Hordozható nyomtató

A hordozható nyomtató kiváló megoldást jelent azok számára, akik útközben, esetleg külsős helyszínen kell előállítsák a számlákat, szerződést és egyéb dokumentumokat. Ezeknek a nyomtatóknak a kis mérete és könnyű súlya teszi lehetővé, hogy könnyedén elférjenek akár a táskában is. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Alkalmazás

obszar-officebranża-foodbranża-medicine
Ajánlatkérés

Hordozható nyomtató kiemelkedő minőségben

Ha az Ön vállalatának is kiemelkedően megbízható és jó minőségű hordozható nyomtatóra van szüksége, akkor a lehető legjobb helyen jár! Az Etisoft ugyanis csak olyan gyártók nyomtatóit forgalmazza, akik nemzetközileg is elismert, neves márkák, amik teljes mértékben garantálják a hibátlan végeredményt és a hosszú élettartamot. Cégünk közismert a megbízhatóságáról. Ezért nem csak különböző szolgáltatásaink során fordítunk nagyfokú figyelmet az elvégzett munkára, de az általunk forgalmazott termékek minőségére is garanciát vállalunk.

Mobil nyomtatónk kínálatában olyan termékek találhatók, amik stabil és tartós nyomatokat készítenek, amelyek biztosan nem kenődnek el. Erről pedig az úgynevezett pigment alapú tinta gondoskodik, aminek köszönhetően hosszútávon sem fog fakulni a végeredmény.

Nyomtasson bárhol, bármikor

Termékkínálatunkban található hordozható nyomtatóink segítségével könnyedén tud A/4 formátumú dokumentumokat nyomtatni akár út közben, akár külsős helyszínen. Kivehető akkumulátorának köszönhetően nincs szükség közvetlen áramforrásra, kis méretével és könnyed súlyával pedig kényelmesen elfér akár egy táskában is. Vezeték nélküli kivitelezése miatt, egyáltalán nincs szükség kábelekre, így akár az utóban is használhatja. Akár Android, akár IOS rendszerű mobil telefonnal vagy bármilyen tablettel számlázhat és munkalapot állíthat ki a világ bármely pontjáról, bármikor.

Vezeték nélküli nyomtatás hatékonyan

A választékunkban található hordozható nyomtatók A4-es méretben nyomtatnak nagy sebességgel, képesek percenként 7 fekete-fehér oldal vagy 4 színes oldal előállítására. A bennük található tinta mennyisége 250 fekete-fehér és 200 színes oldal előállítására elegendő.
Emellett pedig egyszerűen beállíthat rajtuk Wi-Fi kapcsolatot, az LCD kijelző segítségével, anélkül, hogy számítógéphez kellene csatlakoztatnia.

A hordozható nyomtató alkalmazási területei

A mobil nyomtatót elsősorban azok számára ajánljuk, akik munkájuk miatt sokat vanna úton, és az irodától távol kell kiállítsák a számlákat, munkalapokat, szerződéseket és egyéb dokumentumokat.

 • Területi képviselők, mozgó értékesítés: mobil számlázás
 • Egészségügyi dolgozók: vizsgálati eredmények helyszínen történő nyomtatása
 • Szervizes szakemberek: helyszíni munkalap kinyomtatása
 • Jegyzőkönyv és különböző mérési adatok helyszíni nyomtatása

A mobil nyomtató előnyei

 • Kompakt, kis méret
 • Hordozható
 • Vezeték nélküli
 • Könnyű
 • Garantáltan jó minőségű végeredmény
 • Wi-Fi csatlakozási lehetőség
 • Elérhető kiegészítők: pl.: ütésvédő tok
 • Beépített akkumulátor
 • Csöndes, gyors nyomtatás

Miért érdemes minket választani?

Hordozható nyomtató: minden esetben a legjobbat kínáljuk ügyfelink számára

Ha az általunk forgalmazott készülékek minőségéről van szó, sosem kötünk kompromisszumot! Az évek alatt kialakult hosszútávú partneri együttműködéseinket a minden esetben kiváló termékeknek és a széles szolgáltatási palettánknak köszönhetjük. Ma már több mint 30 éve vagyunk jelen a piacon, és ez idő alatt folyamatosan fejlődtünk, mindig figyelembe véve a felhasználói visszajelzéseket és a piaci igényeket.

Mindig a fejlődésre törekszünk

Vezérelvünk, hogy kizárólag állandó fejlesztések mellett tudunk nem csak stabil, de hasznos partnerei lenni ügyfeleinknek. Az Etisoft ereje a megbízható és hosszú kapcsolatokban gyökerezik, ami termékeink és különböző szolgáltatásaink magas minőségének köszönhető. Az innováció számunkra elengedhetetlen, ezért folyamatosan beruházunk kutatásokba, kollégáink számára pedig tréningeket és folyamatos fejlődési lehetőséget nyújtunk. A több évtized alatt megszerzett tudásunkat minden esetben készséggel megosztjuk ügyfeleinkkel.

Etisoft: az innováció és a folyamatautomatika szakértője

Vállaltunk színes termékkínálattal rendelkezik a címkék gyártásától, egészen a különböző ipar 4.0 megoldásokig. Termékeink- és szolgálatásaink kínálatát folyamatosan bővítjük.
Cégfilozófiánk az állandó fejlődés. Emellett pedig ugyanolyan fontos számunkra a gyorsaság és a pontosság, a termékek címkézése és az AGV rendszerek területén is. Ezért minden vásárlónk számára cégre szabott megoldásokat kínálunk számos iparági szerepkörben.

Hatalmas kínálatunkban minden megtalálható, amivel a vállalkozása megerősítheti piaci pozícióját. A minőségi címéktől kezdve, thermo címke, adattábla, termékcímke, előlapok, AUTO ID és RFID eszközök, kimagasló minőségű nyomtatók, és még sok egyéb. Kínálatunkat a folyamatos változásoknak megfelelően és ügyfeleink kívánságai alapján alakítottuk ki. Az egész országban biztosítjuk a kiszállítást és a hazai vállalatok személyre szabott segítségét.

Amennyiben további kérdés merült fel Önben, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal!

Back to top