Termékek

Alkalmazás

branża-electronicsbranża-cosmeticsbranża-foodbranża-medicine

Vonalkód nyomtató

Az Etisoft által forgalmazott vonalkód nyomtató széles választéka kizárólag a nemzetközi piacon is elismert és népszerű készülékekből áll, amelyek kiváló minőségű vonalkódot, címkét, nyugtát, jegyet állítanak elő. Ha gyors nyomtatási sebesség mellett is kitűnő minőségű címkéket szeretne, keressen minket! (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-medicinebranża-textilebranża-chemistrybranża-automotive

Zebra nyomtató

A címkenyomtatók, vagy másnéven vonalkód-, etikett vagy matricanyomtatók tekercses öntapadós etikett címkék nyomtatására alkalmas készülékek. A felhasznált technológia tekintetében megkülönböztethetünk direkt termál, termál transzfer, valamint tintasugaras nyomtatási eljárást. A minden igényt kielégítő Zebra nyomtató készülékek több évtizede piacvezetőnek számítanak a címkenyomtatás terén – eszközeik tökéletes minőséget, gyors munkavégzést és tartós (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Nyomtató-címkéző eszközök (Print&Apply)

Nyomtató-címkéző eszközök (Print&Apply)- ezek az eszközök változó információkat nyomtatnak a címkére, majd a címkét felragasztják a termékre vagy a csomagolására. Közvetlenül a gyártósorokra telepíthetők és ott üzemeltethetők. A nyomtató-címkéző eszközök egy termotranszfer technológián alapuló nyomtatási modulból és egy címkézőből állnak. A nyomtató modulok alkalmasak szövegek, számozások, terméktömeg, vonalkódok és 2D kódok nyomtatására, valamint RFID címkék kódolására. A nyomtató-címkéző eszközök biztosítják a nagy gyártási teljesítmény fenntartását, miközben megőrzik a felragasztott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Címkéző gép gyártósori használatra

A címkéző gép a modern gyártóipar egyik hatékony folyamatoptimalizáló eszköze. Használata a kiváló pontosságtól a költséghatékonyságon át a munkavédelem növeléséig számos előnnyel jár. Szívesen alkalmazná ezt a praktikus eszközt? Ismerje meg Ön is az Etisoft címkéző kínálatát!   Mire való a címkéző? A címkéző gép rendeltetése a címkék felragasztása közvetlenül a termékre, vagy (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Nyomtatási ellenőrző rendszerek

Nyomtatási ellenőrző rendszerek - a termék- vagy csomagolásjelölések minőségi ellenőrzéséhez használt megoldás. A nyomáshitelesítők feladata olyan termékek elkülönítése a többitől, amelyek jelölése nincs összhangban egy adott mintával, vagy a jelölés hiányzik. Általában az egyes jelölési elemeket vagy a címkéket ellenőrzik, hiszen ha ezek hibásak, zavart okozhatnak a további gyártási vagy logisztikai folyamatokban. A termék típusától és konfigurációjától függően az eszköz lehetővé teszi még az RFID (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Kartonra nyomtatás

Ha tisztában vagyunk a kartonra nyomtatás művészetével, akkor a megfelelő eszközzel nagymértékben növelhető a gyártási teljesítmény. A közvetlenül a termékre nyomtatható eszközöket a gyorsan forgó fogyasztási cikkeknél (FMCG) használják, pl. élelmiszerek, italok, kozmetikumok stb. jelölésére, de az építőiparban is használatosak. Kínálatunkban a HSA Thermal InkJet technológiáján alapuló eszközök találhatók. Kartonra (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Az ipari nyomtató rendszerek körébe tartoznak azok a címkenyomtatók, amelyek zordabb körülmények között is a kívánt hatásfokkal működnek hosszabb időintervallumon keresztül. Kiváló nyomtatási minőséggel, alacsony karbantartási igénnyel és nagy munkabírással rendelkező eszközökről van szó. Egyes modellek a hét minden napján 24 órában képesek elvégezni a rájuk bízott nyomtatási feladatokat. Az Etisoft megbízható gyártók készülékeit kínálja ügyfeleinek a gyártósori címkézőktől kezdve az ipari tintasugaras nyomtató rendszereken át a nyomtató-címkéző (Prin&Apply) eszközökig. kérjen tőlünk ajánlatot!

Az ipari nyomtató használata

Az ipari nyomtató elsődleges célja, hogy azonosításra szolgáló címkéket hozzon létre, ezáltal vizuális és szöveges információkat nyújtson az adott termékkel vagy készülékkel kapcsolatban. Úgy tervezték, hogy hibabiztos címkézést, könnyű programozhatóságot, valamint fejlett hálózati csatlakozást és biztonságot kínáljon. A hagyományos tintasugaras ipari nyomtatók mellett egyre nagyobb teret hódítanak a direkt termál, illetve a termál transzfer készülékek is.

Az előállított etikettek olyan termékeknél is használhatók, amelyeknél az elsődleges prioritás a nedvesség, a hőmérséklet vagy a vegyszerállóság. Az Etisoft kínálatában található nyomtatók bármilyen típusú címkenyomtatást sikeresen végrehajtanak, legyen szó kis mennyiségű etikett előállításáról vagy akár napi 24 órás működésről.

Fedezze fel az Etisoft ipari nyomtató típusok előnyeit!

