Termékcímke nyomtatás

A termékcímke a termék megfelelő jelölésére szolgáló címke, amely közvetlenül a termékre vagy annak csomagolására kerül. Alapvető információkat tartalmaz a végfelhasználó számára, pl. a gyártó neve és a termék neve, logó, összetétel, gyártási dátum és/vagy vonalkód stb. Számos esetben leíró címkeként és színes marketingcímkeként is megállja a helyét – a cél, hogy a fogyasztók megismerjék az adott terméket és márkát.

Az Etisoft az ágazati követelményeknek megfelelően vállalja egyedi méretben/formában papír és fólia termékcímkék előállítását bármekkora mennyiségben, akár színesben is: ismerje meg szolgáltatásunkat!

 • papír és fólia címkék 
 • színes nyomtatás lehetősége 
 • termékleírás az ágazati követelményeknek megfelelően

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-cosmeticsbranża-detalbranża-electronics
Ajánlatkérés

Termékcímke: miért tölt be fontos szerepet?

A termékcímke minden kétséget kizáróan napjaink egyik legfontosabb nyomtatott marketing eszköz bármilyen termék esetében. Még az egyre erősödő kiskereskedelmi ágazatban is akár levetkőztethetnénk a külső promóciók minden formáját, miközben ugyanúgy el lehetne adni az adott terméket. A termékcímke ugyanis önmagában is számos roppant fontos feladatot lát el.

Bemutatja a márkát

A márkaismertség nagymértékben növelhető egy megfelelően kialakított, egyedi termékcímkével. Segítségével rengeteg új, potenciális ügyfelet lehet megszólítani, miután az árucikkeknek ez az egyik leghatékonyabb kommunikációs módja. Pontosan bemutatható a fogyasztó számára, hogy az adott termék micsoda és miről is szól – emellett pedig rendíthetetlenül hirdetni a márkát.

Hasznos és lényeges információkat szolgáltat

A termékcímke nemcsak a márkát képes széleskörűen bemutatni a célközönségnek, de rengeteg fontos és hasznos információt is szolgáltat számukra. Tartalmazhat összetevőket, funkcionalitást, tápértékeket, tanúsítványokat vagy allergiára vonatkozó adatokat, de elhelyezhetők rajta az értékesítésre összpontosító részleteket (pl. ízeket vagy egyéb tulajdonságokat).

Kialakít egy kezdeti képet a termékről

Amennyiben egy fogyasztó még nem tapasztalta meg első kézből az Ön termékét, a termékcímke segítségével kialakítható egy kezdeti első benyomás. A megfelelő csomagolás kialakításával értéket, karaktert és stílust közvetíthetünk az emberek felé, amely nagyban hozzájárulhat termékünk megismertetéséhez. Ez különösen a luxuscikkek esetében lényeges – egy silány minőségű termékcímke egy prémium kategóriás terméken ugyanis több kérdést vet fel, mint választ.

Figyelemfelhívó

Egy kreatív és dizájnos termékcímke gyakorlatilag úgy működik, mint egy saját miniatűr reklámtábla. Amikor a fogyasztó a tekintetével végig pásztázza a boltok polcain található árucikkeket, a címke feladata felhívni az Ön termékére a figyelmet. Ez azokra az esetekre is vonatkozik, ha az áru szupermarketben, áruházban, bárban vagy akár webshopon található.

Hitelességet ad a márkának

Egy magas minőségi, grafikailag is igényesen megtervezett termékcimke nagyban hozzájárul a márka hitelességéhez. Ha megbízhatóságot és prémium minőséget akar képviselni, akkor azt a termék csomagolásán is meg kell mutatni.

Milyen anyagból készül a termékcímke?

Egy termékcímke gyakorlatilag bármilyen anyagból készülhet, amely alkalmas termékinformációk nyomtatására – a két legelterjedtebb a papír, valamint a polimer. A papír messze a legnépszerűbb termékcímkézési anyag, miután különféle textúrákkal és felületekkel lehet elkészíteni. A kereskedelmi papírcímkéken gyakran található egy vékony réteg műanyag is, hogy biztosítson némi vízállóságot.

Egy másik, modernebb alternatívát képviselnek a fólia termékcímkék. Kortárs címke variációnk esetében is megtalálhatók a különböző anyagok kombinációját tartalmazó laminátumok. Így az anyag kiválóan illeszkedik az adott termék felhasználási területéhez és a várható felhasználáshoz.

Milyen kötelező információkat tartalmaz a termékcímke?

