Egyedi matrica készítés

Az egyedi matrica készítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen széleskörű felhasználhatóságában sok lehetőség rejlik. Az egyik legnagyobb a figyelemfelkeltés és a branding. A matricákat olyan speciális, lézernyomtató használatával készítjük, aminek köszönhetően a képek nagy felbontásban is nyomtathatók. Az Etisoft által előállított matricák kizárólag magas minőségű és gyorsan elkészített termékek. Ha Ön is az egyik leglátványosabb módon szeretné vállalkozását népszerűsíteni, kérjen ajánlatot tőlünk még ma!

Alkalmazás

branża-cosmeticsbranża-electronicsbranża-logisticsbranża-gardeningbranża-foodbranża-pharmacybranża-textile
Ajánlatkérés

Egyedi matrica készítés kiváló minőségben

Ha vállalatának színes matricákra van szüksége, kitűnő minőségben, akkor a legjobb helyen jár! Az Etisoft kizárólag nemzetközileg is elismert, neves gyártók nyomtatóival dolgozik, amelyek garantálják a lenyűgöző felbontást, a hosszú élettartamot és a kifogástalan végeredményt. Cégünk közismert precíz és megbízható szolgáltatásairól, ezért a címke készítés során is hasonló szellemiségben végezzük a munkát.

Amennyiben vállalkozása számára folyamatosan, nagy mennyiségben van szükség, különböző grafikával rendelkező címkék nyomtatására, és nem szeretne termékfelesleget felhalmozni, akkor válasszon saját matrica nyomtatót. Kínálatunkban csak kiemelkedő márkák termékeit találja, ráadásul személyesen ellenőrizzük az összes termékünk hibátlan állapotát. Így garantáljuk, hogy Ön kizárólag kiemelkedő minőségű terméket választhasson. Prémium matrica nyomtatóink segítségével költséghatékonyan készítheti el egyedi címkéit, kiváló minőégben.

Egyedi matrica készítés előnyei

 • Színes, egyedi matricák kiváló, hosszantartó minőségben
 • Egyedi, figyelemfelkeltő branding, garantált sikerrel
 • Papírra is fóliára is nyomtatunk egyaránt
 • Matt és fényes anyagok közül is választhat
 • Csökkentheti a marketingre szánt kiadásokat

Milyen területen alkalmazhatók az egyedi matricák?

Egyedi matrica nyomtatás gyorsan, precízen, garantáltan a megbeszélt határidőre, az Etisofttól. A matricákat számos iparág, nagy sikerrel hasznosíthatja:

 • Kereskedelem
 • Gyógyszeripar
 • Marketing
 • Szépségipar
 • Élelmiszerek
 • Háztartási készülékek és cikkek
 • Gyártás

A gyorsaságunk egyik alappillére, hogy az általunk használt nyomtatóknak köszönhetően, az elkészült címkéknek nem kell külön száradási idő, ezért rögtön rendelkezésre állnak, ahogy kijöttek a nyomtatóból. Így minden alkalommal garantáltan gyorsan tudjuk elkészíteni, a magas minőségű matricák megrendeléseit. Egyedi matrica készítésével kisebb vállalatok is hatékonyan növelhetik nyereségüket.

Egyedi matrica nyomtatás több éves tapasztalattal

Az Etisoft közel 30 éves piaci jelenléttel büszkélkedhet. Az elmúlt évtizedek során pedig az állandó fejlődést, megújulást és az ügyfeleink igényeinek kiszolgálását, illetve magas minőségű termékek és szolgáltatások forgalmazását tartottuk szem előtt. Az általunk kínált megoldásokat számos iparág nagy sikerrel alkalmazza, hiszen összes tudásunkat és minden tapasztalatunkat megosztjuk ügyfeleinkkel. Jövőnket pedig olyan úton látjuk, amivel a folyamatos fejlődés mellett, továbbra is modern, naprakész és biztos partnerei maradhatunk ügyfeleinknek.

Professzionális szolgáltatás

Vállalatunk legfőbb célja megrendelőink maximális elégedettsége. Ennek eléréséhez pedig különböző, de minden esetben teljeskörű szolgáltatási modelleket használunk. Minden megrendelésnél garantáljuk a határidő pontos betartását. Ezt azért tehetjük meg, mert a legnagyobb beszállítókkal dolgozunk, akikkel szoros partneri viszont ápolunk, így folyamatos termelést tudunk biztosítani.

Milyen anyagok nyomtatását vállaljuk?

Öntapadós fólia matrica: ez a címke közvetlenül felragasztható fémre, műanyagra, de akár üvegre is. A nyomtatást kérheti matt vagy fényes felületre. Leginkább üzlet – vagy irodadekorációként használják, de ezen kívül számtalan egyéb módon hasznosíthatók ezek a matricák. Mivel ellenállóbb felület, mint a papír, ezért a változó időjárási körülményeket is jobban bírja, így akár kültéri használatra is kiválóan alkalmas.

Papír alapú: az egyik leggyakrabban használt matrica alapanyag a papír. Reklámozási célra, rövid felhasználási idővel és inkább beltéri, száraz körülmények közötti felhasználás mellé tökéletes választás.

Miért érdemes az Etisoft szolgáltatásait igénybe venni?

Vállalkozásunk már közel 30 éve jelen van a nemzetközi piacon. Számunkra a legfontosabb cél, hogy az ügyfeleink összes igényét minél gyorsabban és teljeskörűen ki tudjuk elégíteni. 2019 óta pedig már magyarországi részlegünkkel is segítjük a hazai cégek működését és teljeskörű kiszolgálásban tudjuk részesíteni a helyi szükségleteket is.

 • Kiemelkedően jó minőséget biztosítunk. Az általunk használt nyomtatóknak köszönhetően kiváló minőségű egyedi matricákat tudunk biztosítani minden megrendelőnk számára.
 • Vállalati ügyfeleinknek teljeskörű megoldást kínálunk. Figyelembe vesszük minden iparág egyedi paramétereit és ennek tükrében nyújtjuk szolgáltatásainkat.
 • Folyamatosan fejlesztjük kompetenciáinkat és bővítjük szolgáltatásainkat, a piac folytonos változásaira reagálva.
 • Személyre szabott megoldást kínálunk minden vásárlónknak.
 • Akár thermo címkéről, etikett címkéről, vagy adattábla készítéséről is van szó, vállalatunk a címke nyomtatásban piacvezető
 • Termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük.

Egyedi matricákra van szüksége, esetleg másban is tudunk segíteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen segítenek Önnek!

Back to top