Termékek

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-warehouse

Csomagcímke

Az elmúlt években egyre nagyobb az igény a csomagcímke gyártására. Nem meglepő, ugyanis több és több vállalkozás áll át az online kereskedelemre és emiatt felkerült a szolgáltatásai közé a csomagküldés. Hogy a folyamat zavartalanul működhessen, a hibátlan logisztika szempontjából elengedhetetlen a csomagok azonosító címkéje. Az Etisoft által készített csomagcímkék mindegyike (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

RFID raklap- és konténerjelölések

Ezeket a tartós öntapadó címkéket a visszaváltható csomagolások jelölésére használják. Így az adott konténer tartalmát könnyedén lehet azonosítani, valamint az aktuális státuszát meghatározni a rendszerben. Az RFID raklap- és konténerjelölések egyedi, kódolt számot tartalmaznak, amelyet a címke memóriájában tárolnak. Az ilyen típusú címkékkel ellátott raklapokkal és konténerekkel automatizálni lehet a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-detalbranża-electronicsbranża-food

RFID azonosító címke 

Az RFID azonosító címke a termékek és félkész produktumok, alkatrészek vagy raktári egységek felismerésére szolgál a logisztikai és gyártási folyamatok során. Főként nyomtatott kóddal és azonosító számmal rendelkező tartós címke, amelyből egy időben több is leolvasható. Az RFID tag chipjében tárolt adatok segítségével jelentősen felgyorsul és javul a termékek előállítása (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-shippingobszar-warehouse

RFID címke logisztikai célokra

A szállítmányok és logisztikai egységek jelölésére használható. Tartalmazza a raktári és szállítási folyamatok optimális megvalósításához szükséges adatokat, amely a címke memóriájában tárolható, így jelentősen növelhető a folyamatok hatékonysága, és csökken a leolvasási idő. Az RFID logisztikai címkében egyaránt megtalálhatók a standard információk (szövegek és kódok formájában), valamint az RFID címkében (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-detalbranża-pharmacybranża-textile

RFID termékcímke

AZ RFID termékcímke közvetlenül az árucikkre vagy annak a csomagolására kerül papír, illetve fólia formájában. A végfelhasználó számára olyan elemi információkat tartalmaz, mint pl. a termék és a gyártó neve, logó, összetétel, gyártási dátum és/vagy vonalkód stb. Az RFID címkébe az információk elmenthetők, így jelentősen felgyorsul a forgalmazó vagy értékesítő (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-office

RFID készletcímke

Az RFID öntapadó készletcímke az állóeszközök, szerszámok és dokumentumok azonosításához, gyors leltározásához és nyilvántartásához használható. A címke memóriájában tárolt nyilvántartási számmal javítható az adatgyűjtés folyamata, az archivált dokumentumok sokkal gyorsabban visszakereshetők. A nyilvántartási számot legtöbbször a címkén – aláírásos kód formájában – ismétlik meg. Az RFID készletcímkékben a hagyományos, kóddal (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouse

RFID jelölések polcokra és állványokra

Olyan öntapadó címkék, amelyeket leginkább azokon a területeken használ jelölésre egy cég, ahol a termékeket egy adott helyen kell tárolni. A hely száma lehetővé teszi a raktári folyamatok nagymértékű automatizálását – ezt az információt az RFID címke rögzíti. A jelölések elsősorban az autonóm robotok vagy targoncák számára szükségesek, amelyek a (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-agdbranża-detalbranża-electronicsbranża-food

RFID marketingcímke

Az Android rendszerű okostelefonnal is leolvasható címke célja, hogy a fogyasztó megkapja a termékkel kapcsolatos legfontosabb marketing információkat. A termék megfelel az NFC szabványnak, és számos más lehetőséggel is kecsegtet promóciós célokra. A memóriában tárolt adatok a termékről további marketing vagy technikai információkat is hordozhatnak, pl. weboldalra vagy hűségrendszerekre mutató (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Az RFID címke, vagy más néven intelligens címke azonosításra használt eszköz. Több rétegből áll, amelyek között RFID microchip és antenna helyezkedik el. Cégünk számos kivitelben gyárt minőségi intelligens címkéket, így az igények és a felhasználás alapján egyedi ajánlatot készítünk ügyfeleinknek: vegye fel velünk a kapcsolatot!

RFID címke az Etisoft kínálatában: miért érdemes minket választani?

Az RFID címkék szerepe és jelentősége egyre nő a modern üzleti környezetben. Az Etisoft vállalat büszkén kínálja ügyfeleinek minőségi címkéit, és több okot is tudunk, amelyek miatt érdemes minket választani. Nézzük!

Teljeskörű RFID címke gyártás

Cégünk törekszik arra, hogy minél több igényt kielégíthessünk termékeinkkel. Ennek érdekében a kínálatunkban található címkék minden elterjedt frekvenciára és szabványra gyártjuk. Felügyeljük a teljes munkafolyamatot az első lépéstől az utolsóig, hogy ügyfeleink számára csakis minőségi címkékkel szolgálhassunk.

Közvetlen kapcsolat piacvezető márkákkal

Címke repertoárunk előállítását csakis kiváló minőségű eszközökkel és gépekkel végezzük, hogy kifogástalan legyen a végeredmény és lendületes a munkavégzés. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal erre igyekszünk ösztönözni ügyfeleinket is – ezért saját használatra csúcsminőségű RFID nyomtatót, valamint címkéző gépet is tudunk biztosítani.

Folyamatos innovációra való törekvés

Csapatunk tagjai folyamatosan fejlesztik magukat, hogy még hatékonyabb munkavégzés jellemezze tevékenységünket. A prémium termékek előállítása érdekében nyomon követjük a technológiai újításukat és rendszeresen fejlesztjük gyártósorunkat, hogy lépést tartsunk a korszerű innovatív megoldásokkal.

Ügyfélközpontú termelés

Minden esetben a maximális ügyfél elégedettségre törekszünk, ezért optimalizáljuk gyakorlatainkat. Ennek köszönhetően képesek vagyunk alacsony költségekkel címkéket gyártani, és pontosan betartani az előre megbeszélt határidőket.

Egyedi RFID címke megrendelésekért kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top