Termékek

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Ipari tablet ütésálló, strapabíró kivitelben

Az ipari tablet professzionális felhasználók igényeire kialakított eszköz. Az ipari terület egy olyan speciális szektor, ahol az eszközöknek meg kell felelniük a sajátos, szélsőséges körülményeknek. Éppen ezért az ipari tabletek mindegyike IP65-ös védettséggel rendelkezik. Külsőleg ugyan nagyon hasonlítanak az általános felhasználású eszközökre, ezek azonban sokkal több funkcióval rendelkeznek hagyományos társaikkal (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-officebranża-foodbranża-medicine

Hordozható nyomtató

A hordozható nyomtató kiváló megoldást jelent azok számára, akik útközben, esetleg külsős helyszínen kell előállítsák a számlákat, szerződést és egyéb dokumentumokat. Ezeknek a nyomtatóknak a kis mérete és könnyű súlya teszi lehetővé, hogy könnyedén elférjenek akár a táskában is. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és kérjen tőlünk ajánlatot még ma! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Címkenyomtatók

A címkenyomtató a modern vállalatok AutoID eszköze. Használatával jelentősen leegyszerűsíthetőek a folyamatok, áttekinthetővé válnak a folyamatok. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és alkalmazza Ön is a 21. század egyik legpraktikusabb ipari optimalizációs eszközét! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Adatgyűjtő terminálok

Az adatgyűjtő terminálok vezeték nélküli, hordozható eszközök, amelyeket adatgyűjtésre és adatfeldolgozásra használnak a termelési, logisztikai és raktározási folyamatok alatt. Ha Ön is magas minőségű, megbízható terméket keres, akkor kérjen tőlünk ajánlatot és válasszon széles kínálatunkból! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Vonalkód olvasó

A vonalkód olvasó az 1D vagy 2D kód formájában tárolt információk olvasására és dekódolására tervezett eszköz. Segítségével könnyedén, gyorsan és hatékonyan lehet vezérelni a különféle szkennelési folyamatokat. Az olvasót a vállalkozások minden területén használják: a termelésben, a logisztikában és a raktárban, az irodában és az adminisztrációban, a kereskedelemben és számos (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Kódellenőrzők

Kódellenőrzők - a vonalkódokat és / vagy 2D kódokat tartalmazó nyomtatott címkék helyességének ellenőrzésére szolgáló eszközök. A kódellenőrző egy termotranszfer nyomtatóval integrált eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott címkék hitelesítését a nyomtatás alatt vagy közvetlenül utána. Hibásan ellenőrzött kódok esetén a címkét megjelölik és újranyomják. A címkenyomtatóval integrált kódellenőrzők ott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-office

Színes címkenyomtató

A színes címkenyomtató olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a címkék és jelölések nagy felbontású nyomtatását. Előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programokból működik anélkül, hogy további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Amennyiben az Ön vállalkozásának is szükséges házon belül egy megbízható Epson és AstroNova színes címkenyomtató, akkor a legjobb (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-office

Kártyanyomtató

A kártyanyomtató műanyag azonosító kártyák vagy belépőkártyák nyomtatásához és kódolásához használt eszközök. Ismerje meg kínálatunkat, ami kizárólag a legjobb minőségű készülékeket biztosítja. Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is, gyorsan és megbízható minőségben szeretne kártyákat nyomtatni az alkalmazottak számára. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Címketekercselők

Címketekercselők – univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik a korábban kinyomtatott címkék feltekercselését bármilyen magátmérőjű csévére, meghatározott mennyiségben. A címkecsévélők ideális megoldást jelentenek a gyártás területén az ún „printing roomokban", ahol a címkenyomtatóval együtt egy egyszerű technológiai gépsort alkotnak. A címkék tekercsben készíthetők, amelyekre a gyártás további szakaszaiban van szükség. Az így elkészített címkék később automatikus vagy kézi címkézőkben, címkeadagolókban használhatók fel. Kínálatunkban Label Mate eszközök találhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shipping

Címkeadagoló

A címkeadagolók leválasztják a címkéket a hordozóról, hogy a címkéző munkatárs könnyebben megfoghassa, majd kézzel a termékre ragaszthassa. A címke leválasztását teljesen automatikusan hajtja végre a berendezés – egyszerűen csak le kell venni, majd a készülék rögtön adagolja a következő címkét. Amennyiben egy vállalat gyakran használ címkéket a gyártósorokon termékeik (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Kézi címkézők

A kézi címkéző egy olyan egyszerűen használható eszköz, amellyel a korábban kinyomtatott címkéket közvetlenül a termék csomagolására helyezik. Megkönnyítik és felgyorsítják a tekercsbe csomagolt címkék ragasztásának folyamatát. Egy kézi címkéző növeli a termelékenységet és hozzásegít a kitűzött célok eléréséhez, így minden vállalat profitálhat a használatából. Cégünk minőségi Towa készülékeket forgalmaz: ismerje meg (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top