Termékek

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Citizen nyomtató

A Citizen nyomtató és a márka már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon a blokk- és vonalkódnyomtatók terén. Minden termékét a megbízhatóság, a kimagasló minőség és az alacsony szervizigény jellemzi. Mindemellett pedig a gyártás során odafigyelnek a környezetvédelemre, így a társadalmi felelősségvállalásban is aktív részesek. Ismerje meg termékeinket (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-foodbranża-electronicsbranża-pharmacy

Öntapadós címke nyomtató

A modern vállalatok számára mára szinte elengedhetetlen egy jó minőségű öntapadós címke nyomtató. Segítségével ugyanis meggyorsíthatók és leegyszerűsíthetők a folyamatok. Ismerje meg kínálatunkat és könnyítse meg Ön is a mindennapi munkát! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Ipari tablet ütésálló, strapabíró kivitelben

Az ipari tablet professzionális felhasználók igényeire kialakított eszköz. Az ipari terület egy olyan speciális szektor, ahol az eszközöknek meg kell felelniük a sajátos, szélsőséges körülményeknek. Éppen ezért az ipari tabletek mindegyike IP65-ös védettséggel rendelkezik. Külsőleg ugyan nagyon hasonlítanak az általános felhasználású eszközökre, ezek azonban sokkal több funkcióval rendelkeznek hagyományos társaikkal (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Transzfer nyomtató

Kimagasló minőségű transzfer nyomtató választék az Etisoft kínálatában. Nyomtasson gyorsan és egy egyszerűen tartós címkéket vagy akár kábeljelölőket. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen tőlünk ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-electronics

Kábel címkéző

Amennyiben kábelek sokasága okoz tárolási, rendszerezési nehézségeket és kihívásokat, valamint átfogó, komplex alternatívát keres az egyes típusok megjelölésére, ne keressen tovább: az Etisoft kábel címkéző megoldásai készen állnak! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-officebranża-foodbranża-medicine

Hordozható nyomtató

A hordozható nyomtató kiváló megoldást jelent azok számára, akik útközben, esetleg külsős helyszínen kell előállítsák a számlákat, szerződést és egyéb dokumentumokat. Ezeknek a nyomtatóknak a kis mérete és könnyű súlya teszi lehetővé, hogy könnyedén elférjenek akár a táskában is. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és kérjen tőlünk ajánlatot még ma! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Címkenyomtatók

A címkenyomtató a modern vállalatok AutoID eszköze. Használatával jelentősen leegyszerűsíthetőek a folyamatok, áttekinthetővé válnak a folyamatok. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és alkalmazza Ön is a 21. század egyik legpraktikusabb ipari optimalizációs eszközét! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Adatgyűjtő terminálok

Az adatgyűjtő terminálok vezeték nélküli, hordozható eszközök, amelyeket adatgyűjtésre és adatfeldolgozásra használnak a termelési, logisztikai és raktározási folyamatok alatt. Ha Ön is magas minőségű, megbízható terméket keres, akkor kérjen tőlünk ajánlatot és válasszon széles kínálatunkból! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Vonalkód olvasó

A vonalkód olvasó az 1D vagy 2D kód formájában tárolt információk olvasására és dekódolására tervezett eszköz. Segítségével könnyedén, gyorsan és hatékonyan lehet vezérelni a különféle szkennelési folyamatokat. Az olvasót a vállalkozások minden területén használják: a termelésben, a logisztikában és a raktárban, az irodában és az adminisztrációban, a kereskedelemben és számos (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Kódellenőrzők

Kódellenőrzők - a vonalkódokat és / vagy 2D kódokat tartalmazó nyomtatott címkék helyességének ellenőrzésére szolgáló eszközök. A kódellenőrző egy termotranszfer nyomtatóval integrált eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott címkék hitelesítését a nyomtatás alatt vagy közvetlenül utána. Hibásan ellenőrzött kódok esetén a címkét megjelölik és újranyomják. A címkenyomtatóval integrált kódellenőrzők ott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-office

Színes címkenyomtató

A színes címkenyomtató olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a címkék és jelölések nagy felbontású nyomtatását. Előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programokból működik anélkül, hogy további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Amennyiben az Ön vállalkozásának is szükséges házon belül egy megbízható Epson és AstroNova színes címkenyomtató, akkor a legjobb (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-office

Kártyanyomtató

A kártyanyomtató műanyag azonosító kártyák vagy belépőkártyák nyomtatásához és kódolásához használt eszközök. Ismerje meg kínálatunkat, ami kizárólag a legjobb minőségű készülékeket biztosítja. Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is, gyorsan és megbízható minőségben szeretne kártyákat nyomtatni az alkalmazottak számára. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Címketekercselők

Címketekercselők – univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik a korábban kinyomtatott címkék feltekercselését bármilyen magátmérőjű csévére, meghatározott mennyiségben. A címkecsévélők ideális megoldást jelentenek a gyártás területén az ún „printing roomokban", ahol a címkenyomtatóval együtt egy egyszerű technológiai gépsort alkotnak. A címkék tekercsben készíthetők, amelyekre a gyártás további szakaszaiban van szükség. Az így elkészített címkék később automatikus vagy kézi címkézőkben, címkeadagolókban használhatók fel. Kínálatunkban Label Mate eszközök találhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shipping

Címkeadagoló

A címkeadagolók leválasztják a címkéket a hordozóról, hogy a címkéző munkatárs könnyebben megfoghassa, majd kézzel a termékre ragaszthassa. A címke leválasztását teljesen automatikusan hajtja végre a berendezés – egyszerűen csak le kell venni, majd a készülék rögtön adagolja a következő címkét. Amennyiben egy vállalat gyakran használ címkéket a gyártósorokon termékeik (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Kézi címkézők

A kézi címkéző egy olyan egyszerűen használható eszköz, amellyel a korábban kinyomtatott címkéket közvetlenül a termék csomagolására helyezik. Megkönnyítik és felgyorsítják a tekercsbe csomagolt címkék ragasztásának folyamatát. Egy kézi címkéző növeli a termelékenységet és hozzásegít a kitűzött célok eléréséhez, így minden vállalat profitálhat a használatából. Cégünk minőségi Towa készülékeket forgalmaz: ismerje meg (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Nyomtatók az Etisoft kínálatában – válasszon iparágának megfelelő címkenyomtatót az Etisoft prémium kínálatából, és kérjen ajánlatot még ma!

