Termékek

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office

Címkenyomtatók

A címkenyomtató a modern vállalatok AutoID eszköze. Használatával jelentősen leegyszerűsíthetőek a folyamatok, áttekinthetővé válnak a folyamatok. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és alkalmazza Ön is a 21. század egyik legpraktikusabb ipari optimalizációs eszközét! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Adatterminálok

Adatterminálok - vezeték nélküli, hordozható eszközök, amelyeket adatgyűjtésre és adatfeldolgozásra használnak a termelési, logisztikai és raktározási folyamatok megvalósítása során. Az adatterminálok olyan készülékek, amelyek kódolvasóval, billentyűzettel, érintőképernyővel, akkumulátorral és házzal rendelkeznek, és nehéz ipari körülmények között ill. nehéz környezetben is biztosítják a megfelelő működést. A feladatvégzés során speciális szoftverrel kombinált Android rendszer teszi lehetővé tulajdonságaik hatékony kihasználását. A folyamatok és a kiegészítő berendezések sajátosságaitól (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Kódolvasók

Kódolvasók – vonalkód vagy 2D kód formájában tárolt információk olvasására és dekódolására tervezett eszközök. A kódérték dekódolása a leolvasó által kibocsátott, és a kódról visszaverődő fénysugár beolvasásával történik. Az alkalmazott fényforrástól függően  léteznek lézeres vagy diódás olvasó, a számítógéppel való kommunikáció módjától függően pedig vezetékes vagy vezeték nélküli (például bluetooth) olvasók. A kódolvasókat a vállalkozások minden területén használják: (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Kódellenőrzők

Kódellenőrzők - a vonalkódokat és / vagy 2D kódokat tartalmazó nyomtatott címkék helyességének ellenőrzésére szolgáló eszközök. A kódellenőrző egy termotranszfer nyomtatóval integrált eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott címkék hitelesítését a nyomtatás alatt vagy közvetlenül utána. Hibásan ellenőrzött kódok esetén a címkét megjelölik és újranyomják. A címkenyomtatóval integrált kódellenőrzők ott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-office

Színes címkenyomtatók

Színes címkenyomtatók - tintasugaras vagy lézernyomtatók, amelyek lehetővé teszik a címkék és jelölések nagy felbontású nyomtatását. A nyomtatók előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programokból működnek, anélkül, hogy további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. A színes címkenyomtatókat olyan vállalatok használják, ahol sokféle színű címke nyomtatására van szükség meghatározott tételekben, és mindegyiket más-más grafika jellemzi. Csökkentheti a színes (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-office

Kártyanyomtatók

Kártyanyomtatók – műanyag azonosító kártyák vagy belépőkártyák nyomtatásához és kódolásához használt eszközök. Ezek a nyomtatók szublimációs nyomtatással és hőátadási technológiával történő monokróm nyomtatással is lehetővé teszik a teljes színpalettával történő nyomtatást. Általában olyan vállalatok vagy intézmények igazgatási osztályai használják, amelyek munkaidő-ellenőrzési rendszert működtetnek, a dolgozók és vendégek számára belépésengedélyezési, valamint felügyeleti rendszerrel rendelkeznek. Kínálatunkban Zebra kártyanyomtatók találhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

Címketekercselők

Címketekercselők – univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik a korábban kinyomtatott címkék feltekercselését bármilyen magátmérőjű csévére, meghatározott mennyiségben. A címkecsévélők ideális megoldást jelentenek a gyártás területén az ún „printing roomokban", ahol a címkenyomtatóval együtt egy egyszerű technológiai gépsort alkotnak. A címkék tekercsben készíthetők, amelyekre a gyártás további szakaszaiban van szükség. Az így elkészített címkék később automatikus vagy kézi címkézőkben, címkeadagolókban használhatók fel. Kínálatunkban Label Mate eszközök találhatók.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shipping

Címkeadagoló

A címkeadagolók leválasztják a címkéket a hordozóról, hogy a címkéző munkatárs könnyebben megfoghassa, majd kézzel a termékre ragaszthassa. A címke leválasztását teljesen automatikusan hajtja végre a berendezés – egyszerűen csak le kell venni, majd a készülék rögtön adagolja a következő címkét. Amennyiben egy vállalat gyakran használ címkéket a gyártósorokon termékeik (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

Kézi címkézők

Kézi címkézők – egyszerűen használható eszközök, amelyekkel a korábban kinyomtatott címkéket közvetlenül a termék csomagolására helyezik. Megkönnyítik és felgyorsítják a tekercsbe csomagolt címkék ragasztásának folyamatát. Kínálatunk Towa címkézőket tartalmaz.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top