Előlap nyomtatás

Az előlap panel a burkolat azon eleme, amely tájékoztatja a felhasználót egy adott készülék alapvető funkcióiról, és megkönnyítik annak kezelését. Az előlapra nyomtatott információk – grafika, szöveg vagy piktogram – lehetővé teszi a megfelelő program egyszerű kiválasztását, vagy az eszköz rendeltetésszerű vezérlését.

Az Etisoft tartós és minőségi előlapjai könnyedén felszerelhetők, emellett esztétikus és egyértelmű útmutatással szolgálunk a készülék működésével kapcsolatban: ismerje meg szolgáltatásunkat!

Alkalmazás

branża-agdbranża-electronics
Ajánlatkérés

Előlap panelek az Etisoft csapatától: miért érdemes minket választani?

Hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Csapatunk több, mint 25 éve foglalkozik előlap panelek készítésével, amelyet minden alkalommal nagy gonddal végzünk. Innovatív gyártási technológiáinknak köszönhetően gyorsan és problémamentesen állítjuk elő ügyfeleink megrendelését. A termékek esetében – csakúgy, mint a kezünk közül kiadott munkánál – nem ismerünk kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Jól szervezett gyakorlataink pedig biztosítják a kedvező költségeket, illetve a határidők pontos betartását.

Cégünk 400 fős, képzett munkavállalókból álló csapata azon munkálkodik, hogy bármilyen kihívást és projektet gördülékenyen és maximális ügyfélelégedettséggel tudjunk kivitelezni. Alkalmazottjaink kiváló szakemberek a területükön, és szenvedéllyel végzik munkájukat. Valljuk, hogy csakis ilyen szintű felkészültséggel és hozzáállással lehet egy vállalkozásnak sikereket elérni fennállása során.

Minőségi előlap gyártmányok

A prémium anyagfelhasználás, valamint a tartós szitanyomás eljárás lehetővé teszi, hogy előlap paneljeink strapabíróak legyenek, valamint hosszú idő elteltével is jól informálják az adott készülék funkcióiról a felhasználókat. Termékeink ráadásul laminálhatóak, hogy azok még inkább kiállják az idő próbáját. Az Etisoft előlap paneleket egyszerűen felszerelhetők ragasztófóliával, kétoldalas ragasztószalaggal vagy akrilszalaggal is.

Kiterjedt partnerhálózat

Márkánk erejét többek között a partnereinkkel – ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal – folytatott hosszútávú, stabil együttműködésre alapozzuk. Legnagyobb beszállítóinkkal partneri kapcsolatot ápolunk, hogy termelésünk folyamatos, az előállított előlap panelek pedig kifogástalan minőségűek legyenek. Az Etisoft évek óta az együttműködések során a technológia biztonságán, valamint a megfelelő termelési kapacitás biztosításán alapuló kapcsolatokat részesítjük előnyben.

Korszerű géppark segíti munkánkat

Cégünk nem csupán szakavatott kollégákkal, hanem innovatív eszközparkkal is rendelkezik. A teljes címkenyomtató folyamatot kézben tartjuk, hogy azok ügyfeleink minden igényét teljes mértékben kielégítsék. Az általunk használt gépek folyamatos ellenőrzésen, és rendszeres korszerűsítésen mennek át, így azok napjaink rohanó tempójával hatékonyan tartják a lépést. Megoldásainkat számos iparágban alkalmazzák, mi pedig tudásunkat és tapasztalatainkat mindig megosztjuk ügyfeleinkkel.

Az Etisoft előlap panelek felhasználása

A készülékek típusától és az előlapok funkciójától függően nyílásokat vághatunk ki a gombok, a kijelző panel vagy a kábelek és vezetékek csatlakoztatására szolgáló aljzatok számára. Sok esetben díszítő funkciót is betöltenek az előlap panelek. A felszerelésükhöz legtöbbször szerelőszalagokból kivágott elemeket használnak. Az előlap paneleket főként elektromos, elektronikai és háztartási készülékekben, valamint elektromos szerszámoknál és azok akkumulátorainál szokták használni.

Az előlapok, amelyekre a gyártó logója, a készülék modellje kerül, hatékony védelmet biztosít a különféle mechanikai, vegyszeres vagy egyéb sérüléseknek. Ez főként az új generációs, tartós anyagoknak (pl. polikarbonát, prémium alumínium vagy laminált lapok), illetve az előlapok precíz és gondos előállításának köszönhető. A különféle készülékek Cégünk minden ügyfelünk számára egyedi formatervezést és esztétikus megjelenést garantál minden előlap panel esetében.

Megválaszolatlan kérdései vannak szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keresse munkatársainkat elérhetőségeinken keresztül!

Back to top