Ipari címkéző

Modern és innovatív, egyben alapos és precíz megoldás ipari és gyártósori folyamatainak optimalizálásához. Az Etisoft ipari címkéző termékei garantálják mindezt – vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

Alkalmazás

obszar-manufakturing
Ajánlatkérés

Ipari címkéző az Etisoft jóvoltából – ezért érdemes minket választania!

Az Etisoft vállalata elkötelezett a régi idők alaposságát és precizitását a 21. századba integrálni, és a legújabb technológiákkal megtalálni évről évre a lehető legjobb megoldást. Ügyfeleink pedig minden esetben garantáltan egyedi bánásmódban részesülnek.

Kulcsszavaink a minőség, alaposság és precizitás

Egyszerű és hatékony gyártósori integrációval, valamint címkézési költségek optimalizálásával biztosítjuk ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat. Címkéző készülékeink akár 127 m/perc gyártósori sebességgel is képesek felvenni a tempót, miközben kiemelkedő pontosságot nyújtanak (akár ± 0,4 mm-ig). Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, és lehetőséget biztosítunk a különböző méretű és alakú címkék felragasztására. Felhasználóbarát operátor panellel és egyszerű beállítási lehetőségekkel könnyítjük meg a használatot, miközben a hosszú élettartamot is garantáljuk.

Innovációkra való törekvés, automatizáció és ipar 4.0 megoldások

Vállalatunk széles termékkínálattal rendelkezik, és minden területen biztos segítséget nyújt az ipar 4.0 megoldásoktól kezdve egészen a címkéző gépekig. Folyamatosan törekszünk az állandó fejlődésre és az ügyfelek igényeinek kielégítésére. A gyorsaság és pontosság mellett kiemelten fontos számunkra az ügyfélközpontúság, és mindig cégre szabott, egyedi ipari címkézési megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Ügyfélközpontúság

Célunk, hogy stabil és megbízható partnere lehessünk minden ügyfelünknek. Az állandó innováció és a kiemelkedő minőség biztosítja, hogy hosszú távú kapcsolatot ápoljunk ügyfeleinkkel. Minden partnerünk számára egyedi figyelmet fordítunk, és széleskörű szolgáltatásokat kínálunk a címkézéstől kezdve egészen a kartonnyomtatásig.

Mi is az az ipari címkéző?

Az ipari címkéző olyan eszköz vagy gép, amit általában üzlethelyiségekben, raktárakban vagy irodákban használnak a termékek címkézésére. A címkézőgép feladata a címkék felragasztása közvetlenül a termékre vagy a termék csomagolására. Ezáltal lehetővé teszi a korábban elkészített, állandó információkat és grafikai elemeket tartalmazó címkék könnyű felhordását.

A címkéző gépek segítenek az átláthatóság és a rend fenntartásában, valamint nagyban megkönnyítik az összes munkafolyamatot, legyen szó üzlethelyiségekről, raktárakról vagy irodákról. A szállítmányozás és logisztika terén pedig nélkülözhetetlenek lehetnek a dobozok felcímkézésében. Az ipari címkézők általában különböző gyártók prémium minőségű termékeit kínálják, amelyek segítségével hatékonyabbá tehetők a vállalkozások mindennapi munkafolyamatai.

Az ipari címkézőgép működése

A címkéző gép hatékony működéséhez elengedhetetlen, hogy csatlakoztatva legyen egy címkenyomtatóhoz. Az Etisoft által kínált címkézők kompatibilisek bármely gyártó címkenyomtatójával, például a Zebra, TSC, Citizen, Printronix vagy Honeywell készülékekkel, így zökkenőmentesen beilleszthetők a termelési folyamatokba. Ez a kapcsolat lehetővé teszi a modern ipar elvárásainak megfelelő, hatékony print&apply rendszer létrehozását.

A címkéző gép lehetővé teszi a címkék pontos felhordását mind mozgó, mind álló termékekre. A felhordás módjai közé tartozik az érintéses, a rányomásos és az érintésmentes ráfújásos technika.

Az I/O portoknak köszönhetően a címkézők képesek kommunikálni a PLC vezérléssel, lehetővé téve ezzel a gyártósorba való integrációt és a magasabb szintű rendszerekkel való kommunikációt. Ezáltal a címkéző gépek könnyedén illeszthetők be a meglévő folyamatokba, és a gyártósor hatékonyságát tovább növelhetik.

Az ipari címkézőgépek különféle módszerekkel működnek, hogy hatékonyan helyezzék fel a címkéket a termékekre vagy csomagolásokra. Ezek közé tartozik például a ráfújás (blow), ami gyors és költséghatékony módszer, és ideális olyan felületekhez, mint például a műanyag zsákok. De az érintéses rányomás (tamp) is elterjedt, precíz és megbízható módszer, ami szinte minden felületen alkalmazható.

Az ilyen gépek lehetővé teszik összességében az ipari környezetben dolgozó vállalkozásoknak, hogy könnyedén címkézzenek, függetlenül a termék típusától vagy a felület jellegétől, ezáltal növelve a hatékonyságot és az átláthatóságot a munkafolyamatokban.

Back to top