Vonalkód generáló program

A vonalkód generáló programunk nyomtatható és szkennelhető, egyedi vonalkódok létrehozására alkalmas. Legyen szó szállítmányozási címkéről, termékcímkéről, polccímkéről, vagy bármely egyéb vonalkódról, szoftverünk segítségével gyorsan, egyszerűen és hatékonyan hozhat létre különböző típusú vonalkódokat. A több mint 100 jelkészlet között garantáltan megtalálja az Önnek szükséges típust. Ismerje meg szolgáltatásunkat és kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Az Etisoft vonalkód generáló előnyei

 • Gyors és biztonságos megoldás
 • A szoftver használatával elkerülhetők a címkézési hibák
 • Nagy mennyiségű adat kezelésére alkalmas
 • Egyszerre több felhasználó is használhatja a programot
 • A cég igényeire szabható lehetőségek 
 • Lehetővé teszi a hatékonyság növelését

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-electronicsbranża-food
Ajánlatkérés

Miért van szükség vonalkódra?

A vonalkód egy jelképekkel ellátott egyedi azonosító, ami minden termék esetében eltérő. Ez teszi lehetővé a gépek számára a szkennelést, vagyis az elektronikus leolvasást, ami elengedhetetlen az adatok gyors azonosításához és az információ áramlás tekintetében. Legyen szó bolti pénztárról vagy a raktározási folyamatokról, a vonalkód nélkülözhetetlen a készlet nyomon követéséhez.

A vonalkód generáló által előállított vonalkód típusok

GS1 vonalkódok

Ezek a szabványos vonalkódok, amikkel a leggyakrabban találkozhatunk, lehetővé teszik az üzleti megoldások hatékonyságát. Ebben az esetben a párhuzamos fekete vonalak és a fehér közök sora, valamint az alatta lévő számsort kódolja a szoftver. Az ellátási lánc elengedhetetlen kelléke, amivel gyorsan és hiba nélkül osztható meg a kereskedelemhez szükséges összes adat és információ.

HIBC vonalkód

Az egészségügyi célokra szabványosított HIBC (Health Industry Bar Code) vonalkóddal olyan egyedi eszközazonosító címkéket lehet létrehozni, amiket különböző orvosi eszközökön használnak. 

 • Tárgyieszköz-nyilvántartás
 • Vércsoport meghatározás
 • Osztályos betegnyilvántartás
 • Betegazonosító karszalag
 • Betegre szabott gyógyszerek kezelése
 • Anyagfelhasználás rögzítése a műtőben

2D vonalkód

Az 1D (függőleges irányú vonalkód) kódokkal szemben a 2D vonalkódok függőlegesen és vízszintesen is tárolják az adatokat. A legtöbb esetben négyszögletes alakzatban találkozhatunk velük és fekete-fehér négyzetek legkülönfélébb elhelyezkedéséből állnak. Ilyen pl. a napjainkban gyakran használt QR kód is. Mivel vízszintesen és függőlegesen is képesek az információt tárolni, ezért sokkal több adat tárolását teszik lehetővé.

A vonalkód generátor felhasználási területei

 • Logisztika
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Nagyvállalatok, ahol belső felhasználásra kell vonalkódot generálni, nyomtatni és kezelni

A készítés folyamata: vonalkód generáló és nyomtató

A vonalkód készítés teljes folyamatához a vonalkód generátor szoftver mellett szükség van vonalkód nyomtatóra is. Ezek a speciális eszközök nagyban eltérnek a hétköznapi nyomtatóktól. Annak érdekében, hogy dekódolni lehessen a kódolt üzenetet, hibátlan nyomtatásra van szükség. Ezért ezek a nyomtatók tűpontossággal dolgoznak.
Ha alacsony üzemeltetési költséggel keres költséghatékony eljárást, akkor válasszon az Etisoft vonalkód nyomtató kínálatából!

Az alkalmazott technika szerint két típus közül választhat. A termál transzfer nyomtató esetében egy festékszalag segítségével rögzítik a képet az adott címkére. Ilyenkor a nyomtatófej ráolvasztja a festéket a felületre, ezért nem csak papírra, de egyéb felületekre is alkalmazható. Akár kültéri használatra alkalmas vonalkódot is készíthet, aminek a hosszú élettartama garantált.

A direkt termál nyomtatás során a nyomtatófej mozgása során felmelegíti az egyes pontjait a benne lévő hőpapírnak, és az ennek hatására létrejött elszíneződésből születik meg a kép. Ez az eljárás költséghatékony, hiszen nem szükséges hozzá se tinta, se festékszalag, viszont csak beltéri használatra alkalmas, ugyanis hő hatására elszíneződhet a papír. 

A vonalkód leolvasása

A vonalkódok leolvasásához szükséges speciális eszköz segítségével tudjuk dekódolni a kód formájában tárolt adatokat és információkat. A kínálatunkban található vonalkód olvasó használatával megkönnyítheti vállalkozása működését a termelés, logisztika, raktározás és az irodai adminisztráció területén is. 
Kínálatunkban vezetékes és vezeték nélküli kódleolvasókat is talál, amik a vonalkódban tárolt adatokat pillanatok alatt képesek leolvasni és feldolgozni, majd továbbítani a számítógép felé. Használatával a termékek azonosítására szánt idő a töredékére csökkenthető.

Vonalkód generáló: Miért érdemes az Etisoft kínálatát választani?

Cégünk közel 30 éve jelen van a nemzetközi piacon. Ez idő alatt pedig minden esetben az volt a célunk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető leggyorsabb módon és a legjobb megoldásokkal elégítsük ki. 2019 óta, magyarországi részlegünknek köszönhetően, már a helyi vállalatok egyedi igényeiben is tudunk segíteni. Ezzel együtt pedig már maximális kiszolgálásban részesíthetjük a hazai szükségleteket. 

 • Minden esetben kiváló minőséget nyújtunk. A gyártókkal ápolt szoros kapcsolatnak köszönhetően, kitűnő minőségű eszközöket és szolgáltatást biztosítunk.
 • Összes ügyfelünk számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A különböző iparágak, egyedi paramétereit vesszük figyelembe és így kínálunk megoldást.
 • A piac folyamatos változásaira reagálva, állandóan fejlesztjük a kompetenciánkat.
 • Minden ügyfelünk egyéni igényeit figyelembe vesszük, és ennek megfelelően folytatjuk az együttműködést.
 • Legyen szó thermo címkéről, ruha címkéről, vagy adattábláról, cégünk a címke és vonalkód nyomtatásban, illetve tervezésben is piacvezető.
 • Kínálatunkat és szolgáltatásunkat folyamatosan bővítjük, ügyfeleink igényeire szabva.
 • Számunkra a kiemelkedő minőség mellett, a gyorsaság is ugyanolyan fontos, de egyik sem megy a másik rovására! Kizárólag olyan határidőkkel dolgozunk, amit pontosan be is tudunk tartani, így garantáltan nem késik a megrendelés.

Vonalkód generáló programra van szüksége, esetleg másban tudunk segíteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Back to top