Nyomtatók az Etisoftnál

Citizen nyomtató Ezeket a nyomtatókat a magas minőségű nyomtatás, gyors teljesítmény, tartósság, megbízhatóság, energiahatékonyság és könnyű kezelhetőség jellemzi. Mindemellett alacsony karbantartási igényük van, ami azt jelenti, hogy rendszeres tisztítással jelentősen nő a nyomtató élettartama.

Transzfer nyomtató – Ez a típusú nyomtató etikettek, matricák és címkék nyomtatására alkalmas. Tartósság, kenődésmentes nyomtatás, alacsony karbantartási igény és széleskörű felhasználhatóság jellemzi. A minta először egy hordozófóliára kerül, majd hő és nyomás hatására a festék megjelenik a kívánt felületen, például textílián. A hő hatására a festék gőzzé alakul, és az anyagra átterjed, létrehozva tartós és részletgazdag nyomatokat.

Címkenyomtató – Az Etisoft kínálatában számos különböző típusú címkenyomtató is megtalálható. Ilyen például az öntapadós címke nyomtató, a színes címke nyomtató vagy az egyszerű fekete-fehér változat.

Ezért érdemes minket választania

Komplex szolgáltatás

Folyamataink során kiemelten figyelünk a különböző iparágak egyedi igényeire. Ennek köszönhetően a címkenyomtatás terén szolgáltatásainkkal minden igényt kielégítünk.

Globális rendelés teljesítés

A világ bármely pontján megtalálható gyár számára teljesítjük a megrendelést, amely magába foglalja a szállítást is. Mindemellett kiemelten figyelünk arra, hogy bármilyen messze legyen is a kiszállítási pont, mi azt időben teljesítsük.

Folyamatosan innoválunk

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára a legmagasabb minőségű szolgáltatást és termékeket biztosítsuk. Ennek érdekében folyamatosan együtt fejlődünk a technológiával és a legfejlettebb eszközöket használjuk.

Saját fejlesztői csapat

Az Etisoft cég saját fejlesztői csapattal rendelkezik, aminek köszönhetően kézben tartjuk a teljes folyamatot. Így biztosítjuk, hogy maximálisan eleget tehessünk ügyfeleink igényeinek.

Ipari nyomtató

Az ipari nyomtatók jelentős szerepet játszanak a modern gyártási folyamatokban, hozzájárulva a hatékonyság növeléséhez és a termelési folyamatok optimalizálásához. Ezek a speciális nyomtatók számos iparági területen, például az autóiparban, az élelmiszeriparban, az elektronikai gyártásban és az egészségügyi szektorban is alkalmazhatók. Alább részletezzük az ipari nyomtatók jellemzőit, típusait és az általuk nyújtott előnyöket.

Pontosság és egyszerűség: Az ipari nyomtatók precízen és gyorsan dolgoznak, minimalizálva az emberi hibát. Ez növeli a termelési hatékonyságot és csökkenti a selejt arányát.

Automatizáció: Az ipari nyomtatók integrálhatók az automatizációs rendszerekbe, lehetővé téve a folyamatok teljes vagy részleges automatizálását.

Rugalmas alkalmazások: A különböző típusú ipari nyomtatók széles körű alkalmazási lehetőségeket biztosítanak, így alkalmazhatók különböző iparágakban és folyamatokban.

Költséghatékonyság: Ezek a rendszerek hozzájárulnak a költséghatékonysághoz a gyártási folyamatokban, csökkentve az időt és a nyersanyagokat.

Az ipari nyomtatók az ipari forradalom elengedhetetlen eszközeivé váltak, elősegítve a gyártókat az innovációban, a hatékonyság növelésében és a versenyképesség megőrzésében. Az ipari nyomtatók továbbra is fejlődnek, és a gyártási folyamatok egyre intelligensebbé és kifinomultabbá válnak a jövőben.

Típusok

Az ipari nyomtatók különböző típusokban érhetők el, hogy megfeleljenek a sok esetben eltérő ipari szükségleteknek.

Címkenyomtató: Az ipari környezetben gyakran szükség van címkék készítésére a termékekre, csomagolásokra vagy dobozokra. Címkenyomtatók segítségével könnyedén és pontosan készíthetők az egyedi címkék.

Vonalkód nyomtató: Az automatizált raktárakban és gyártósorokon elengedhetetlenek a vonalkódok. Az ipari vonalkód nyomtatók gyors és pontos vonalkódokat generálnak, segítve a termékek követését és az állománykezelést.

3D nyomtató: Az ipari területeken a 3D nyomtatás lehetővé teszi a gyártók számára, hogy gyorsan és költséghatékonyan készítsenek prototípusokat vagy akár végtermékeket is.

Inkjet nyomtató: Ezek a nyomtatók kiváló minőségű és gyors nyomtatást tesznek lehetővé, különböző felületeken és anyagokon.

Back to top