Kártyanyomtató

A kártyanyomtató műanyag azonosító kártyák vagy belépőkártyák nyomtatásához és kódolásához használt eszközök. Ismerje meg kínálatunkat, ami kizárólag a legjobb minőségű készülékeket biztosítja. Kérjen tőlünk ajánlatot Ön is, gyorsan és megbízható minőségben szeretne kártyákat nyomtatni az alkalmazottak számára.

 • színes nyomtatás 
 • egy- vagy kétoldalas nyomtatás lehetősége 
 • chipkártyák, érintőkártyák és mágnescsíkok kódolásának lehetősége

Alkalmazás

obszar-office
Ajánlatkérés

A plasztik kártyák nyomtatásának lehetősége néhány éve még csak a nagyvállalatok kiváltáságának számított. Napjainkban azonban már a kisvállalkozások számára is könnyedén elérhető, a kártyanyomtató használatának segítségével.
Ezek a nyomtatók szublimációs nyomtatással és hőátadási technológiával történő monokróm nyomtatással is lehetővé teszik a teljes színpalettával történő nyomtatást. Általában olyan vállalatok vagy intézmények igazgatási osztályai használják, amelyek munkaidő-ellenőrzési rendszert működtetnek, a dolgozók és vendégek számára belépésengedélyezési, valamint felügyeleti rendszerrel rendelkeznek.

Kínálatunkban a legkiemelkedőbb minőségű Zebra nyomtatók találhatók, amelyek lehetővé teszik:

 • a színes nyomtatást
 • az egy- vagy kétoldalas nyomtatást
 • a chipkártyák, érintőkártyák és mágnescsíkok kódolását

Minden felhasználási területre biztosítunk készüléket, az egyszerűbb belépő kategóriától, egészen a professzionális szintig. A kártyanyomtatók széleskörűen felhasználhatók, nem csak nagy irodaházak esetén, de akár az éttermekben, konditermekben és a kisebb vállalkozások épületeiben is megbízható és költségkímélő segítséget nyújtanak.

A kártyanyomtatók segítségével szöveg, kép vagy vonalkódot is rögzíteni tudunk műanyag kártyák felületére. Az Etisoftnál kapható színes nyomtatók két technológiát alkalmaznak a kártyák előállítására. Vagy közvetlenül a kártyára nyomtatnak, vagy retranszfer eljárással. Mindkét esetben garantált a hosszantartó, megbízható minőség. A külső behatások elleni védelem érdekében kaphatók olyan nyomtatók is, amik az elkészült kártyák felületét laminálással védik.
Napjaink veszélyeihez alkalmazkodva, természetesen a magasabb kategóriájú készülékek már biztonsági védelemmel, beléptetési korlátozásokkal és adattárolási lehetőséggel ellátott kártyák készítésére is alkalmasak.

Milyen szempontok alapján válasszon kártyanyomtatót?

A megfelelő kártyanyomtató kiválasztása elengedhetetlen az épület biztonsága tekintetében. Ráadásul rengeteg időt és pénzt takaríthat meg az ilyen jellegű beléptetési eljárással.
Annak érdekében, hogy az Ön igényeit teljes mértékben ki tudja elégíteni, kártyanyomtató vásárlása előtt érdemes az alábbi szempontokat figyelembe venni:

 • Hány kártyára lesz szüksége? Érdemes átgondolni, hogy nagyjából mennyi kártya nyomtatását tervezi? Ugyanis minél kevesebb kártyát nyomtat naponta, annál kisebb teljesítményű készülékre lesz szüksége. Amennyiben egy évben egyszer, de nagyobb mennyiségű adagot szeretne nyomtatni, akkor is érdemes lehete egy kisebb nyomtatót választani, hiszen a folyamatos igénybevétel ezesetben is alacsony.
 • A kártya egyik felére nyomtatna, vagy mindkét felére? Kínálatunkban kétoldalú nyomtatásra lehetőséget biztosító eszközök is megtalálhatók, amik a kártya kialakításától függően, nagy segítséget nyújthat. Képek és vonalkódok függvényében szükség lehet a kártya mindkét oldalára.
 • Szükséges a kártyára biztonsági bevonat? Amennyiben igen, akkor olyan készüléket érdemes választani, ami beépített laminálási funkcióval rendelkezik, vagy bővíthető a későbbiekben ilyen lehetőséggel.

