Címkeadagoló

A címkeadagolók leválasztják a címkéket a hordozóról, hogy a címkéző munkatárs könnyebben megfoghassa, majd kézzel a termékre ragaszthassa. A címke leválasztását teljesen automatikusan hajtja végre a berendezés – egyszerűen csak le kell venni, majd a készülék rögtön adagolja a következő címkét. Amennyiben egy vállalat gyakran használ címkéket a gyártósorokon termékeik azonosításához, akkor a címkeadagoló nagymértékben elősegíti az automatizációt.

Az Etisoft minőségi címkeadagoló készülékével Ön is gyorsabbá, hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a termékek felcímkézését: kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shipping
Ajánlatkérés

Címkeadagoló: milyen előnyei vannak?

A címkeadagoló egyik legnagyobb előnye, hogy felgyorsítja a termékek és csomagolások felcímkézésének a folyamatát. Amíg a címke automatikusan leválik a hátlapról, a következő darab már azonnal használatra kész állapotban várja a felhasználót. A diszpenzereket (címkeadagolókat) érzékelővel látják el – ez garantálja a következő címke kiadását az előző címke kivétele után. A címkeadagolókat a termelésben, a raktározásban és a logisztikában, valamint irodai és adminisztrációs területeken is használják.

Kínálatunkban Labelmate eszközök találhatók. A belga gyártó termékei híresek kiváló minőségükről, hosszú élettartamukról és kifogástalan működésükről. Az általunk forgalmazott címkeadagoló előnyei:

  • átlátszó címkék használatának lehetősége
  • 6 mm-től 150 mm-ig terjedő címkemagasság
  • a címke szélessége maximum 165 mm lehet
  • címkeszámlálóval van felszerelve
  • a piac egyik leggyorsabb címkeadagolója

Gyors és könnyű címkeadagolás

Ön is gyakran dolgozik etikett címkékkel raktárában vagy gyártóüzemében? Egy címkeadagoló segítségével a munka sokkal eredményesebbé válik és látványosan növelhető a termelési sebesség. Akár ötször gyorsabban elvégezhető a kívánt feladat problémák és rendetlenség nélkül. A változatos kialakításoknak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő készüléket.

  • a címke automatikusan leválik a hátlapról
  • a hátlap önmagától szépen feltekeredik
  • a soron következő címke rögtön használatra kész

Kínálatunkban található címkeadagolók minden e-kereskedelmi vállalat, gyógyszeripari cég vagy egyéb szervezet logisztikai részlegének effektív eszköze. A címkeadagoló kevesebb, mint 30 másodperc alatt használatra kész, kis méretéből fakadóan pedig bármilyen asztalon vagy csomagolóállomáson elhelyezhető. Az időmegtakarítás és a hatékonyság miatt ezért a címkeadagoló elengedhetetlen erőforrásnak bizonyul számos vállalat működésében.

Növelje a termelési sebességet címkeadagolóval!

Egy címkeadagoló segítségével már az első naptól kezdve gyorsabban lehet elvégezni a munkát. A készülékhez megfizethető áron lehet hozzájutni, és rövid időn belül visszatermeli a befektetett költségeket. A címkeszámláló pedig lehetővé teszi, hogy egy előre meghatározott számú címke után az adagoló leálljon. Ennek köszönhetően nincs szükség újraszámlálásra, és sok idő spórolható meg.

Ha a gyártósori címkézés emberi munkaerővel zajlik címkéző gépek helyett, akkor a címkeadagolóval a személyzetnek is jóval könnyebbé és hatékonyabbá válik a munkavégzés. Kevesebb frusztrációval fog járni a munkájuk, miután nem nekik kell manuálisan elválasztaniuk a címkét a hátlaptól minden alkalommal. Ebből következik, hogy az emberi hibalehetőség száma is redukálódik, ami még inkább növeli a produktivitást. A címkeadagolóval a logisztikai folyamatok áttekinthetőbben és dinamikusabban megszervezhetők.

Címkeadagoló az Etisoft kínálatában: miért jár jól, ha minket választ?

Cégünk számára mindig is kiemelten fontos volt, hogy segítsük a cégeket és vállalkozásokat produktivitásuk növelésében. Ezért törekszünk a lehető legjobb megoldásokkal előállni, miközben végig szem előtt tartjuk ügyfeleink egyedi igényeit. Rugalmasságunk nagy múltú szakmai tapasztalatunkból fakad, emellett folyamatosan törekszünk a fejlődésre, az innovatív, új módszerek gyakorlati alkalmazására.

Ennek érdekében szolgáltatásunkat igyekszünk mind precízebbé tenni, a kínálati palettánkat pedig rendszeresen bővíteni. Mind termékeink minőségére, mind azok kifogástalan minőségére kezességet vállalunk. A szállítási határidőket tekintve is megnyugodhatnak ügyfeleink, miután minden alkalommal az előre megbeszélt időpontban kézbesítjük a megrendeléseket. Hisszük, hogy a hosszútávú kapcsolatok kialakítása csakis maximális ügyfélelégedettség mellett lehetséges.

További kérdései lennének? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!

Back to top