek alkotják

Cégünk legnagyobb értéke 300 fős, képzett munkavállalókból álló csapata, akik együtt dolgoznak a vállalat sikeréért. A csapat különböző területeken jeleskedő szakértőkből és kiváló szakemberekből áll, akik teljes felelősséget vállalnak azért, hogy feladataik minden egyes elemét kellő gondossággal és megfelelő időben végezzék. Olyan gárdát hozunk létre, amely nyitott és képes bármilyen kihívással szembenézni az ügyfélszolgálat, a logisztika, a technológia, a termelés vagy a K+F területén.

Olyan emberekre alapozunk, akik szeretnének fejlődni és képezni akarják magukat. Világos karrierutat tűztünk ki. Folyamatosan képezzük az alkalmazottainkat, emelve képesítésüket. Minden alkalmazottnak jogában áll a munka javítását célzó változtatásokat javasolni. Az ilyen tevékenységeknek köszönhetően számos racionalizálási javaslat már megvalósult, megkönnyítve vállalatunk mindennapi és hosszú távú működését. Együtt örülünk munkatársaink minden sikerének, támogatjuk szenvedélyeiket, a sportcsapatok létrehozására és a helyi közösségek felé irányuló kezdeményezéseiket.

 

Tapasztalat

Az Etisoft jelentése: tapasztalat 

Az Etisoft 1993 óta folyamatosan jelen van az automatikus azonosítási termékek ágazatának területén, így mára megbecsült, ismert márkává vált a lengyel és európai piacon. Az évek során megszerzett tapasztalatainkat következetesen felhasználjuk az új termékcsoportok létrehozásához. Szisztematikusan bővítjük kínálatunkat új típusú címkékkel és funkcionális elemekkel, emellett innovatív rendszerekkel és megoldásokkal gazdagítjuk, hogy felkészíthessük az Ipar 4.0-ra. Mindez professzionális és sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunknak köszönhető, amely biztonságérzetet nyújt üzleti partnereink számára, miközben részt vesz az általunk megtapasztalt folyamatos fejlődésben.

Történelem

1993
1996
1997
1998
1999
2000
2002
2003
2004
2005
2006
2008
2009
2010
2011
2012
2014
2015
2016
2017
2019
2020
2021
2022
2023
Megalakul az ETIMARK GLIWICE, a 3M címkék hivatalos forgalmazója
A cég megkezdi együttműködését a termotranszfer nyomtatókat gyártó CITIZEN céggel

Az első címkestancoló-gép megvásárlása és a címkék gyártásának megkezdése
A RICOH termotranszfer szalagok bevezetése a cég kínálatába

A címkegyártó és -nyomtató géppark bővítése
A cég Etimarkról Etisoftra változtatja a nevét
A cég Etimarkról Etisoftra változtatja a nevét

Megalakul az Etisoft Kraków
A SONY hőátadó szalagok bevezetése a piacra

A termotranszfer szalagok vágására szolgáló gép vásárlása
Az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetése

Az Etisoft cég megalapítása Csehországban
Az IIMAK termotranszfer szalagok bevezetése a cég kínálatába

A cég átalakul Etisoft Ltd. társasággá
Az Etisoft cég megalapítása Németországban
Az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer fejlesztése a címkék gyártásához
Átköltözés a ul. Szara 21 címen található új székhelyre

A géppark bővítése digitális nyomtatókkal és lézervágó gépekkel
Kirendeltség létesítése Ukrajnában

Az Etisoft Slovakia fiók létrehozása

Az ISO14001:2004 környezetgazdálkodási rendszer bevezetése

Az ISO9001:2004 és az ISO14001:2004 szabvány szerinti integrált minőségirányítási rendszer bevezetése
Az Etisoft cég megalapítása Dániában
Új gyártóüzem és magasraktár létesítése Gliwicében, az ul. Sowińskiego címen

Az Etisoft Packaging Systems - kartoncsomagolás-gyártó vállalat létrejötte

A lengyel-amerikai MacArthur-Etisoft vállalat megalapítása, amely konszolidálja az európai és amerikai szállításokat
A vállalat vezetését támogató ERP rendszer bevezetése
A Citizen Consumables termékek bevezetése az európai lengyel piacra
A Loxee cég létrehozása
Létrejön az Etisoft Smart Solutions cég
Új raktár nyitása a gliwicei Tulipan Park területén

IQMS tanúsítás az ISO9001:2015 és az ISO14001:2015 szerint
Az IATF16949:2016 tanúsítvány megszerzése
Az Etisoft Hungary cég megalapítása

Az Etisoft márka stratégiai bejelentése újrarendezéssel kombinálva

Innovatív öntapadó maszkok és védő pajzsok bevezetése
Online bolt indítása

Az első AGV és látórendszer bevezetése a gyártásban

A SALMA projekt (automatizált logisztika, raktározás és értesítési rendszer) elindítása az Etisoft központi raktárában a Diamond Business Parkban.
Az „Innovatív termék a logisztikai, szállítási és termelési termékek 2020” versenyen díjazott AGV/AMR intralogisztikai rendszerek.

