Termékek

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Citizen nyomtató

A Citizen nyomtató és a márka már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon a blokk- és vonalkódnyomtatók terén. Minden termékét a megbízhatóság, a kimagasló minőség és az alacsony szervizigény jellemzi. Mindemellett pedig a gyártás során odafigyelnek a környezetvédelemre, így a társadalmi felelősségvállalásban is aktív részesek. Ismerje meg termékeinket (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-foodbranża-electronicsbranża-pharmacy

Öntapadós címke nyomtató

A modern vállalatok számára mára szinte elengedhetetlen egy jó minőségű öntapadós címke nyomtató. Segítségével ugyanis meggyorsíthatók és leegyszerűsíthetők a folyamatok. Ismerje meg kínálatunkat és könnyítse meg Ön is a mindennapi munkát! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Ipari tablet ütésálló, strapabíró kivitelben

Az ipari tablet professzionális felhasználók igényeire kialakított eszköz. Az ipari terület egy olyan speciális szektor, ahol az eszközöknek meg kell felelniük a sajátos, szélsőséges körülményeknek. Éppen ezért az ipari tabletek mindegyike IP65-ös védettséggel rendelkezik. Külsőleg ugyan nagyon hasonlítanak az általános felhasználású eszközökre, ezek azonban sokkal több funkcióval rendelkeznek hagyományos társaikkal (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Transzfer nyomtató

Kimagasló minőségű transzfer nyomtató választék az Etisoft kínálatában. Nyomtasson gyorsan és egy egyszerűen tartós címkéket vagy akár kábeljelölőket. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen tőlünk ajánlatot! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-officebranża-foodbranża-medicine

Hordozható nyomtató

A hordozható nyomtató kiváló megoldást jelent azok számára, akik útközben, esetleg külsős helyszínen kell előállítsák a számlákat, szerződést és egyéb dokumentumokat. Ezeknek a nyomtatóknak a kis mérete és könnyű súlya teszi lehetővé, hogy könnyedén elférjenek akár a táskában is. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és kérjen tőlünk ajánlatot még ma! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Címkenyomtatók

A címkenyomtató a modern vállalatok AutoID eszköze. Használatával jelentősen leegyszerűsíthetőek a folyamatok, áttekinthetővé válnak a folyamatok. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és alkalmazza Ön is a 21. század egyik legpraktikusabb ipari optimalizációs eszközét! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Adatgyűjtő terminálok

Az adatgyűjtő terminálok vezeték nélküli, hordozható eszközök, amelyeket adatgyűjtésre és adatfeldolgozásra használnak a termelési, logisztikai és raktározási folyamatok alatt. Ha Ön is magas minőségű, megbízható terméket keres, akkor kérjen tőlünk ajánlatot és válasszon széles kínálatunkból! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Vonalkód olvasó

A vonalkód olvasó az 1D vagy 2D kód formájában tárolt információk olvasására és dekódolására tervezett eszköz. Segítségével könnyedén, gyorsan és hatékonyan lehet vezérelni a különféle szkennelési folyamatokat. Az olvasót a vállalkozások minden területén használják: a termelésben, a logisztikában és a raktárban, az irodában és az adminisztrációban, a kereskedelemben és számos (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Kódellenőrzők

Kódellenőrzők - a vonalkódokat és / vagy 2D kódokat tartalmazó nyomtatott címkék helyességének ellenőrzésére szolgáló eszközök. A kódellenőrző egy termotranszfer nyomtatóval integrált eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott címkék hitelesítését a nyomtatás alatt vagy közvetlenül utána. Hibásan ellenőrzött kódok esetén a címkét megjelölik és újranyomják. A címkenyomtatóval integrált kódellenőrzők ott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-office

Színes címkenyomtató

A színes címkenyomtató olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a címkék és jelölések nagy felbontású nyomtatását. Előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programokból működik anélkül, hogy további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Amennyiben az Ön vállalkozásának is szükséges házon belül egy megbízható Epson és AstroNova színes címkenyomtató, akkor a legjobb (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-office

Kártyanyomtató

A kártyanyomtató műanyag azonosító kártyák vagy belépőkártyák nyomtatásához és kódolásához használt eszközök. Ismerje meg kínálatunkat, ami kizárólag a legjobb minőségű készülékeket biztosítja. Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is, gyorsan és megbízható minőségben szeretne kártyákat nyomtatni az alkalmazottak számára. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Címketekercselők

Címketekercselők – univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik a korábban kinyomtatott címkék feltekercselését bármilyen magátmérőjű csévére, meghatározott mennyiségben. A címkecsévélők ideális megoldást jelentenek a gyártás területén az ún „printing roomokban", ahol a címkenyomtatóval együtt egy egyszerű technológiai gépsort alkotnak. A címkék tekercsben készíthetők, amelyekre a gyártás további szakaszaiban van szükség. Az így elkészített címkék később automatikus vagy kézi címkézőkben, címkeadagolókban használhatók fel. Kínálatunkban Label Mate eszközök találhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shipping

Címkeadagoló

A címkeadagolók leválasztják a címkéket a hordozóról, hogy a címkéző munkatárs könnyebben megfoghassa, majd kézzel a termékre ragaszthassa. A címke leválasztását teljesen automatikusan hajtja végre a berendezés – egyszerűen csak le kell venni, majd a készülék rögtön adagolja a következő címkét. Amennyiben egy vállalat gyakran használ címkéket a gyártósorokon termékeik (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Kézi címkézők

A kézi címkéző egy olyan egyszerűen használható eszköz, amellyel a korábban kinyomtatott címkéket közvetlenül a termék csomagolására helyezik. Megkönnyítik és felgyorsítják a tekercsbe csomagolt címkék ragasztásának folyamatát. Egy kézi címkéző növeli a termelékenységet és hozzásegít a kitűzött célok eléréséhez, így minden vállalat profitálhat a használatából. Cégünk minőségi Towa készülékeket forgalmaz: ismerje meg (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top