Termékek

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Nyomtató-címkéző eszközök (Print&Apply)

Nyomtató-címkéző eszközök (Print&Apply)- ezek az eszközök változó információkat nyomtatnak a címkére, majd a címkét felragasztják a termékre vagy a csomagolására. Közvetlenül a gyártósorokra telepíthetők és ott üzemeltethetők. A nyomtató-címkéző eszközök egy termotranszfer technológián alapuló nyomtatási modulból és egy címkézőből állnak. A nyomtató modulok alkalmasak szövegek, számozások, terméktömeg, vonalkódok és 2D kódok nyomtatására, valamint RFID címkék kódolására. A nyomtató-címkéző eszközök biztosítják a nagy gyártási teljesítmény fenntartását, miközben megőrzik a felragasztott (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Címkéző gép gyártósori használatra

A címkéző gép a modern gyártóipar egyik hatékony folyamatoptimalizáló eszköze. Használata a kiváló pontosságtól a költséghatékonyságon át a munkavédelem növeléséig számos előnnyel jár. Szívesen alkalmazná ezt a praktikus eszközt? Ismerje meg Ön is az Etisoft címkéző kínálatát!   Mire való a címkéző? A címkéző gép rendeltetése a címkék felragasztása közvetlenül a termékre, vagy (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

Nyomtatási ellenőrző rendszerek

Nyomtatási ellenőrző rendszerek - a termék- vagy csomagolásjelölések minőségi ellenőrzéséhez használt megoldás. A nyomáshitelesítők feladata olyan termékek elkülönítése a többitől, amelyek jelölése nincs összhangban egy adott mintával, vagy a jelölés hiányzik. Általában az egyes jelölési elemeket vagy a címkéket ellenőrzik, hiszen ha ezek hibásak, zavart okozhatnak a további gyártási vagy logisztikai folyamatokban. A termék típusától és konfigurációjától függően az eszköz lehetővé teszi még az RFID (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shipping

A termékre közvetlenül nyomtató rendszerek

A termékre közvetlenül nyomtató rendszerek - az információknak közvetlenül a termékre vagy annak csomagolására történő nyomtatásához kifejlesztett eszközök. Szövegek, vonalkódok és 2D kódok, valamint változó információk, például lejárati dátum vagy számozás nyomtatására szolgálnak. A közvetlen jelölés során a megjelölt terméknek vagy a csomagolásának mozgásban kell lennie, ezért a termék közvetlen nyomtatási rendszereit magukra a gyártósorokra (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top