Thermo címke

Az öntapadó thermo címke olyan vegyi anyaggal kezelt felület, ami a nyomtató által közvetített hő hatására a melegített pontokon elszíneződik. Ez az elszíneződés alakítja ki a teljes nyomtatási képet. Egyik legnagyobb előnye, hogy nem szükséges a nyomtatáshoz festék.
Nagy példányszámú címkék nyomtatására kiválón alkalmas, hiszen nagy sebességgel előállíthatók. Valamint gyorsan forgó termékek esetén ajánlott, ahol nem szükséges a nyomtatott kép hosszútávú megőrzése. Az Etisoft kiváló minőségű thermo címke nyomtatást biztosít. Szakembereink pedig segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb kellékanyagokat is. Kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

branża-automotivebranża-constructionsbranża-cosmeticsbranża-pharmacyobszar-shipping
Ajánlatkérés

A thermo címke előnyei

  • Kedvező árú, mivel nem szükséges a festékanyag használata
  • Garantált jó minőség
  • Könnyen kezelhető
  • Széleskörű felhasználhatóságot biztosít: a szavatossági időtől, a céglogón át, a színes képekig szinte miden megjeleníthető

A thermo címke felhasználási területei

Ezek a címkék alacsony költségük és jó minőségük miatt nagyon közkedveltek, és rendkívül széleskörűen felhasználhatók.

Lehet rájuk vonalkódokat nyomtatni, vagy termékleírásokat, esetleg gyártási információk címkézésére is alkalmasak.
A tömegáruk temérdek mennyiségű címkézését nagy mértékben megkönnyítik, a kereskedelemben sűrűn használt raklapok és termékek jelölésével. Például tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök stb..

Irodai felhasználásban még borítékok, vagy különböző csomagok megcímkézésére is használhatjuk.
Megfelelő alapanyag és ragasztó kiválasztása mellett akár a hús és élelmiszeripar fagyasztott termékei jelölésére is használhatjuk.
Nem csupán a kereskedelemben, hanem az egészségügyben is nagy hasznát veszik ezeknek a címkéknek, hiszen a laboratóriumokban a vérmintákhoz használt kémcsöveket is ilyen módon jelölik.

A thermo címke fajtái

Ragasztó típus szerint

A ragasztó típusa fontos kérdés, ugyanis a címke élettartama függ ettől. Vásárlás előtt tisztában kell lennünk, hogy milyen célra használjuk majd őket, ennek fényében kell kiválasztani, melyik öntapadós thermo címkét szeretné.

A leggyakrabban használt ragasztó fajta, az általános felhasználáshoz javasolt normál típus. Sima felületeken kiváló tapadást biztosít, beltéri használat mellett. Tömeges előállítások alkalmával használjuk.

Az erős ragasztó biztonságos ragasztást garantál nehezen tapadó felületek is, akár kültéri használat alkalmával. Gumi, műanyag és fém felületen is tökéletesen alkalmazható.

Párás, nedves környezetben a hűtőházi ragasztó ajánlott. Fagyasztott és hűtött termékeken is megbízható tapadást biztosít.
A visszaszedhető típus erős tapadást biztosít felragasztása után, azonban könnyedén, nyom nélkül eltávolítható kényes felületekről is. Akár kerámiáról, üvegfelületről, érzékeny bútorlapról stb..

Továbbá találhatunk még más speciális ragasztó anyagokat is, amelyek akár közvetlenül az élelmiszerre ragaszthatók (pl.: áruházakban a gyümölcs és zöldség mérleg vonalkód), gyerekjátékokra, vagy egyéb egészségügyi felhasználásra szánt termékekre tehetők.

A címke alapanyaga szerint

Az alapanyag szerint két típust tudunk megkülönböztetni.

  • Thermo-ECO: A legnagyobb mennyiségben használt típus, mivel ennek a fajtának a legkedvezőbb az ára. A legtöbb címkézési feladat ellátására tökéletesen alkalmas.
  • Thermo-TOP: Prémium minőségű alapanyag, amely különleges bevonatának köszönhetően ellenáll a nedvességnek, hőnek és a súrlódásnak is. Ezért hűtőházi és fagyasztott termékek címkézésrére kiválóan alkalmas.

Tekercselés szerint

A tekercselt kivitelt többnyire címke- és vonalkódnyomtatóhoz használjuk. Ezen kívül elérhető leporello kivitelben is, egyéb címke nyomtatókhoz alkalmazva.

Etisoft egyéb címke nyomtatásának széles választéka

Az Etisoft kollégái közel 30 éves tapasztalatnak köszönhetően olyan kiforrott technológiával és ismert márkákkal dolgozik, aminek köszönhetően mára már piacvezetők vagyunk a címke gyártás területén. Professzionális megoldásainkat számos iparágban tudjuk hasznosítani.

Megszerzett tapasztalatunkat és tudásunkat megosztjuk ügyfeleinkkel. A folyton változó igényeik inspirálnak minket a fejlődésre, miattuk válunk egyre sokoldalúbbá, és termékportfóliónk is évről-évre bővül.

A címke nélkülözhetetlen információhordozó mind az ipar, mind pedig a kereskedelem területén. Ezért széleskörűen támogatjuk a különböző iparágakat az elengedhetetlen címkék gyártása területén.

További termékeink között megtalálhatók az etikett címkék, ruhacímkék, termékcímkék, adattáblák, energiacímkék, raklapjelölések, stb..

Miért érdemes az Etisoft szolgáltatásait választani?

Termékeink gyártása során egyaránt törekszünk a kiváló minőségre és a precíz munkára. Egyedi megoldásokat alkalmazunk, teljeskörűen ügyfeleink igényeire szabva. Mivel nem csak részfolyamatokat vállalunk, hanem a teljes munkafolyamatot kézben tartjuk, ezzel biztosítjuk, hogy minden elvégzett munka a legmagasabb elvárásoknak tudjon megfelelni.
Munkamódszerünket gyorsaság és hatékonyság jellemzi, és miden esetben pontosan tartjuk a megbeszélt határidőket.

Nem csupán az egyedi címkék nyomtatását vállaljuk, de a nyomtatáshoz szükséges elérhető legjobb eszközöket is forgalmazzuk, amely biztosításával akár az Ön vállalkozása is végezheti a folyamatot. Sőt egyedi, személyre szabott szoftvereket is fejlesztünk a készülékekre, amik felhasználóbarát, könnyen kezelhetőségüknek köszönhetően garantálják a gördülékeny folyamatot.

Modern, cégre szabott megoldást szeretne? Keresse kollégáinkat bátran, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Back to top