Ruhacímke

A varrható ruhacímke rengeteg funkciót lát el – méret, valamint mosási, tisztítási vagy karbantartási utasítások és még sok más hasznos információt tartalmazhat. A gyártási szakaszban az azonosító címke szerepét töltik be. A nyomon követhetőségi folyamatokban a kódokkal ellátott címkék igencsak megkönnyítik az értékesítési feladatokat. A varrható ruhacímkét elsősorban a textil- és ruházati termékekhez szokták kötni, azonban számos egyéb területen is előszeretettel alkalmazzák azonosító jelölésként, pl. az autó- vagy a bútoriparban. Cégünk csaknem három évtizede gyárt minőségi varrható címke variációkat: kérjen tőlünk ajánlatot, mi pedig segítünk Önnek személyre szabni a tökéletes megoldást!

Alkalmazás

branża-textile
Ajánlatkérés

Varrható ruhacímke gyártás az Etisoft szolgáltatásai között: miért minket válasszon?

Ruhacímke készítés mesterfokon

Szakembereink rendszeresen tesztelik a legújabb megoldásokat és keresik az innovatív eljárásokat, hogy termékeink minden követelménynek megfeleljenek. A több, mint két évtized alatt megszerzett tapasztalatunkat következetesen felhasználjuk gyártás során, és szisztematikusan bővítjük kínálati és szolgáltatási palettánkat. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe vesszük a tervezés illetve gyártás során, hogy valóban személyre szabott varrható ruhacímkékkel szolgálhassunk.

Prémium minőségű Varrható ruhacímke kínálat

Az Etisoftnál folyamatosan beruházunk gépjeinkbe és az új technológiánkba, illetve fejlesztjük csapatunk készségét, kompetenciáját is. Cégünk ISO, FSC és IATF minőségi és környezetvédelmi tanúsítvánnyal is rendelkezik, emellett nemzetközileg is elismert, megbízható beszállítókkal állunk kapcsolatban. Termelésünk így zökkenőmentes, termékeink magas minősége pedig garantált.

Rugalmasan igazodunk az egyedi igényekhez

Semmihez sem fogható, mint a végére érni egy projektnek, hátra lépni, majd megcsodálni a végeredményt. A kész termék azonban csak akkor lesz befejezett, ha megkapja az utolsó simítást: egy varrható ruhacímkét. Címkéje tartalmazhat logót, emblémát, sajátos tartalmakat, valamint a jogszabályban előírt adatokat is – méretjelzést, anyagösszetételt és kezelési jeleket.

Fejlett eszközeink segítségével szinte bármilyen kisebb-nagyobb stílusú vagy formájú címkét tudunk gyártani. Termékeinket prémium anyagok felhasználásával állítjuk elő, amelyekre kivétel nélkül kezességet is vállalunk. Amennyiben Önnek egyedi, minőségi ruhacímkére lenne szüksége, tudassa velünk, mi pedig mindent megteszünk tervének megvalósítása érdekében.

Pontosság, precizitás

Cégünk két fontos alapelve a pontosság, illetve a precizitás – minőségi ruhacímke ugyanis nem jöhet létre, ha a kettő közül az egyik hiányzik. Miután tiszteljük mindenki idejét, ezért mindig betartjuk a határidőket. Emellett nem hagyjuk magára ügyfeleinket a projekt végeztével sem: bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatnak hozzánk. A szolgáltatásunkról kapott visszajelzéseket beépítjük a munkafolyamatainkba, hogy még hatékonyabb legyen munkavégzésünk.

Hatalmas szakmai tapasztalat

Az Etisoft immár csaknem 3 évtizede gyárt modern, egyedi címke típusokat és Auto ID rendszereket. Ez idő alatt számtalan sikeresen elvégzett projekttel büszkélkedhetünk, valamint rengeteg hosszútávú kapcsolatot tudtunk kialakítani Ez utóbbi főként ügyfélközpontú hozzáállásunkból adódik – számunkra ugyanis a partnerigények maximális kielégítése az egyik legfontosabb prioritás.

Termékek és szolgáltatások széles palettája

Cégünk a ruhacímke gyártás mellett számos egyéb módon is hatékony segítségére lehet ügyfeleinek. Amennyiben Ön etikett címkéket, RFID címkéket, címkeadagolókat, előlapokat és kezelőpaneleket, hőátadó szalagokat, paper manualokat, Auto ID eszközöket, AGV/AMR- vagy informatikai rendszereket keres, akkor jó helyen jár. Szerződött partnereinknek mindezen felül műszaki ügyfélszolgálati támogatást, valamint hivatalos szervizelést is nyújtunk.

Etisoft varrható címkék a különféle iparágak számára

Minden iparágra – legyen az textil-, ruha- vagy autóipar – egyedi szabályozások vonatkoznak. A varrható ruhacímkéken szereplő információkat és jelöléseket törvény írja elő, emellett az iparág által használt részleteket, illetve a megrendelők egyedi információit is tartalmazza. A címkék készülhetnek nejlonból, poliészter taftból, szaténból és ezek kombinációiból attól függően, hogy melyik iparágról van szó.

A jacquard szőtt ruhacímke állandó felülnyomással rendelkezik, legtöbbször a gyártó logójával vagy nevével. Elsődleges feladata a termék márkájának megjelenítése. Általában diszkrét helyekre szokták őket bevarrni.

A hőátadási nyomtatás napjainkban dominál a textil- és ruhaiparban – az eljárást azonosító, információs és varrható címkék nyomtatására tervezték. Emellett az épp időben történő nyomtatás lehetővé tette ezen címkék használatát a gyártók belső minőségbiztosítási rendszeriben is.

A flexográfiai vagy digitális nyomtatási technológiát elsősorban a kárpitozott bútorok, ágyneműk, matracok és párnákhoz használják. Ezen típusú címkék több információt és részletet tartalmaznak a ruhacímkéknél. Méretükből adódóan leginkább a matracgyártók alkalmazzák termékeiken.

Napjainkban egyre gyakoribbak az RFID címkével ellátott varrott címkék. Leggyakrabban az autóiparban találkozhatunk velük, de pl. a sporteszköz-lánc által értékesített sportruházatokban is ilyen ruhacímkékre van szükség. Előnyei közé tartozik a gyors szedés, azonosítás és ellenőrzés, valamint a lendületes leltár az értékesítési és raktári helyeken.

Megválaszolatlan kérdései vannak szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keresse munkatársainkat elérhetőségeinken keresztül!

Back to top