Leltár program

A leltár program használatával könnyedén tökéletesítheti készlet és nyilvántartási rendszerét. Ez a szoftver egyszerűen és gyorsan használható, mindemellett nagyon pontos és megbízható, hiszen jól tudjuk, hogy a leltározás alatt nem lehet hibákat véteni. Az Etisoft több évtizedes tapasztalatának köszönhetően olyan alkalmazást hozott létre, ami kis- és nagyvállalatok számára egyaránt megkönnyíti a mindennapos adminisztrációs feladatokat. Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Alkalmazás

branża-logistics
Ajánlatkérés

Leltár program az azonnali információért

Korlátlan számú raktár: A leltározó program használatával korlátlan számú raktár kezelhető. Ennek köszönhetően pedig eltérő telephelyeken lévő raktárhelyiségek készletét is kezelheti egy rendszerben. Így pedig minden készletről kapott információ egy helyen, egyszerre lesz kezelhető, ami hatalmas előnyt jelent minden vállalkozás számára.

Naprakész információ: Bármikor, néhány kattintással készíthet kimutatásokat az aktuális készletértékekről és minden termékről. A hatékonyabb és gazdaságosabb működés elősegítésére pedig minden terméknél jelzi a rendszer, ha a minimális készletszint alá csökkent a termékek listája. Mindemellett a számlázással egybekötött szoftverből lekérdezhető minden termék beszerzési ára is, és megmutatja az eladások során létrejött árrést.

Minden bizonylat egy helyen: Az összes szükséges raktári bizonylatot csupán néhány kattintással kiállíthatja. Legyen szó szállítólevélről vagy raktári ki- és bevétről. Sikeres teljesítés után pedig, a kiegészítő, számlázási modul használatával könnyedén ki tudja számlázni a termékeket. Így a bizonylatok listájából egyértelműen láthatóvá válik, hogy egy adott bizonylat ki lett-e már számlázva.

A leltár program előnyei

Innovatív leltározó program a gyors és egyszerű működésért

A leltárprogram létrehozása során elsődleges szempont volt, hogy a kezelése a lehető legegyszerűbb legyen, így használatával gyorsan és egyszerűen férhet hozzá a szükséges információkhoz. Felhasználóbarát, modern kezelőfelületének köszönhetően minden kolléga számára egyértelmű a használata, így könnyen a napi rutin részévé tudják tenni.
Mindemellett a szoftver gyorsasága is kritikus szempont volt a fejlesztések során, így végig arra törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabb megoldást nyújtsuk az Ön vállalkozása számára.

Offline és online működés egyaránt lehetséges

A leltár szoftver felhő alapú működése lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt áttölthető legyen magas mennyiségű áru adata. Ugyanígy azonban offline módban is használhatja a programot, ebben az esetben CSV fájlba tudja exportálni a bevitt adatokat.

Kompatibilitás egyéb szoftverekkel

Leltár programunk könnyedén összekapcsolható egyéb, közkedvelt számlázó programmal is. Így amennyiben Önnek már meglévő, bevált számlázó rendszere van, nem kell tőle megválni és újra cserélni, hiszen zavartalanul továbbra is használhatja.

Miért válassza az Etisoftot?

Leltár program: minden esetben a legjobbat kínáljuk ügyfeleink számára

Ha az általunk kínált szoftver megoldások minőségéről van szó, nem ismerünk kompromisszumot! Az elmúlt évtizedek alatt kialakult biztos partneri együttműködéseinket a minden esetben kimagasló minőségű szolgáltatásainknak és széles termék palettánknak köszönhetjük. Mára már több mint 30 éve vagyunk jelen a nemzetközi piacon, ez idő alatt pedig folyamatosan az innovációra törekedtünk, végig figyelembe véve a piaci igényeket és a felhasználóink visszajelzését.

Mindig fejlesztünk

Célunk, hogy mindig stabil és hasznos partnerei lehessünk ügyfeleinknek. Ezt pedig csakis állandó fejlesztések mellett tudjuk garantálni. A termékeink és szolgáltatásaink magas minőségének köszönhetően hosszútávú biztos kapcsolatokat tudhatunk magunk mellett, amiben az Etisoft ereje rejlik. Az innováció számunkra létfontosságú, ezért kollégáink számára folyamatos tréningeket és képzéseket biztosítunk. A megszerzett tudásunkat pedig minden esetben örömmel osztjuk meg ügyfeleinkkel.

Etisoft: a logisztikai folyamatok szakértője

Szolgáltatásaink és termékeink kínálatát folyamatosan bővítjük. Ezért színes választékkal és biztos megoldásokkal rendelkezünk minden vállalkozás számára.
Az állandó fejlődés mellett ugyanolyan fontos a pontosság és a gyorsaság mind az AGV rendszerek területén, mind pedig a termékek címkézésében. Emellett minden vásárlónk részére a cég igényeire szabott megoldásokat kínálunk.

Óriási kínálatunkban minden szükséges segítség megtalálható, amivel az Ön vállalkozása megerősítheti a piaci pozícióját. Országszerte biztosítjuk a termékeink kiszállítását és a hazai vállalatok segítségét, legyen szó termékcímkéről, thermo címkéről, adattábláról, etikett címkéről, egyedi matrica készítésről, vagy RFID eszközökről.

További kérdés esetén, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 30 290 0675

E-mail: office@etisoft.hu

Back to top