Termékek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistryobszar-manufakturingobszar-warehouse

Gyantás termotranszfer szalagok

Gyantás termotranszfer szalagok - főleg gyantából készült színezék megfelelő adalékokkal. Ezeket a szalagokat az iparban általában adattáblák, termékcímkék és azonosító címkék nyomtatásához használják, ahol a költségszempont másodlagos a minőségi követelményekkel és a jelölés ellenállóságával szemben. A gyantás termotranszfer szalagokkal készült nyomtatást nagy kopásállóság jellemzi, az adott iparra vagy alkalmazásra jellemző további tényezők hatásával szemben is (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-foodbranża-gardeningbranża-pharmacyobszar-shippingobszar-manufakturing

Viasz-gyanta hőátadó szalagok

A festék viasz és gyanta keveréke. Az ilyen típusú szalagok matt és félfényes papírcímkék nyomtatására szolgálnak, amelyeket ott használnak, ahol a nyomtatásnak fokozottan kopásállónak kell lennie. Elsősorban a logisztika és a raktározás területén használják, mivel az ott zajló folyamatok eredményeként a felülnyomás elkenődhet, következésképpen hibák léphetnek fel. A MIX típusú hőátadó szalagok kiváló, (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-detalbranża-foodbranża-logisticsobszar-officeobszar-shipping

Viaszos termotranszfer szalagok

Viaszalapú festékek, amelyek néha kis mennyiségben gyantát is tartalmaznak. A viaszos szalagokat főleg matt és félfényes papírcímkék nyomtatására használják. A nyomtatást alacsony kopásállóság jellemzi – ezért rövid távú jelölések nyomtatására szolgálnak. Főleg ott alkalmazzák, ahol az ár elsőbbséget élvez, azaz a kereskedelem és a logisztika területén, a termékcímkékhez, címzési és szállítási címkékhez. Ezeken a területeken garantálják a jelölések megfelelő olvashatóságát.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top