Zebra nyomtató

A címkenyomtatók, vagy másnéven vonalkód-, etikett vagy matricanyomtatók tekercses öntapadós etikett címkék nyomtatására alkalmas készülékek. A felhasznált technológia tekintetében megkülönböztethetünk direkt termál, termál transzfer, valamint tintasugaras nyomtatási eljárást. A minden igényt kielégítő Zebra nyomtató készülékek több évtizede piacvezetőnek számítanak a címkenyomtatás terén – eszközeik tökéletes minőséget, gyors munkavégzést és tartós címkéket garantálnak.

Az Etisoft az amerikai cégóriás kiemelt támogatását élvezi, emellett hivatalos Zebra nyomtató szervizként is működünk. Az alapmodellektől kezdve egészen az ipari teljesítményű Zebra nyomtatókig kínálunk megbízható gépeket: kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-medicinebranża-textilebranża-chemistrybranża-automotive
Ajánlatkérés

Zebra Technologies: minőség, megbízhatóság, hatékonyság

A Zebra Technologies 1969-ben alakult, az Illinois állambéli Lincolnshire-ben, ahol jelölési, nyomon követési és számítógépes nyomtatási technológiákat gyártanak és árusítanak. Az egyik legnagyobb intelligens nyomtatórendszer gyártó vállalat, amely szerte a világon több, mint 50 irodát tart fenn, pl. Angliában, Szingapúrban, Hollandiában – 2006 óta pedig Magyarországon is.

Termékportfóliójuk olyan eszközöket tartalmaz, mint hőnyomtatók, RFID intelligens címkenyomtatók, termál vonalkódos címkék, különféle vonalkódolvasók és még sorolhatnánk. A Zebra nyomtató készülékeket rengeteg iparágban alkalmazzák, ami nem csoda – a segítségükkel időben optimalizálhatók a különböző munkafolyamatok, műveletek és döntések egyaránt.

Az előállított etikett címkék

A fekete-fehér zebra címkéket mindenki ismeri, miután szinte mindenhol beléjük botlunk – az élelmiszertermékeken, kiszállított csomagokon és még sorolhatnánk. Ez az egyik legelterjedtebb módja annak, hogy azonosítsuk egy tétel tartózkodási helyét. Az etikettek egy címkeolvasó segítségével beolvashatók, aminek köszönhetően az adott termék aktuális helyzetén túl egyéb lényeges információkat is megtudhatunk (pl. az árát).

Az etikett címkenyomtatás egy minden iparág számára nagy jelentőséggel bíró feladat. Kiemelkedő szerepe van a biztonság, az adatrögzítés, valamint a különféle raktározási, logisztikai vagy kereskedelmi felhasználás szempontjából is. Ezért az előállított etikettek olvashatósága és időtállósága roppant lényeges – ehhez pedig minőségi alapanyagok és korszerű technológia szükségesek.

Zebra nyomtató

Egy Zebra nyomtató gondos kidolgozottsággal és robusztus felépítéssel rendelkezik, így folyamatos igénybevétel esetén is képes minőségi és megbízható munkát végezni. A Zebra nyomtató címke szinte bármilyen felületre felvihető, a gép pedig kiváló minőséget biztosít szintetikus és papírformátumok esetén is. A teljes nyomtatási folyamatot magában foglaló eszköz egyes típusai ráadásul lehetőséget kínálnak arra is, nemcsak egy, hanem kétoldalas nyomtatást végezzünk. Nem mellesleg így jóval alacsonyabbak lesznek a címkénkénti költségek is.

Mik a Zebra nyomtatók előnyei?

  • Méretükből adódóan az asztali nyomtatók kategóriájába tartoznak, így nagyon rugalmasan használhatók.
  • Állítható szélességi és magassági paramétereiknek köszönhetően a Zebra nyomtatók számos alkalmazási lehetőséggel kecsegtetnek.
  • Könnyedén teljesítik a legmagasabb elvárásokat mind a nyomatok felülete, felbontása, mérete, mennyisége stb.
  • Olyan intelligens technológiákat is használnak, mint az RFID, amelyek igény szerint testre szabhatók.
  • A gyártók kiválaszthatják, hogy mikor és hol van szükség egyedi címkékre, amelyeket az eszköz az elvárásoknak megfelelően kinyomtat.
  • Számos típus elérhető Zebra nyomtatókból a gazdaságostól egészen a nagy teljesítményű modellekig.
  • Különféle címke méreteket is támogatnak (széles-szabványos-keskeny)

Termál Zebra nyomtató: milyen előnyökkel szolgál a vállalkozások számára?

Megnövelt nyomtatási sebesség

A termál Zebra nyomtatók a modern kor legújabb vívmányai, amelyek hőt használnak a címke tervek – pl. feliratok, vonalkódok, egyszerű grafikák – előállításához. Gyorsabb, költségtakarékosabb és megbízhatóbb működést garantálnak, mint a hagyományos nyomtatók, ezért számos iparágban alkalmazzák. A gyors és tartós címkenyomtatás ugyanis kritikus annak érdekében, hogy egy cégvezető egyéb fontosabb dolgokra koncentrálhasson – például vállalkozásának fejlődésére.

Csökkentett nyomtatási költségek

A termál nyomtatási technológiát használó Zebra nyomtatók működésükhöz nem igényelnek festékszalagot, csupán hőérzékeny tekercses etikettet. A szükségtelen fogyóeszközök nélkül a vállalkozások több pénzt takaríthatnak meg a címkenyomtatás során.

Csökkentett karbantartási költségek

Miután a hőnyomtatók kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak a hagyományos nyomtatókhoz képest, így tartósabbak és megbízhatóbbak – ebből adódóan pedig alacsonyabbak a karbantartási költségek. Természetesen a készülékek rendszeres ápolása elengedhetetlen a meghibásodások elkerülése érdekében, azonban bonyolult javításokat nem igényelnek.

Jobb nyomtatási minőség

A termál Zebra nyomtatók tartós és tiszta képet készítenek, amelyek hatékonyan ellenállnak az olyan tényezőknek, mint pl. UV sugárzás, olajfoltok stb. Az elkészített etikett a tinta hiánya miatt jobban olvasható, a grafika vagy jelölés pedig nem fog elkenődni.

Megnövelt nyomtatási funkcionalitás

Mivel a termál nyomtatók kevés mozgó alkatrészt tartalmaznak és az etiketten kívül nincs szükség a működésükhöz más fogyóeszközre, így gyakorlatilag folyamatosan használhatók. Ezenkívül ritkábban fordulnak elő meghibásodások – ennek köszönhetően kiváló teljesítményt, alacsonyabb üzemeltetési költségeket és kevesebb megszakítást biztosítanak.

Felkeltették érdeklődését termékeink? Ne habozzon: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen tőlünk ajánlatot!

Back to top