Üzleti-logisztikai megoldások

Egyedi megállapodások alapján dolgozunk ügyfeleinkkel. Rugalmasan alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez, hogy biztosítsuk termelésük folyamatosságát.

Garantáljuk:

 • a szállítások formáját és gyakoriságát magában foglaló, közösen egyeztetett logisztikai modellt
 • a szállítmányok csomagolási és címkézési módszerének egyedi megközelítését
 • a címkemegrendelések teljesítési költségeinek optimalizálását
 • jelentéstételt az ügyfélrendszerekben a folyamat automatizálásának lehetőségével az EDI rendszeren keresztül
produkcja etykiety

Konszolidáció

Átfogó megoldásokat gyártunk és szállítunk az automatikus azonosítás területén, ezért javasoljuk a konszolidációs tevékenységekből álló programunkat, amely magában foglalja a jelölések, az eszközök és az Auto ID rendszerek szállítását. A ciklikus információcserére és az ügyfelek igényeinek pontos azonosítására épülő program lehetővé teszi a termékek szabványosítását és az indexek csökkentésével kapcsolatos megtakarításokat az egyes helyszíneken.

Vásárlónk egyértelmű szabályok alapján, egyetlen partnerrel működik együtt, a felhasznált nyersanyagok ára a beszerzések volumene miatt alacsonyabb lesz, ráadásul csökkennek a költségek és a termékek száma is, ami számos működési területen jelent megtakarítást.

A program alappillérei a hatékonyság és a kölcsönös bizalom, valamint az általunk felkínált szakértői tudás és rugalmasság. A képességeinkben megbízó és a konszolidációnak köszönhetően jelentős megtakarításokat elkönyvelő vállalatok között vezető konszernek található olyan ágazatokból, mint az autóipar, az építőipar, az elektronikai ipar és az élelmiszeripar.

Előnyök

 • a beszállítók számának csökkentése
 • egyértelmű szabályok meghatározása, egyetlen partnerrel folytatott együttműködés (egyeztetett költségmodell, előrejelzések, RFQ, meghatározott formában átadott dokumentáció )
 • a felhasznált termékek számának csökkentése
 • optimális megoldások kiválasztása a szakértők tapasztalatának köszönhetően
 • a nem megfelelő termékek használatából eredő minőségi költségek csökkentése
 • a rendelési módszer optimalizálása az ellátás biztonságának biztosítása érdekében
 • a konszolidáció után elért pénzügyi előnyöket bemutató jelentések egyben termékdokumentáció-gyűjtemények is (etiSTOCK)
 • a megrendelések teljesítési költségeinek csökkentése az elektronikus adatcserén (EDI) alapuló együttműködés révén.

Minőség

Vevőink minőségi követelményei arra ösztökélnek bennünket, hogy szünet nélkül fejlesszük folyamatainkat és termékeinket. A vállalatunknál bevezetett integrált minőségirányítási rendszer, amely megfelel az ISO 9001, az IATF 16949 és az ISO 14001 szabványok követelményeinek, csak erősíti ezeket a tevékenységeinket.

A gyártási és logisztikai folyamatok megvalósítása során saját fejlesztésű nyomkövetési rendszert alkalmazunk, amely lehetővé teszi az anyagok, alkatrészek és szerszámok azonosítását a gyártás minden szakaszában, miközben megőrzi termékeink magas minőségét.

A fa- és papíriparban az egész ellátási láncot folyamatosan ellenőrizzük. Így sikerült megszereznünk az FSC tanúsítványt. Ez azt jelenti, hogy az erdőgazdálkodásból származó termékek (pl. papírcímkék) beszerzése, feldolgozása és kereskedelme az alkalmazandó uniós jogi előírásoknak megfelelően történik, és hogy a gyártási komponensek kizárólag legális forrásokból származnak.

Ezenkívül UL tanúsítvánnyal rendelkező öntapadó címkék hivatalos beszállítója is vagyunk, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy címkézett termékeiket az amerikai és a kanadai piacra értékesítsék.

Tanúsítványok megtartva

PN-EN ISO 9001:2015 tanúsítvány a következő területeken: jelölő és automatikus azonosító rendszerek kifejlesztése, megvalósítása, szervizelése, beleértve az eszközöket, szoftvereket, műszaki tanácsadást és gyártást, címkézéshez és termékek összeszereléséhez használatos termékek és fogyóeszközök kereskedelmét.

PN-EN ISO 14001:2015 tanúsítvány a következő területeken: jelölési és automatikus azonosító rendszerek kifejlesztése, megvalósítása, szervizelése, beleértve az eszközöket, szoftvereket, műszaki tanácsadást, valamint termékek és fogyóeszközök gyártását, kereskedelmét termékek jelöléséhez és összeszereléséhez

IATF 16949: 2016 tanúsítvány: öntapadó címkék, funkcionális elemek gyártása jelöléshez, automatikus azonosításhoz, védelemhez és összeszereléshez

FSC tanúsítvány – a következő területeken: FSC Mix kategóriájú öntapadó címkék és az FSC Mix kategóriába tartozó, speciális célokra készült papírok vásárlása, gyártás (felhordó rendszer) alvállalkozó által kivitelezett összekapcsolási, darabolási és raktározási folyamattal együtt, valamint az FSC Mix kategóriájú öntapadó címkék, FSC Mix kategóriába tartozó speciális célú papírok, valamint FSC Mix és FSC Recycled kategóriájú másoló, nyomtató papírok értékesítése.