Amennyiben a fenti kérdéseket tisztában van, már szinte gyerekjáték lesz megtalálni az Ön számára tökéltes nyomtatót.

A kártyanyomtató kategóriái

Kártyanyomtató vásárlásakor több kategóriából is választhat, annak érdekében, hogy valóban az Önnek megfelelő készüléket találja válassza ki.

 • Belépő szint: ezek a nyomtatók tökéletesek kis mennyiségű (néhány száz) nyomtatási feladatok ellátására. Továbbá egyszerű azonosítókártyák gyártására is praktikus választás lehet.
 • Közép kategória: általában napi 100-500 kártya nyomtatására alkalmas készülékek. Remek megoldás lehet közepes méretű vállalkozások, esetleg iskolák, vagy egyéb intézmények számára.
 • Prémium készülékek: az iparág legnagyobb teljesítményű nyomtatói akár egész napos munkára is képesek. Napi 500-nál is több kártya előállítására alkalmasak. Lehetőséget biztosítanak laminálásra, valamint különböző kódolási és biztonsági funkciók ellátására is. Kifejezetten alkalmasak kormányzati kártyák elkésztésére, vagy egyetemi, akár multinacionális nagyvállalati igények kiszolgálására is.

Mire lehet még szükség a kártyanyomtatón kívül?

Amennyiben saját plasztikkártyáit hatékonyan és kiváló minőségben szeretné elkészíteni, a nyomtató mellett a nélkülözhetetlen kellékanyagokat és nyomtatáskezelés szoftvereket is be kell szerezni. Nem kell azonban aggódnia, hiszen az Etisoft minden problémára teljeskörű megoldást biztosít, így minden szükséges eszköz és szoftver megtalálható kínálatunkban.

Miért érdemes az Etisoft kínálatát választani?

Termékeink, így a kártyanyomattók gyártása során is egyaránt törekszünk a kitűnő minőségre és a pontos munkára. Egyedi és teljeskörű megoldásokat biztosítunk minden ügyfelünk számára, teljes mértékben az Ön igényeire szabva.
Nem csupán részfolyamatokat vállalunk, hanem az egész munkafolyamat minden elemét kézben tartjuk. Így tudjuk garantálni azt, hogy minden elvégzett munka a legmagasabb elvárásoknak is teljes mértékben megfeleljen.
Vállalatunk munkamódszerét a gyorsaság és hatékonyság jellemzi. Minden esetben, garantáltan pontosan tartjuk a megbeszélt határidőket.

Nem csupán a kártyanyomtatót biztosítjuk, de a nyomtatáshoz szükséges legjobb kiegészítőket is megtalálja kínálatunkban. Sőt egyedi, személyre szabott szoftvereket is fejlesztünk a nyomtatókra, amik könnyen kezelhetőségüknek köszönhetően garantálják a gördülékeny munkafolyamatot.

Amiért megéri az Etisoft kártyanyomtató kínálatát választani:

 • Már közel 30 éve jelen vagyunk a nemzetközi piacon
 • Kínálatunkban kizárólag megbízható, magas minőségű termékek találhatók
 • Szakértő kollégáink folyamatosan képzéseken vesznek részt, ezzel garantáljuk a professzionális segítséget
 • Vállalatunk minden esetben egyéni, cégre szabott megoldásokat kínál
 • Nem csupán az értékesítéssel foglalkozunk, szükség esetén szerviz szolgáltatást is nyújtunk

Olyan modern megoldást keres, amivel nem csak időt, de pénzt is spórolhat? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Back to top