Transzfer fólia nyomtatás

Az irodában, a kis- és nagykereskedelemben vagy akár a logisztikában is nagy segítséget nyújt a transzfer fólia nyomtatás. A folyamat során a minta a fóliáról kerül át a célfelületre. Az Etisoft kiemelkedő szakemberei prémium minőségű anyagokkal gyorsan és precízen dolgoznak, így maximálisan megkönnyítjük ügyfeleink mindennapi üzleti életét. Ha Ön számára is fontos a magas szakmai színvonal, ajánlatunkért keressen minket bizalommal!

Alkalmazás

branża-automotivebranża-cosmeticsbranża-medicinebranża-pharmacybranża-textile
Ajánlatkérés

Mi az a transzfer fólia nyomtatás?

A transzfer fólia nyomtatás olyan eljárás, amely során egy speciális fóliát használnak a nyomtatásra. Ezt a fóliát később átviszik egy másik felületre, például szövetre, műanyagra vagy papírra. A transzfer fólia általában egyszerű sima, de lehet színes is, attól függően, mire használnánk. Számtalan ipari, szállítási, sőt még gyógyászati terület is létezik, ahol a transzfer fólia nyomtatás nélkül szinte elképzelhetetlen lenne a termékek forgalmazása.

Az eljárás az alábbi lépésekből áll:

 1. Tervezés és kiválasztás: Miután kiválasztottuk a szükséges fóliát, készítsük elő a nyomtatni kívánt ábrát vagy szöveget. A transzfer fólia nyomtatás sokféle anyagra alkalmazható, ezért számtalan kreatív és innovatív felhasználást tesz lehetővé.
 2. Nyomtatás: A kiválasztott mintát kinyomtatjuk a fóliára transzfer nyomtató segítségével. A folyamat során a hőfej hőt ad át a hőérzékeny anyagnak a festékkazettától, így jön létre a tökéletes eredmény.
 3. Átvitel a célfelületre: Ezután áthelyezzük a fóliát a célfelületre. Ez lehet egy műanyag reklámtárgy vagy egy ruhadarab. Nyomás és hő hatására a mintázat rátapad a termékre.

A technológia előnyei

 • Színek, minták és anyagok gazdagsága: A transzfer fólia nyomtatást a legkülönbözőbb színű, mintájú és anyagú felületeken lehet alkalmazni. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyedi megjelenést hozzanak létre termékeiken. A technológiát nemcsak papíron, hanem műanyagon vagy akár poliészteren is igénybe vehetjük.
 • Tartósság hosszú távon: A módszerrel előállított felületek hosszú távon is rendkívül tartósak. Stabilan ellenállnak a legtöbb vegyszernek, fagynak, hőnek, ezért sokáig nem kopnak el. Ez különösen fontos olyan termékek esetében, amelyek balesetveszélyesek lehetnek, például háztartási eszközöknél és egyéb elektronikai berendezéseknél.
 • Kis- és nagykereskedéseknek: Nemcsak nagy példányszámok esetén lehet ideális választás a transzfer fólia nyomtatás. Az eljárás gyorsan és egyszerűen elvégezhető, mivel könnyen testreszabható. Ennek köszönhetően kisebb mennyiség előállítására is nagyszerű alternatíva.
 • Precíz és gyors munkafolyamatok: Ha apróbb ajándéktárgyakat vagy gyógyszereket forgalmazunk, a pontos és részletes tájékoztató feltüntetése elengedhetetlen. A transzfer fólia nyomtatás finom szövegek és képek átvitelére is kifogástalanul megfelel.
 • Költséghatékonyság: Az eljárás semmiféle hosszú és bonyolult előkészületet nem igényel. Nincs szükség különleges körülményekre, ezért jóval költséghatékonyabb, mint más nyomtatási megoldások. Ezzel nemcsak a kiadásainkat csökkenthetjük, hanem rengeteg energiát is megtakaríthatunk.

Hol alkalmazható a transzfer fólia nyomtatás?

Sokoldalúságának köszönhetően a transzfer fólia nyomtatást számos területen használhatjuk. De minden esetben az adott vállalkozás egyedi igényeire szabott kreatív megoldásokat fogunk létrehozni. A lehetőségek szinte korlátlanok, kizárólag tőlünk függ, hol szeretnénk alkalmazni a folyamatot.

Lássunk néhány lehetséges területet:

 • Dekoráció: Transzfer fólia nyomtatással különleges díszítéseket készíthetünk egyedi bögréken vagy akár kerámia vázákon. A módszer a lakberendezés területén is kifogástalanul alkalmazható. Elkészíthetjük otthonunk belső tereinek a dekorációját, így még vonzóbbá tehetjük lakásunkat.
 • Ruhakészítés: Az eljárás egyedülálló mintákat varázsol a különböző ruhák és egyéb kiegészítők felületeire. A sportzsákokat és edzőcipőket könnyen elláthatjuk a saját márkanevünkkel anélkül, hogy bevarrásra lenne szükség.
 • Gyógyszeripari ellátás: A transzfer fólia nyomtatás hatalmas segítséget jelenthet vegyi és készletcímkék előállításánál. A gyógyszerdobozokon és -fiolákon nélkülözhetetlen a részletes betegtájékoztató feltüntetése, hiszen ez akár életet is menthet.
 • Autóipar: A módszer rendkívül változatos lehet az autóiparban. Használhatjuk járműdekoráció létrehozásához, autómatricák elkészítéséhez vagy akár márka- és reklámgrafikákhoz. Az autóiparban a transzfer fólia nyomtatás minősége kiemelten fontos, mivel az autók gyakran vannak kitéve extrém környezeti hatásoknak.

Miért válasszuk az Etisoft termékkínálatát?

Bőséges választék

Széles kínálatunkban a termékek hatalmas választékával találkozhat. Felhozatalunk kizárólag az Ön egyedi igényei szerint alakul. Legfőbb célkitűzésünk, hogy ügyfeleink rendelkezésére óriási árukínálatot bocsáthassunk, amely hozzájárulhat a piacon elfoglalt helyzet megerősítéséhez. Válogasson prémium árucikkeink és szolgáltatásaink közül, amelyek a hőátadó szalagoktól kezdve egészen az ipari nyomtató rendszerekig mindent magukban foglalnak.

Minőségi transzfer fólia nyomtatás

A pontosság és a gyorsaság cégünk filozófiájának alappillérei mind a címkék előállítása, mind az intralogisztikai rendszerek, mind a transzfer fólia nyomtatás területén. Emellett ragaszkodunk a kifogástalan minőséghez, akár a felhasznált anyagokról, akár az eszközökről, akár a munkafolyamatokról van szó. A magas szakmai színvonalat pedig a több, mint 30 éves piaci jelenlétünk garantálja.

Fejlődés és innováció

Munkatársaink számára nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért hazai és nemzetközi viszonylatban is állandóan gyarapítjuk tudásunkat. Figyelemmel kísérjük és alkalmazzuk a legújabb technológiai áttöréseket, hogy cégünk valóban innovatív és dinamikus vállalati értékeket képviseljen. Keresse fel ügyfélszolgálatunkat és kérjen ajánlatot, ha ár-érték arányban is tökéletes nyomtatást szeretne a magáénak tudni.

Ne késlekedjen, legyen Ön az első a versenytársai között!

Back to top