Színes címkenyomtató

A színes címkenyomtató olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a címkék és jelölések nagy felbontású nyomtatását. Előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programokból működik anélkül, hogy további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Amennyiben az Ön vállalkozásának is szükséges házon belül egy megbízható Epson és AstroNova színes címkenyomtató, akkor a legjobb helyen jár: ismerje meg minőségi termékeinket, és találja meg az igényeihez valóban passzoló megoldást!

 • színes címkék kiváló minőségű nyomtatásának lehetősége 
 • címkék nyomtatása igény szerint, akár egy darab is 
 • lehetőség a nyomtatott címkék mintájának gyors megváltoztatására 
 • papírra és fóliára történő nyomtatás lehetősége 
 • matt és fényes anyagokra történő nyomtatás lehetősége 
 • a címkézésre szánt költségek csökkentése

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-office
Ajánlatkérés

Színes címkenyomtató az Etisoft kínálatában

A színes címkenyomtató készülékeket olyan vállalatok használják, ahol sokféle színű címke nyomtatására van szükség meghatározott tételekben, és mindegyiket más-más grafika jellemzi. A tintasugaras és lézernyomtatók kategóriájában az Epson és az AstroNova cég termékeit kínáljuk. Ezen gyártók termékei nemzetközileg is ismertek megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és precíz munkavégzésükről. Az általunk forgalmazott színes címkenyomtató típusok előnyei:

 • színes címkék kiváló minőségű nyomtatásának lehetősége
 • címkék nyomtatása igény szerint, akár egy darab is
 • lehetőség a nyomtatott címkék mintájának gyors megváltoztatására
 • papírra és fóliára történő nyomtatás lehetősége
 • matt és fényes anyagokra történő nyomtatás lehetősége
 • a címkézésre szánt költségek csökkentése

Milyen előnyei vannak egy színes címkenyomtató használatának?

Nagy sebességű címkenyomtatás

A színes címkenyomtató egyik legnagyobb és legismertebb előnye a gyors nyomtatási sebesség. Minél gyorsabban nyomtat a készülék, annál több címkét képes előállítani – ez remek lehetőségeket kínál egy vállalat számára, hogy extra bevételként értékesítse ezen nagyobb mennyiségű színes címkéket. Emellett egy nagy sebességű színes címkenyomtató segítségével könnyebben lehet teljesíteni a felhasználói megrendeléseket, legyen szó néhány – vagy akár egy darab – címkéről, vagy tetemesebb mennyiségről. A színes címkenyomtatóhoz bármilyen címke alkalmazható, amely párosítható a készülékkel, pl. matt címkék, szállítási címkék stb.

Költséghatékony címkék

A rövidebb vagy hosszabb ideig üzemeltetett színes címkenyomtatótól annak tulajdonosa leginkább két dolgot vár el: a magas működési sebességet, valamint a költséghatékonyságot. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha gyorsan kell nagyobb mennyiségben előállítani színes címkéket. Tegyük fel, hogy egy cigarettagyártónak rövid időn belül ki kell nyomtatnia 5000 színes címkét új termékéhez. Egy igény szerinti színes címkenyomtató segítségével erre bármikor lehetősége van – ennek köszönhetően pedig időre képes teljesíteni az előre meghatározott ütemtervet.

A nem egyedi tervezésű címkék nyomtatása helyett (amellyel a vállalat kiadásai is növekednek) a digitális színes címkenyomtatási technológia sok időt és veszteséget takaríthat meg. A cég így ténylegesen megtakaríthatja a címkék költségeit, a tintaköltséget és az alkalmazotti béreket is. Egyes típusokkal akár 50%-kal kevesebbet kell fizetni a címkézésért, mint például hő- vagy lézernyomtatókkal. Az Epson és az AstroNova színes címkenyomtatók könnyen használhatók, és mindössze egyetlen főből álló kezelőszemélyzetet igényel az üzemeltetésük.

Igény szerinti színes címkenyomtatás

Azzal, hogy a színes címkenyomtató segítségével igény szerint nyomtathatjuk ki a kívánt mennyiségű vagy mintájú címkéket, a vállalat teljekörű ellenőrzést gyakorolhat produktumai felett. Így nem generálódnak a követelmények teljesítésének elmulasztása miatt szankciók a megrendelő részéről sem. Ráadásul a vállalat közvetlenül megszólíthatja és kiszolgálhatja felhasználók széles körét egyedi célokkal vagy motivációval – egy saját digitális és modern színes címkenyomtató használatával házon belül lehetőség van a szükség szerinti változtatások gyors végrehajtására.

Színes címkenyomtató az Etisoft kínálatában: miért érdemes minket választani?

Hatalmas szakmai tapasztalat

Az Etisoft közel 30 éves piaci jelenléttel büszkélkedhet az automatikus azonosítási termékek ágazatának területén. Ez idő alatt mind a lengyel, mind a magyar piacon megbecsült vállalkozássá nőttük ki magunkat, és megbízható partnereivé váltunk ügyfeleinknek. Hatalmas tapasztalatunkat megosztjuk ügyfeleinkkel, hiszen az ők igényei inspirálnak minket – így közösen fejlődhetünk és válhatunk egyre sokoldalúbbá.

Folyamatos innovációra való törekvés

Célunk minden esetben, hogy felelősségteljes beszállítók lehessünk ügyfeleink számára, és az ipar 4.0 követelményeinek megfelelő termékekkel szolgálhassuk ki célközönségünket. Megoldásainkat számos területen használják – címkéink mind az automatizált ipar területén, mind a termelést korszerűsíteni hivatott informatikai rendszerekben információhordozóként működnek. Vállalatunk kiforrott technológiát kínál ügyfeleinek a címke- és funkcionális termékeket gyártóinak és beszállítóinak körében.

Széles termékportfólióval rendelkezünk

Vállalkozásunk széles kínálati palettával rendelkezik a folyamatautomatikai termékeket illetően: új Auto ID eszközök, AGV targoncákon alapuló intralogisztikai és vizuális rendszerek, RFID eszközök, informatikai rendszerek, hőátadó szalagok, nyomtatási és alkalmazási rendszerek, etikett-, ruha– vagy egyéb címkék és jelölések, vision- és informatikai rendszerek és egyéb innovatív megoldások. Gépeinkbe és technológiáinkba rendszeresen beruházunk, valamint folyamatosan fejlesztjük csapatunk kompetenciáját. A legnagyobb beszállítókkal tartjuk a kapcsolatot – részben ennek is köszönhető, hogy produktumaink minősége mindig kifogástalan, termelésünk dinamikus és problémamentes.

3M Preferred Converter státusz

Közel 30 éve ápolunk szoros kapcsolatot a 3M amerikai konszernnel, amely során vezető szerepünk van az átalakításokban. Ennek eredményeként megoldásainkat széleskörben alkalmazzák olyan igényes iparágak szereplői, mint a háztartási gépek, autóipai, audio/video eszközök vagy akár a gyógyszeripari gyártói. Megbízhatóságunk és megismételhetőségünk eredményeként kiérdemeltük a legmagasabb szakmai elismerést, a Preferred Converter státuszt. A kitüntetés többek között azt jelenti, hogy:

 • szakértők vagyunk a tevékenységi körünkben,
 • széles körben tudunk speciális alapanyagokhoz jutni,
 • valamint a termelés és a félkész termékek által állított kihívásokra hatékony megoldásokat vagyunk képesek biztosítani.

Egyedi színes címkenyomtató megrendelésekért kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top