Csomagcímke

Az elmúlt években egyre nagyobb az igény a csomagcímke gyártására. Nem meglepő, ugyanis több és több vállalkozás áll át az online kereskedelemre és emiatt felkerült a szolgáltatásai közé a csomagküldés. Hogy a folyamat zavartalanul működhessen, a hibátlan logisztika szempontjából elengedhetetlen a csomagok azonosító címkéje. Az Etisoft által készített csomagcímkék mindegyike kiemelkedő minőségű és gyorsan elkészített matrica. Ha Önnek is fontos a jól működő logisztika és szeretné, ha a csomagküldés egy gördülékeny folyamat lenne, akkor kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Miért fontos a kiváló minőségű csomagcímke?

Egy megrendelés hibátlan teljesítése során a csomagcímkének legalább akkora szerepe van, mint a jó csomagolásnak. Egy rossz minőségben nyomtatott címke könnye megsérülhet, ami következtében olvashatatlanná válik a rajta szereplő információ. Így fennakadást okozhat a logisztikában, ami következtében a küldemény nem ér oda időben a megrendelőhöz, ami a rendelés lemondásával járhat. Az ilyen esetek pedig hosszú távon súlyos deficitet jelentenek a vállalkozás számára.

Elengedhetetlen tehát, hogy a csomagcímkén szereplő minden adat hibátlanul olvasható és pontos legyen, hiszen ez nem csak a raktározás és a logisztika munkáját könnyíti meg, de a cég megbízhatóságát is növeli. Éppen ezért a csomagcímkézés kiemelten fontos területnek számít minden logisztikával foglalkozó cég működésében.

A csomagok pontos beazonosítása érdekében legtöbb esetben thermo papírra nyomtatott címkét használunk, ez ugyanis gyorsan, emellett pedig jó minőségben előállítható címke fajta. Amennyiben a csomagok kültéren vagy hűtőházban kerülnek tárolásra, akkor speciális eljárással készült címkét javaslunk, ami ellenáll az időjárási viszontagságoknak és tartós olvashatóságot biztosít nedves, párás környezetben is.
Amennyiben nem biztos a címke típusának kiválasztásában, kollégáink készséggel segítenek Önnek a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban!

Egyedi csomagcímke készítés kiváló minőségben

Ha Önnek is kiváló minőségben előállított csomagcímkére van szüksége, akkor a lehető legjobb helyen jár! Ugyanis az Etisoft csakis nemzetközileg elismert, nagy hírű gyártók nyomtatóival dolgozik, ami már önmagában is garantálja a minőséget, a jó felbontást, a hosszú élettartamot és a remek végeredményt. Cégünk elhivatott abban, hogy ügyfeleinek kizárólag kiváló minőséget biztosítson, megbízható szolgáltatásainkon keresztül. Így természetesen a csomagcímke készítés során is hasonló szellemiségben végezzük a munkát.

Több éves tapasztalat, elégedett ügyfelek

Az Etisoft már közel 30 éve van jelen a piacon. Az elmúlt évtizedek alatt mindig a fejlődést, ügyfeleink igényeinek a teljeskörű kiszolgálását, a megújulást és a magas minőségű szolgáltatást tartottuk szem előtt. Számos iparágnak kínálunk cégre szabott megoldást, hiszen minden tapasztalatunkat beépítjük az ügyfeleink számára nyújtott megoldásainkba. A jövőbe tekintve pedig továbbra is a folyamatos fejlődést látjuk, hogy naprakész és biztos segítői maradhassunk ügyfeleinknek.

Szakértő szolgáltatás

Munkatársaink akkor elégedettek, ha megrendelőink igényeit maximálisan ki tudják elégíteni. Ehhez pedig minden esetben teljeskörű szolgáltatási modellt használunk. Az összes megrendelés során szigorúan tartjuk magunkat a határidő pontos betartásához. Ezt pedig csak azért tehetjük meg, mert a legmegbízhatóbb beszállítókkal dolgozunk, akikkel több éves partneri viszont ápolunk. Ennek köszönhetően tudjuk biztosítani a folyamatos termelést.

Egyéb címkék nyomtatását is vállaljuk

Az Etisoft kollégái több évtizednyi tapasztalatuknak köszönhetően olyan kifejlesztett technológiával és elismert márkákkal dolgoznak, amiknek köszönhetően buszkék lehetünk arra, hogy ma már piacvezetők vagyunk a címke gyártás területén. Szakértő megoldásainkat több iparágban is tudjuk hasznosítani.
A megszerzett tapasztalatot és tudásanyagot pedig szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel. Tisztában vagyunk vele, hogy a piaci igények folyton változnak, és ez inspirál minket a folyamatos fejlődésre, ettől tudunk egyre sokoldalúbbak lenni és ennek köszönhetően bővül termékportfóliónk évről évre.
A címke olyan nélkülözhetetlen információhordozó, amit mind az ipar, mind pedig a kereskedelem területe nap, mint nap használ. Éppen ezért mi széleskörűen támogatjuk ezeket az iparágakat ezen a területen is.

Nem csupán csomagcímke gyártásával foglalkozunk, hanem etikett címkék, adattáblák, termékcímkék, energiacímkék és ruhacímkék kínálata is megtalálható portfóliónkban.

Miért érdemes az Etisoft kínálatát választani?

  • Védjegyünk a remek minőség előállítása. Az alapanyag és a nyomtatógyártókkal ápolt több éves üzleti kapcsolatnak köszönhetően kiváló minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani.
  • A piac változásaira reagálva fejlesztjük a kompetenciánkat.
  • Figyelembe vesszük a vásárlóink egyéni igényeit és ilyen módon kezdjük meg az együttműködést.
  • Piacvezetők vagyunk a címke nyomtatás területén
  • Folyamatosan bővítjük szolgáltatásinkat, az ügyfeleink igényeit szem előtt tartva
  • Számunkra nem csak a minőség, de a gyorsaság is ugyanolyan fontos. Ezért csak olyan határidőkkel vállalunk munkát, amit be is tudunk tartani, így garantáltan nem késik a megrendelés

Csomagcímke nyomtatásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Back to top