Etikett címke, a 21. századi ipar igényei szerint

Az etikett címke számos iparágban nélkülözhetetlen eleme a gyártás és a kereskedelmi forgalomba kerülés folyamatának. Az Etisoft modern, cégre szabott megoldásokat kínál: tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Alkalmazás

branża-automotivebranża-chemistrybranża-cosmeticsbranża-electronicsbranża-foodbranża-medicinebranża-pharmacy
Ajánlatkérés

Etikett címke készítés: hatékony megoldások vizuális rendszerekhez

Az Etisoft csapatának célja, hogy a termékek automatikus azonosítása és jelölése terén ügyfeleink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Etikett címke nyomtatás szolgáltatásunk – palettánk minden ajánlatához hasonlóan – vásárlóink elvárásai és a piac változásai nyomán dinamikusan fejlődik. Globális hatókörű, minősített vállalat vagyunk, így biztos lehet abban, hogy minden esetben a legkorszerűbb Auto ID eszközöket, címkefelviteli rendszereket, AGV targoncákon alapuló intralogisztikai rendszereket, RFID technológiai megoldásokat és vizuális rendszereket nyújtja.

Mindezt három fő működési alapelvünk szavatolja:

  • különböző szolgáltatási modelleket használunk, hogy minden vásárlónkkal egyedi módon, speciális igényeik alapján működhessünk együtt;
  • folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat, építjük kompetenciáinkat;
  • konszolidált szállítási folyamatainknak köszönhetően a pontosság nálunk akkor is alapvető, ha ügyfeleink gyárai a világ legkülönbözőbb pontjain találhatók.

Alapértékeinkhez 1993-as indulásunk óta tartjuk magunkat – hogy folyamatos fejlődésünknek köszönhetően minden ügyfelünk precíz, cégre szabott szolgáltatásban részesüljön.

Milyen iparágakban használatos az etikett címke?

Autóipar: az ülések alvázára kerülő, azonosító számmal ellátott etikett címke nyomtatásától a fogyasztói tájékoztatásra készülő (pl. gyerekülés helyes használatát demonstráló) címkéken, emblémákon, típustáblákon, szigetelőkön és tömítőkön át az RFID azonosítóval ellátott etikett matrica készítésig átfogó autóipari szolgáltatást nyújtunk. Célunk, hogy magas minőségű termékeinkkel a legszigorúbb elvárásoknak is megfeleljünk.

Háztartási gépek: a tűzhelyeket, fagyasztókat, sütőket, hűtőszekrényeket, mosógépeket, szárítógépeket, főzőlapokat gyártók etikett címke igényeit szolgáljuk ki e területen. Partnerek vagyunk marketing címkék, tájékoztató címkék, energiacímkék, adattáblák, felületvédő fóliák és szállításhoz használatos rögzítő szalagok gyártásában is. Ahogy minden iparágban, itt is kiemelten fontos számunkra, hogy termékeink hasznos eszközök legyenek a gyártás, a szállítás és a felhasználóhoz kerülés több folyamatában is.

Elektronikai ipar: energiacímkék, adattáblák, azonosító címkék, számítógépes logók – néhány példa, amelyet etikett címke nyomtatás szolgáltatásunk keretében készítünk elektronikai iparban tevékenykedő ügyfeleink számára. Az elektronikus eszközök gyártásának és piacra kerülésének több szakaszában is rendelkezésre állunk. Mindezeken felül elektromos alkatrészek gyártását és alkatrészek szigeteléséhez, szereléshez szükséges alakzatok, szalagok gyártását is vállaljuk.

Laboratóriumok és véradás: orvosi laborok, szövet-és sejtbankok, véradóhelyek jelölőrendszereinek gyártását is vállaljuk. Ez a kategória legtöbbször az azonosító címke, plomba (biztonsági címke), készletcímke és vegyi címke ellátást, illetve munkavédelmi jelölési rendszereket foglal magában. Az Etisoftnál jól tudjuk, hogy az orvostudományi kutatáshoz és a betegellátáshoz szükséges termékek gyártása csakis a lehető legnagyobb fokú precizitással történhet – így a készítés minden lépésénél ezt a pontosságot, odafigyelést képviseljük.