Gyártás: Minőségi nyomtató kínálatunk nagy sebességű címkenyomtatást garantál, hogy az Ön cége lépést tudjon tartani a növekvő kereslettel. Minőségi kialakításuknak köszönhetően pedig évekig teljesítménycsökkenés nélkül képesek gyártani cége számára a különféle etiketteket.

Szállítás és logisztika: nyomtasson könnyen olvasható szöveget és vonalkódot a bejövő és kimenő áruk szállításával összhangban! Ipari nyomtató rendszereink használatával optimalizálhatók az ellátási lánc egyes folyamatai.

Raktározás: attól kezdve, hogy a termék megérkezik az elosztóközpontba, egészen a kiszállításig nyomtató típusaink hatékony címkézési megoldásokat kínál bármekkora méretű raktárhoz. Tartós termál transzfer nyomtatóinkkal Ön könnyen megtalálhatja, azonosíthatja és ellenőrizheti a csomagokat.

Kereskedelem: gondoskodjon zökkenőmentes vásárlói élményről termékeinkkel, amelyek az Ön ellátási láncának minden lépését támogatják. Forgalmazott ipari nyomtatóinkra bizton számíthat az árucikkek teljesítési központokban történő kiválogatásától egészen a végfelhasználóhoz jutásig.

Egészségügy: eszközeink hatékonyan használhatók például a gyógyszeripar számára is. Számos törvényi szabályozás vonatkozik ezen típusú termékek címkézésére – nyomtatóink által előállított címkékkel egyszerűen nyomon követheti a készítmények lejárati dátumát, adagolását, tételszámát stb.

 • Csomagolási címkék
 • Termékcímkék
 • Alkatrészcímkék
 • Szállítási és átvételi címkék
 • Termékazonosító címkék
 • Megfelelőségi címkék
 • Előkészítő és kommissiózási címkék
 • Raklapcímkék
 • Címjelölő címkék
 • Gyógyszeradagoló címkék
 • Laboratóriumi és vérbanki címkék

Ipari nyomtató kiválasztása: milyen tényezőket vegyünk figyelembe?

Nyomtatási képesség

A döntési folyamat során a legelső tényezők egyike mindenképp az legyen, hogy a nyomtató percenként átlagosan mennyi címkét tud nyomtatni. A szükséges kinyomtatott etikettszám a vállalat igényeitől függ. Ha nagy mennyiségben szeretnénk gyorsan címkét előállítani, akkor egy nagy teljesítményű, komolyabb készüléket válasszunk. Kisebb napi címkeszükséglet esetén viszont elegendő egy egyszerűbb modell is. Bár utóbbi típusok képességeik tekintetében némileg korlátozottabbak, mint a robusztusabb eszközök – esetükben azonban kedvezőbbek lesznek az ipari nyomtató árak.

Az ipari nyomtató mérete

Egyes ipari nyomtató típusok meglehetősen sok helyet foglalhatnak el. Egy kisebb munkaterületen nem kimondottan ideális, ha egy nagyobb eszköz a kelleténél több helyet foglal el. Ilyenkor érdemes elgondolkozni egy kisebb nyomtató beszerzésén, amely kényelmesen elférhet egy asztalon is. Igaz ugyan, hogy a nyomtatni kívánt címkék száma elmaradhat egy nagyobb berendezés percenkénti teljesítményétől, azonban a nyomtatott etikettek továbbra is kiváló minőségűek lehet.

Fenntarthatóság

Amikor elektronikai eszköz beszerzésén gondolkozunk, mindenki tudni szeretné annak kifogástalan működését és időtállóságát – ez alól az ipari nyomtató sem kivétel. Sok vállalat rengeteg pénzt költ már meglévő régi készülékének javítási munkálataira ahelyett, hogy befektetne egy magasabb színvonalú eszközre. Ha Önnek megbízható készülékre van szüksége vége számára, az általunk forgalmazott termékek minőségére és hosszú élettartamára cégünk kezességet vállal.

Az ipari nyomtató kezelhetősége

Napjaink korszerű technikai vívmányait egyesek könnyedén képesek kezelni, míg másoknak iránymutatásra van szükségük. Ipari nyomtató választásnál ezért érdemes figyelembe venni a kezelőszemélyzet hozzáértését is. Győződjünk meg arról, hogy olyan eszköz mellett tesszük le voksunkat, amelyet minden alkalmazott könnyedén fog tudni kezelni különösebb tréning hiányában is.

Extra funkciók megléte

Sok fejlett ipari nyomtató nem csupán nyomtatási célokat szolgál, hanem különféle extra funkciókat is képes ellátni, mint pl. nyomtatást és címkézést egyaránt. Ne felejtsük el megvizsgálni vásárlás előtt a kinézett készülék egyedi tulajdonságait sem, mivel sok esetben hozzájárulhatnak a még zökkenőmentesebb folyamatok biztosításához.

Az ipari nyomtató márkája

Sok esetben a gyártó kiléte jelentős szerepet játszik a végső döntésben. Egy jól ismert márkának az eszköze hosszútávon anyagilag kevesebb ráfordítást igényel, mivel később nem kell folyton pénzt kiadni annak javíttatására. Az Etisoft modern ipari nyomtató kínálata nívós márkák minőségi készülékeit tartalmazza, többek között Zebra, Sato, ASE, valamint HSA Thermal Inkjet technológián alapuló modellek.

Felkeltették érdeklődését termékeink? Ez esetben vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top