Címke tervező

A címke tervező program egy tervezéshez és címkenyomtatók üzemeltetéséhez alkalmazható szoftver. Egyszerűen és gyorsan készíthetünk vele vonalkódokat, 2D kódokat, grafikákat, dátumot és szövegeket tartalmazó címkesablonok. Az EtiLABEL eszköz kiválóan alkalmas az olyan vezető márkák termo, termotranszfer és tintasugaras nyomtatóinak támogatására, mint pl. Citizen, Zebra, TSC, Printronix, Honeywell, Sato, Toshiba-Tec, Avery Dennison vagy Epson: ismerje meg szolgáltatásunkat!

  • egyszerű kezelés és barátságos felület 
  • adatbázisból történő nyomtatás lehetősége 
  • többnyelvű  
  • érintőpanel támogatás 

Alkalmazás

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Címke tervező program az Etisoft kínálatában: miért érdemes minket választani?

Csakis a legjobbal szolgálunk ügyfelink számára

Forgalmazott termékeink minőségénél nem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni. Hisszük, hogy a gyümölcsöző és hosszútávú partneri kapcsoltokhoz minden esetben kifogástalan állapotú árucikkek, valamint magas színvonalú szolgáltatási paletta szükséges. Több, mint 30 éves piaci jelentlétünk alatt folyamatosan nyomon követjük a felhasználói visszajelzéseket, hogy naprakészek maradjunk az igazi vásárlói igények ismerét tekintve is. Termékportfóliónk címke tervező szoftverein több nemzetközi szinten is elismert gyártó neve díszeleg, amelyek biztosan nem fogják Önt cserbenhagyni a mindennapok során.

Többféle címke tervező közül válogathat

Termékeink nemcsak módfelett minőségi kialakítással rendelkeznek, hanem többféle kialakításban kaphatók virtuális polcainkon. Egy címke tervező szoftver egyaránt lehetővé teszi a sorszámok automatikus hozzárendelését, az adatbázisok működtetését és az RFID címkéket tartalmazó címkék kódolását. A beépített nyomtatónyelv használata teljes ellenőrzést biztosít a nyomtatásra elküldött adatok felett. Igény szerint természetesen szakértői tanácsadással is szolgálunk, így Ön is a legideálisabb típust tudja majd kiválasztani vállalkozása számára.

Minden alkalommal törekszünk az innovációra

Úgy véljük, hogy folyamatos fejlődés mellett tudunk megbízható és hasznos partnerei ügyfelinknek és beszállítóinknak. Márkánk ereje a hosszú és tartós kapcsolatokban gyökerezik, amelyeket elsősorban átlátható működési folyamatainknak, termékeink ismert minőségének, valamint számos tanúsítványunknak és elismerésünknek köszönhető. Gépparkunkba és kutatásainkba rendszeresen beruházunk, munkavállalóink számára tréningeket és tovább fejlődési lehetőségeket is biztosítunk. Az évek során megszerzett tudást és tapasztalatot megosztjuk ügyfeleinkkel, miközben magunk is próbáljuk átültetni azokat gyakorlatba.

Vállalkozásunk kiforrott technológiákat szolgáltat ügyfelei számára, emellett csapatunk tagjainak lehetősége van a munka javítását célzó változtatásokat is javasolni. Ezen törekvéseink eredménye, hogy egyes racionálázási javaslatok már meg is valósultak. Így a mindennapos és a hosszútávú munka is jóval könnyebb, stresszmentesebb lesz, a vállalati működés pedig olajozottabb és dinamikusabb. Cégünk akkor érzi igazán felszabadultnak magát, amennyiben munkavállalói is – ennek érdekében minden lehetséges eszközzel támogatjuk kollégáinkat.

Etisoft: a folyamatautomatika szakértője

Cégünk igen változatos termékfelhozatallal rendelkezik a címkéktől egészen az ipar 4.0 megoldásokig. Kínálatunkat rendszeresen bővítjük, a még hatékonyabb együttműködés érdekében pedig különféle szolgáltatási modelleket is kínálunk. Jeligéink az állandó fejlődés és mindenkori precizitás a termékek jelölése és automatikus azonosítása, valamint vállalati működésünk terén. Így minden vásárlónknak egyéni, személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni a piaci változások tükrében számos iparágban tevékenykedő szereplő számára.

Hatalmas választékunkban szinte minden megtalálható, amelyekkel az Ön vállalkozása is megerősítheti pozícióját. Minőségi címkék és jelölések, RFID címkék, funkcionális elemek, előlapok és kezelőpanelek, hőátadó szalagok, paper manual-ok, AUTO ID vagy RFID eszközök, nyomtatási és alkalmazási- vagy vision rendszerek, AGV rendszerek és még sorolhatnánk. Kompetenciánkat a piaci változások és partnereink elvárásai alapján építettük ki szakterületünkön, így még az ország legtávolabbi pontján lévő ajánlattevőnk esetében is időben és biztonságosan kiszállítjuk megrendelését.

A megfelelő címke tervező program kiválasztása

Az ideális címke tervező szoftver megléte kritikus annak érdekében, hogy a mellé beszerzett címkenyomtató teljesítménye ne csökkenjen. Legyen szó bármelyik általunk forgalmazott címke tervezőről, a szoftverek használatával bárhol nyomtathatunk különféle etiketteket igény szerint. A program ezen tulajdonságának köszönhetően így a felhasználó a címkenyomtató teljes potenciálját hatékonyan képes felszabadítani.

Milyen testre szabható tulajdonságokkal rendelkezik a címke tervező?

A címketervező program – akármelyik gyártó termékéről is beszélünk – segítségével testre szabhatók a címkére nyomtatott adatok és információk. Forgalmazott szoftverjeink egyaránt felhasználhatók a gyógyszerészetben, a kiskereskedelemben, a vegyiparban, az élelmiszer- és italtermékek esetében és még sorolhatnánk. Ezért nem is csoda, hogy napjainkban egyre gyakoribb felhasználási körrel büszkélkedhet egy címke tervező program – a segítségükkel teljes mértékben ellenőrizhetjük, hogy pontosan mi kerüljön az adott címke.

A címke tervező szoftver alkalmazása során minden nyomtatott etiketten elhelyezhetjük a vállalat logóját, RFID címkéit, QR kódjait és rengeteg más mindent. Ezenkívül a program lehetővé teszi, hogy a címkézési szabályozás változásaihoz gyorsan, rugalmasan és kényelmesen alkalmazkodhassunk.

Mennyire könnyű használni ezeket a programokat?

A címke tervező használatával könnyen és akár percek alatt elkészülhetünk a nyomtatni kívánt címkékkel. A kezelői felület jól átgondolt és átlátható – mindemellett számos használatos útmutató és videó is található, amelyek lépésről lépésre körbe vezetnek a programokon. Amennyiben Ön többet szeretne megtudni címke tervező szoftverjeinkről, kollégáink készséggel várják jelentkezését.

Egyedi címke tervező program megrendelésekért kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top