Munkafolyamatok, ahol az etikett címke széles körben használatos

Iroda és adminisztráció

Tegye meg Ön is a megfelelő lépést az optimális szervezettség felé! Etikett címke nyomtatási megoldásaink hatékonyan egyszerűsítik, felgyorsítják az irodai és adminisztrációs munkát. Munkahely vizualizációs és szabványosítási megoldásaink megkönnyítik az irodai dolgozók munkafolyamatait, legyen szó állóeszközökkel való gazdálkodásról, adminisztrációról, munkavédelemről, archiválásról vagy éppen leltározásról. Az Etisoft rövidebb folyamatokkal, hatékonyabb kommunikációval és jelentős mennyiségű megtakarított idővel járó szolgáltatásokat kínál: tudjon meg többet!

Laboratórium és K+F

EtiCALLS termékünk segítségével vonalkódokkal és 2D kódokkal jelölhetők a laboratóriumi eszközök, a dokumentumok, a reagensek és a vizsgálati anyagok. A rendszer megalkotásakor célunk az volt, hogy biztosítsuk a tesztelésre előkészített minták gyors és pontos azonosíthatóságát: hiszen tudjuk, hogy ez a hatékony kutatási folyamat kulcsa. Küldetésünk, hogy a laborokat és K+F részlegeket teljes körű termék-és eszközkészlettel lássuk el: tekintse meg ajánlatainkat!

Termelés

Célunk, hogy megoldásaink optimalizálják a vállalat folyamatirányítását, praktikus rendszereink pedig jelentősen növeljék a hatékonyságot. Ennek érdekében egyedi, bevált etikett címke nyomtatás gyakorlatainkat alkalmazzuk. Számos olyan ajánlatot kínálunk, amelyek előrelépést jelentenek egy cég termelési folyamataiban: RFID címkék, jelölések, intralogisztikai rendszerek, AutoID eszközök, automatikus minőségellenőrzési rendszerek, informatikai megoldások – hogy csak néhány példával éljünk széles szolgáltatási palettánkról.

Minőségellenőrzés

Szívesen megtakarítaná az auditorok munkaidejét és megszabadulna a jelölések közötti eligazodás nehézségeitől? Ha igen, az Etisoftnál jó helyen jár! Olyan, kész megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a minőségellenőrzés hatékonyságát, a költségeket pedig csökkentik. Korszerű gépi látási rendszer és ellenőrző alkalmazás kínálatunkban automatikus minőségellenőrzési rendszerek, APS auditor rendszerek és minőségi jelölések egyaránt megtalálhatók – tekintse meg ajánlatainkat!

Raktár és logisztika

Az Etisoft segít megteremteni a korszerű raktár alapjait: partnerek vagyunk a folyamatok optimalizálása, azok megfelelő megjelenítése, valamint a termékek és területek helyes azonosítása terén. Cégre szabott etikett címke nyomtatási megoldásainkkal ügyfeleink könnyedén gördülékenyebbé tehetik raktárkezelésüket. GS1-kompatibilis címkék, AutoID eszközök, áttekintő táblák, RFID jelölési rendszerek és AGV mobil targonca rendszerek egyaránt elérhetőek kínálatunkban.

Ezért érdemes az Etisoft szolgáltatásait választani

Komplex szolgáltatási paletta

Célunk, hogy etikett címke készítési megoldásaink minden igényt kielégítsenek – így azokat úgy feljesztettük ki, hogy megfeleljenek a különböző iparágak egyedi paramétereinek.

Saját fejlesztő csapat

A teljes folyamatot kézben tartjuk, hogy azok maximálisan megfeleljenek ügyfeleink magas elvárásainak.

Konszolidált üzleti folyamatok

Jól szervezett gyakorlatainknak köszönhetően alacsony költségekkel és pontos határidőkkel dolgozunk.

Folyamatos fejlődés

Gépparkunkba rendszeresen invesztálunk, hogy az biztosan megfeleljen a legkorszerűbb elvárásoknak.

Kiemelt partnerek vagyunk

A kifogástalan minőségű etikett címke gyártás minden feltétele adott számunkra, hiszen alapanyag gyártók kiemelt partnerei vagyunk.

Közvetlen kapcsolat a világ vezető márkáival

Az etikettek nyomtatása nálunk az iparban elérhető legjobb eszközökkel történik: köszönhetően annak, hogy Zebra, TCS és Citizen nyomtatók kiemelt forgalmazói vagyunk. Ezen kívül ügyfeleinknek saját használatra is csúcsminőségű címkenyomtatókkal tudunk szolgálni.

Back to top