Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-electronics

Használati útmutatók

A fogyasztókat és a termékek felhasználóit célozzák meg. A hatályos jogszabályoknak megfelelően a termék integrált részét képezik. Alapvető tudnivalókat tartalmaznak a termékről, annak felhasználási feltételeiről, összeszereléséről és a biztonsági információkról. A használati útmutatók gyakran többnyelvűek. Varrott vagy ragasztott könyvek és prospektusok formájában készülhetnek.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-electronics

Jótállási jegyek

A gyártó által kiállított hivatalos dokumentumok, amelyek tartalmazzák a jótállónak (pl. az eszköz gyártójának) a vevővel szemben fennálló jogainak és kötelezettségeinek körét. Tájékoztatnak a javítás, csere, a termékvisszaküldés vagy egyéb szolgáltatások feltételeiről. Számos esetben tartalmazzák az engedélyezett szervizpontok listáját.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-electronics

Információs szórólapok

Nyomtatott papírlapok, amelyek fontos tudnivalókat tartalmaznak a termék felhasználói számára. Tartalmazhatnak marketing információkat, a termék használatával kapcsolatos információkat vagy szerelési sablonokat, például rögzítő furatok fúrásához. A grafikák, szövegek és piktogramok formájában készült nyomatok néha figyelmeztető jeleket tartalmaznak.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top