Bronz EcoVadis érem átvétele
RFID-címkék gyártósorának elindítása

Az Etisoft központi raktárának megnyitása a Diamond Business Park

Nem csak üzlet

CSR

Átláthatóan és a nemzeti jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kívánjuk végezni tevékenységünket, ezért csatlakoztunk az Egyesült Nemzetek Globális Egyezménye által létrehozott programhoz, amely a világ legnagyobb, vállalati felelősségvállalási és fenntartható fejlődésre irányuló kezdeményezése. Ezzel a lépésünkkel elköteleztük magunkat az emberi jogok, a munkajogok, a környezetvédelem és a korrupcióellenes alapelvek betartása mellett. Elsődleges feladatunk, hogy munkavállalóink számára optimális munkakörülményeket biztosítsunk, tiszteletben tartsuk az emberi jogokat és az egyenlőséget. Tisztában vagyunk a felelősséggel, amellyel az üzleti tevékenység természetes környezetre gyakorolt hatása ruház fel minket, ezért évek óta a környezetbarát technológiák használatára összpontosítunk.

Társadalmi tevékenység

Számos olyan projektet támogatunk, amely segíti a kultúra és a művészet kibontakozását, a tehetséges fiatalok oktatását. A cég részt vesz olyan akciókban is, amelyek célja a legfiatalabbak támogatása. Ezeket a tevékenységeket egyrészt társaságunk védnöksége alatt végezzük, másrészt munkatársaink egyénileg is szerveznek ilyen akciókat. Évek óta részt veszünk a Szlachetna Paczka („Nemes Csomag”) karácsonyi segélyakcióban. Társfinanszírozzuk a gyermekek és tizenévesek sporttevékenységeit. Aktívan támogatjuk a sportcsapatokat, köztük a vitorlázást és a kite szörföt.

Környezetvédelem

Felelősen és tudatosan építjük a vállalkozás működtetése és a természetes környezetről való gondoskodás közötti harmónia alapjait. Kutatásokat folytatunk, elemezzük a természetre gyakorolt hatásunkat, és irányuló feladatokat hajtunk végre. Emeljük munkavállalóink képesítését és környezettudatosságukat: munkájuk során megtudják, hogyan csökkenthetjük minimálisra a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.
Támogatjuk a felelős fakitermelést: címkéink előállításához FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírt használunk. Ez azt jelenti, hogy termékeinknek sem az erdők, sem az állatok vagy a növények nem szenvedték kárát, és az emberek sem, akiknek a léte a többé élőlény fennmaradásán múlik. Az FSC logó mellett, amely a világ minden táján ismert, saját reklámszlogenünket helyeztük el, amely rendkívül közel áll hozzánk: „Vigyázzunk az erdőkre, amíg lehet. Kérje az ajánlatunkban található, FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékeket”.

Az emberek szenvedéllyel

Az Etisoft dolgozói szenvedélyes és érdeklődő emberek, akik szabadidejükben is szívesen fejlődnek. Csapatunkban vannak elkötelezett sportolók, kerékpárrajongók, futók, hegymászók, vitorlázók, szörfösök, sőt, még blues zenészek : saját futballcsapatot, kerékpáros, futó, kitesurf és sícsapat hozott létre.

Przemysław

A szakmája grafikus / technológus. Magánemberként blueszenész, gitáros, a Black Amber és az Around The Blues együttesek társalapítója. A legfontosabb lengyelországi bluesfesztiválok fellépője.

Adam

Az Etisoft Running Team egyik alapítója, három félmaratonon vett részt. A futás és a fotózás szerelmese, az Egyesült Államok legszebb, rejtett tájain túrázik. Az Etisoftnál a gyártási osztály vezetője.

Dorota

A Siketek Sportegyesületében (MIG) curlingezik. Ezt a sportágat jégsakknak is nevezik. Sikeres kosárlabdázó és röplabdázó. Az Etisoftnál csomagológépeket kezel.

Joanna

A szakmája számítógépes grafikus. Magánemberként az extrém vízi sportok rajongója, az ETISOFT Kitesurfing Team tagja.

Krzysztof

Napi szinten az Etisoft Kraków értékesítési osztályán dolgozik, szabadidejében pedig klarinéton játszik a LajkFolk zenekarban.

Karolina

Kitörő energia és jókedv jellemzi. A nordic walking szerelmese, félmaratont is megtett ezzel a mozgásformával. Az Etisoftnál a Számlázási Osztályon dolgozik.

Krzysztof

A munkahelyén termékmenedzser, a kutatási és fejlesztési részleg munkatársa. Magánemberként energiavulkán, a hegy- és sziklamászás, valamint a kerékpározás rajongója.

Ola

A kereskedelmi részlegnél dolgozik. Mindig mosolyog, tele van energiával, minden nehéz feladatot megold. Szabadidejét aktívan tölti; szenvedélye a kerékpározás, a vitorlázás és a kite szörfözés.

Olimpia

Olimpia az adminisztrációs osztály vezetője, naponta sok üggyel foglalkozik. Szabadidejében lovagol.

Vásárlók

Termékeink vásárlói az alábbi iparágak piacvezető vállalatai: autóipar, elektronika, háztartási gépek, élelmiszeripar, vegyipar, gyógyszeripar, FMCG és még sokan mások. Jelenleg több mint 1800 aktív ügyfél van szisztematikusan növekvő adatbázisunkban, amely más iparágak képviselőivel is egyfolytában bővül. Ez arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan bővítsük termékportfóliónkat és új megoldásokat keressünk. Olyan ügyfeleknek szállítunk termékeket és árukat, akiknek a székhelye a világ minden táján megtalálható. Ügyfeleink több ágazatot felölelő vállalatok, amelyeket a megállapodott és rájuk szabott üzleti és logisztikai megoldásoknak megfelelően szolgálunk ki.
Back to top