Termékek

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-electronicsbranża-food

Vonalkód generáló program

A vonalkód generáló programunk nyomtatható és szkennelhető, egyedi vonalkódok létrehozására alkalmas. Legyen szó szállítmányozási címkéről, termékcímkéről, polccímkéről, vagy bármely egyéb vonalkódról, szoftverünk segítségével gyorsan, egyszerűen és hatékonyan hozhat létre különböző típusú vonalkódokat. A több mint 100 jelkészlet között garantáltan megtalálja az Önnek szükséges típust. Ismerje meg szolgáltatásunkat és kérjen tőlünk (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

branża-logistics

Leltár program

A leltár program használatával könnyedén tökéletesítheti készlet és nyilvántartási rendszerét. Ez a szoftver egyszerűen és gyorsan használható, mindemellett nagyon pontos és megbízható, hiszen jól tudjuk, hogy a leltározás alatt nem lehet hibákat véteni. Az Etisoft több évtizedes tapasztalatának köszönhetően olyan alkalmazást hozott létre, ami kis- és nagyvállalatok számára egyaránt (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

Címke tervező

A címke tervező program egy tervezéshez és címkenyomtatók üzemeltetéséhez alkalmazható szoftver. Egyszerűen és gyorsan készíthetünk vele vonalkódokat, 2D kódokat, grafikákat, dátumot és szövegeket tartalmazó címkesablonok. Az EtiLABEL eszköz kiválóan alkalmas az olyan vezető márkák termo, termotranszfer és tintasugaras nyomtatóinak támogatására, mint pl. Citizen, Zebra, TSC, Printronix, Honeywell, Sato, Toshiba-Tec, Avery (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

etiGHOST – nyomtatáskezelés

EtiGHOST - nyomtatáskezelés - olyan megoldás, amely támogatja az informatikai rendszerek integrálását a címkék nyomtatásához vagy kódolásához szükséges eszközökkel. Az EtiGHOST egy operációs rendszerek karbantartására irányuló szolgáltatás, amelyet általában a szerveren végeznek. Kezeli azokat a nyomtatási megrendeléseket, amelyek közvetlenül ERP rendszerekből vagy más alkalmazásokból származnak. A megoldás feladata, hogy a címkézési mintát kitöltse a rendszerektől (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-warehouse

APS – auditok menedzsment

APS  (Audit Process Support) – olyan program, amely automatizálja az auditok lebonyolítását a vállalatnál. Optimalizálja az ellenőrzési tevékenységeket, többek között az infrastruktúra-kezelés, a termelési folyamatok, a munkavédelem és az 5S módszertan területén. Az APS  lehetővé teszi, hogy megtervezzük és elkészítsük az ellenőrzések ütemtervét, és az ellenőrzésre a megállapított szabványoknak megfelelően kerüljön sor. Minden végrehajtott ellenőrzést valós időben rögzít, (...)

Olvass tovább Ajánlatkérés
Back to top