Egyes információkat törvényileg kötelező jelleggel fel kell tüntetni a termékcímkén. Egyes esetekben ezeket az adatokat a címke egy meghatározott területére kell elhelyezni. Hogy pontosan milyen adatokat kell jelezni az adott termékcímkén, az elsősorban az árucikk típusától függ:

 • Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság – az összetevők listája
 • Fogyasztóvédelmi Bizottság – fulladásveszélyre vonatkozó figyelmeztetések az apró alkatrészeket tartalmazó játékokon. A latex vagy műanyag termékeken is kötelezően elírják a fulladási figyelmeztetést.
 • Számos olyan terület is létezik, ahol a visszaváltható konténereken szükséges feltüntetni a palackok és dobozok beváltási információit.

Jogilag előírt adatok:

 • Márkanév
 • Terméknév
 • Sorozat neve
 • Származási hely
 • Csomagolás mérete
 • Vállalati kapcsolattartási adatok
 • Vonalkód

A termékcímke falhasználási területei

 • Élelmiszeripar: bor, pálnika, méz, konzerv termékek címkézése, tejipar, sütőipari címkék, mérleg címke, speciális hűtőházi címke stb.
 • Gyógyszeripar: doboz, fiola, kémcső címke, tasak lezáró címke, laboratóriumi etikett stb.
 • Vegyipar: biztonsági címke, mosószeres flakon címke stb.
 • Gyártóipar: alkatrész címke, ruhacímke stb.

Termékcímke nyomtatás az Etisoft szolgáltatásai között: miért érdemes minket választani?

Az Etisoft márka immár hosszú évtizedek óta tevékenykedik sikeresen a modern ipari jelzési megoldások és Auto ID rendszerek világában. Olyan cégek szükségleteit is hatékonyan ellátjuk, amelyek több részleggel is rendelkeznek. Ez részben a folyamatos tökéletességre való törekvésünk, részben pedig modern gyártástechnológiánknak és gépparkunknak köszönhető. Legyen szó termékcímkéről, etikett címkéről, energiacímkéről, RFID címkéről, Auto ID eszközökről, címkenyomtatókról vagy akár különféle informatikai rendszerekről, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Hatalmas kapacitásokkal rendelkezünk, így gyors ügyintézést és pontos határidőket garantálunk, mindezt megfizethető költségek mellett.

Cégünk mozgatórugója az ügyfeleinkkel kialakított szoros kapcsolatokban gyökeredzik. Meggyőződésünk ugyanis, hogy csak így lehet kialakítani hosszútávú partnerségeket, ami mind a két fél számára segít elérni a kívánt vállalati eredményeket. Munkásságunk során sikerült elérni, hogy nemcsak teljes felelősséget tudunk vállalni az Etisoft márkával ellátott produktumokért, hanem a 4.0-s ipar idején is képesek vagyunk folyamatosan fejlődni ügyfeleinkkel karöltve.

Termékcímke nyomtatása az Etisofttól

Az általunk kínált termékcímke gyártás rengeteg előnnyel rendelkezik:

 • Nagy mennyiségű címke gyors gyártását teszi lehetővé: a digitális nyomtatás segítségével nagy mennyiségű címkét lehet gyorsan és egyszerűen előállítani
 • Részletgazdag nyomtatás, ami jól láthatóvá és minőségibbé teszi a címkét
 • Személyre szabhatóság: egyedi címkék készítése, amik a vásárlók igényeire szabhatók

Etisoft: az innováció szakértője

Vállalatunk változatos termékportfólióval rendelkezik nemcsak a termékcimke gyártása területén, de egészen a különböző ipar 4.0 megoldásokig. Emellett termék- és szolgáltatás kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és annak érdekében, hogy még ennél is hatékonyabb együttműködéseket hozzunk létre, változatos, egyéni igényekre szabott szolgáltatási megoldásokat kínálunk.
Cégfilozófiánk, hogy az állandó fejlődés mellett, a gyorsaság és precizitás is ugyanolyan jellemző legyen ránk a termékek címkézése és az automatikus azonosítás területén. Ezért minden vásárlónk számára cégre szabott megoldásokat kínálunk, számos iparági területen egyaránt.

Óriási választékunkban minden megtalálható, amivel a vállalkozása könnyedén megerősítheti piaci pozícióját. Minőségi címkék, thermo címke, előlapok, RFID eszközök, kimagasló minőségű nyomtatók, és még bőven sorolhatnánk. Kínálatunkat a folytonos piaci változásoknak megfelelően és ügyfeleink elvárásai, illetve visszajelzései alapján alakítottuk ki. Az egész országban biztosítjuk a kiszállítást és a hazai vállalatok cégre szabott biztos segítségét.

Ha Önnek is termékcímke nyomtatásra van szüksége gyorsan és magas minőségben, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top