Termékek

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

RFID raklap- és konténerjelölések

Tartós öntapadó címkék formájában készülnek, és egyedi, kódolt számot tartalmaznak, amelyet az RFID címke memóriájában is tárolnak. A vállalat számos területén használják a visszaváltható csomagolások jelölésére. Így lehetőség nyílik az adott konténer tartalmának azonosítására vagy aktuális státuszának meghatározására a visszaváltható csomagolások rendszerében. Az ilyen típusú címkékkel ellátott raklapok és konténerek lehetővé teszik a folyamatok automatizálását a logisztikai raktárakban.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-detalbranża-electronicsbranża-food

RFID azonosító címke 

A termékek, félkész termékek, alkatrészek vagy raktári egységek megfelelő azonosítására szolgál a gyártási és logisztikai folyamatok során. Általában nyomtatott kóddal és azonosító számmal ellátott tartós címkék. Az RFID tag chipjében tárolt adatok jelentősen felgyorsítják és javítják a nyomonkövethetőségi rendszerek működését a termékek előállítása során, valamint a termékek útjának ellenőrzését egy széles ellátási láncban.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-shippingobszar-warehouse

RFID logisztikai címke

A szállítmányok és logisztikai egységek jelölésére szolgál, tartalmazza a raktári és szállítási folyamatok helyes megvalósításához szükséges adatokat. Ez az információ tárolható az RFID címke memóriájában, ami jelentősen növeli a folyamatok hatékonyságát, és lerövidíti a leolvasási időt. Az RFID logisztikai címke standard információkat tartalmaz szövegek és kódok formájában, és az RFID címkékben tárolt adatok is (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-detalbranża-pharmacybranża-textile

RFID termékcímke

RFID termékcímke – közvetlenül a termékre vagy annak csomagolására kerül. Olyan alapvető információkat tartalmaz a végfelhasználó számára, mint a gyártó és a termék neve, logó, összetétel, gyártási dátum és/vagy vonalkód stb. A kiválasztott információk elmenthetők az RFID címkébe, ami jelentősen felgyorsítja a termékek azonosításának és leltározásának folyamatát a forgalmazásuk vagy értékesítésük helyén. Lopásgátlóként is használhatók. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

RFID készletcímke

Öntapadó címke az állóeszközök, szerszámok és dokumentumok azonosításához. Az RFID címkememóriában tárolt nyilvántartási szám javítja az adatgyűjtés folyamatát a vállalat eszközeinek leltározása, valamint a dokumentumok archiválása során. A nyilvántartási számot általában a címkén, aláírásos kód formájában ismétlik meg. Az RFID készletcímkék sokkal több leltározáshoz szükséges információ elmentését teszik lehetővé, mint a szabványos, kóddal ellátott készletcímkék. (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

RFID jelölések polcokra és állványokra

Öntapadó címkék, amelyek a cég számos területén képezik a jelölési rendszer részét, ahol a termékeket egy adott helyen kell tárolni. Az adott hely RFID címkében rögzített száma lehetővé teszi a raktári folyamatok jelentős automatizálását. Ezek az információhordozók autonóm robotok vagy targoncák számára, amelyek a raktározási és logisztikai folyamatokat hajtják végre a vállalatnál.  (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-detalbranża-electronicsbranża-food

RFID marketingcímke

Célja, hogy a fogyasztó megkapja a termékkel kapcsolatos legfontosabb marketing információkat. Az ilyen típusú, NFC szabványnak megfelelő RFID címkék használata számos más lehetőséget is kínál promóciós célokra. A címkén tárolt adatok további marketing vagy technikai információkat hordozhatnak a termékkel kapcsolatban. Tartalmazhatnak például weboldalakra vagy hűségrendszerekre mutató linkeket.   (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top