Az UL tanúsítvány a következő programokra terjed ki:

 • PGAA, amely lehetővé teszi az UL jelölések címkékre nyomtatását
 • PGJI2 / PGJI8 dedikált hőátadó szalaggal, nyomtatás nélkül készülő címkékhez
 • PGDQ2 / PGDQ8 nyomtatott címkékhez.

Lean menedzsment

Szervezetünk vezetése a LEAN koncepción alapszik. Esetünkben a LEAN filozófia nemcsak a termelési szférára terjed ki, hanem minden tevékenységi területünkre érvényes.

A lean termelés elvét alkalmazzuk, gondosan ellenőrizzük a gyártási költségeket és a termékfejlesztést a tervezéstől a teljes gyártási folyamaton át az ügyfélig történő szállításig.

 

ELŐNYÖK

 • a termelés hatékonyságának folyamatos figyelemmel kísérése biztosítja a költséghatékony termékeket
 • a folyamat állandó felügyelete garantálja a vevő minden igényét kielégítő minőséget
 • a folyamatok alkalmazhatók a vevői folyamatokhoz, így a vásárlók a saját termelésüket támogató megoldásaikat megvalósíthatják meg.

Vizsgálatok és mérések

Termékmenedzsereink gondosan elemzik az ügyfelek igényeit, és a megadott specifikációk alapján olyan megoldásokat választanak, amelyek ügyfeleink minden igényének megfelelnek.

Tevékenységünket szakértői ismeretekre, valamint új technológiák és anyagok keresésére alapozzuk. A legjobb anyagok és eszközök szállítóival történő együttműködésnek, valamint a folyamatosan végzett teszteknek köszönhetően képesek vagyunk megfelelni ügyfeleink legigényesebb alkalmazásainak is.

Laboratórium

Laboratóriumunk olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek a FINAT nemzetközi szövetség irányelveinek megfelelő kutatások, mérések elvégzését teszik lehetővé. A technológusok és a K+F részleg szakemberei által kiválasztott anyagokat képzett laboratóriumi dolgozók tesztelik az ügyfél által meghatározott körülmények között és tartományokban.

 

AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT KUTATÁSOK ÉS MÉRÉSEK:

 • tapadás a különféle aljzatokhoz
 • nyírószilárdság
 • klímatesztek széles hőmérsékleti és légnedvesség-tartományban
 • nyomattartósság
 • a vonalkódok és 2D kódok ellenőrzése.

Rendszerek és szoftverek

A gyártást és a raktárkezelést támogató MES osztályú informatikai rendszereket tervezünk és készítünk, amelyeket integrálunk ügyfeleink ERP rendszereivel és ipari automatizálási rendszereivel. Biztosítjuk az EtiSZOP Platformjaink teljes kommunikációját más rendszerekkel, valamint a gyártási és logisztikai folyamatokban használt berendezésekkel és eszközökkel. Kínálatunkban szerepelnek az AGV targoncákra épülő intralogisztikai rendszerek, amelyek támogatják a vállalkozások logisztikai folyamatait, olyan címkefelhordó rendszerek, amelyek feladata a termékek címkézéssel történő hatékonyabb jelölése, valamint a gyártott termékek minőségellenőrzését támogató vizuális rendszerek. A kínált rendszerek mindegyikében kódokkal ellátott címkéket vagy RFID címkéket használunk információhordozóként. A rendszermegoldásokat saját szoftver egészíti ki, amely lehetővé teszi az etiLABEL címkék egyszerű és gyors tervezését és kinyomtatását, valamint egy olyan alkalmazás használatát, amely lehetővé teszi a nyomtatók és a külső etiGHOST szoftverek integrálását.

Megvalósítás

Rendszerintegrátorként olyan projektmenedzserekből álló csapatunk van, akik naprakész ismeretekkel és kompetenciákkal rendelkeznek a projektek megvalósítása, a megoldások szimulálása és az általunk kínált eszközök és rendszerek bevezetési folyamatának végrehajtása terén. Átfogó szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a kínált rendszerek területén, a bevezetés előtti elemzéstől kezdve a megoldás kiválasztásán, a dokumentáció elkészítésén keresztül a megvalósításig és a karbantartásig.

A megvalósítás a mi részünkről nem csak rendszereket jelent. Sikeresen implementálunk új termékeket a címkék és a funkcionális elemek területén az ügyfeleinkkel együtt. Termékmenedzsereink és K+F részlegünk sok esetben olyan tevékenységekben vesznek részt, amelyek célja, hogy az ügyfeleink által bevezetett új projekteknek már a kezdeti szakaszában kiválaszthassuk a megfelelő megoldást.

Műszaki támogatás

Komplex ügyfélszolgálatot biztosítunk – kiterjedt és folyamatosan fejlődő karbantartási szolgáltatási területekkel rendelkezünk. Szerviztámogatást kínálunk a megvalósítás teljes folyamata során, amelybe a felhasználók képzése is beletartozik. Biztosítjuk a megvásárolt berendezések, rendszerek és szoftverek garanciális és garancia utáni szervizelését. Ügyfeleink folyamatosan igénybe vehetik a technikai támogatást, az ügyfélszolgálatot telefonon vagy e-mailben, és szükség esetén a TeamViewer alkalmazás segítségével.

Back to top