Ipari tablet ütésálló, strapabíró kivitelben

Az ipari tablet professzionális felhasználók igényeire kialakított eszköz. Az ipari terület egy olyan speciális szektor, ahol az eszközöknek meg kell felelniük a sajátos, szélsőséges körülményeknek. Éppen ezért az ipari tabletek mindegyike IP65-ös védettséggel rendelkezik. Külsőleg ugyan nagyon hasonlítanak az általános felhasználású eszközökre, ezek azonban sokkal több funkcióval rendelkeznek hagyományos társaikkal szemben. Ismerje meg az Etisoft kínálatát és kérjen tőlünk ajánlatot!

 • vezeték nélküli kommunikáció a szervezet minden egysége számára
 • papíralapú dokumentáció cseréje
 • hozzáférés az adatokhoz bárhol a vállalaton belül
 • lehetőség távmunkára és terepen történő munkavégzésre
 • az osztályok integrációja videomegbeszéléseken keresztül

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Ipari tablet az Etisoft kínálatában

A strapabíró tablet modern, robusztus eszközök, amelyeket erős porral és hőmérséklet-ingadozásokkal járó környezetben való használatra terveztek. Vonalkód olvasóval, RFID olvasóval, vezeték nélküli kommunikációval felszerelve leegyszerűsítik a raktári, logisztikai és gyártási területen végzett munkát. Adatgyűjtésre, termékáramlás nyomon követésére, fogadási műveletekre és árukészletre használják. A strapabíró tablettek ellenállnak a gyakori leejtésnek, ellenállnak a víznek, a pornak, a szennyeződésnek, a vibrációnak és az ütéseknek, valamint a rendkívül magas és alacsony hőmérsékletnek. A robusztus ház megvédi a képernyőt, a készülék sarkait és széleit a sérülésektől. A meghosszabbított élettartamú akkumulátor, a dokkolóállomások, a kézi vagy targoncatartók és a tartozékok sokasága lehetővé teszi, hogy a készüléket az Ön munkakörülményeihez igazítsa. Az Androidot vagy Windowst használó ipari táblagépek használata egyszerű és intuitív. A Zebra robusztus táblagépeinek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden körülményhez a megfelelő eszközt válassza ki.

tablet na produkcję

Az ipari tablet előnyei

 • Kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmasak
 • IP65 védettséggel rendelkeznek
 • Ellenállók minden külső hatással szemben
 • Rendkívül megbízható, nagy teljesítményű gépek
 • A beépített vonalkód olvasónak köszönhetően 1D és 2D vonalkódok gyors olvasására is alkalmasak
 • Szélsőséges felhasználási körülményekre tervezve
 • Robosztus kialakítás
 • Cserélhető akkumulátor
 • Adatbiztonsági szolgálatatások
 • Távoli menedzselhetőség
 • Hosszú élettartam
 • Vezeték nélküli kommunikáció a szervezet minden egysége számára
 • Papíralapú dokumentáció cseréje
 • Hozzáférés az adatokhoz bárhol a vállalaton belül
 • Lehetőség távmunkára és terepen történő munkavégzésre
 • Az osztályok integrációja videó megbeszéléseken keresztül

Prémium kialakítás

Az ipari tablet nagy érintőképernyőjének köszönhetően kiváló olvashatóságot biztosít, és prémium képminőségével kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Speciális képernyője támogatja az kesztyűs ujjal történő alkalmazást, és nedves körülmények között is biztosítja a kiváló használatot.
Mindemellett, a kialakítás során a gyártók a kényelmes és biztos használatra is törekedtek, ezért vezetékes (HDMI, USB, stb…) és vezeték nélküli hálózatok ( Bluetooth, Wi-Fi, 4G, 5G, stb…) csatlakozását is biztosítja a készülék.
Az akkumulátor pedig garantáltan gond nélkül bír egy teljes műszakot, így nem kell a töltéssel bajlódni, elég csak a műszak végén feltenni a tabletet a töltőre. Továbbá a készülék leállítása nélkül teszi lehetővé az akkumulátor cserét, ezzel tehát egy hosszabb műszak alatt is folyamatos használatot tesz lehetővé.

tablet dla biznesu

Az ipari tabletek vonalkódolvasásra is alkalmasak

Mivel ezek az ipari tabletek nagy felbontású hátsó kamerával rendelkeznek, így nagyban segítik a munka alatti folyamatok dokumentálását. Előlapi kamerájuknak köszönhetően pedig lehetősége van a videókonferenciákon való részvételre is.
Ezekhez az ütésálló tabletekhez biztosítva vannak a vonalkód olvasó modulok is, legyen szó papírra nyomtatott, monitor képernyőjén lévő, 1D vagy 2D vonalkódokról. Ezzel lehetővé téve a kényelmes és gyors adatgyűjtést.

Tisztában vagyunk vele, hogy a tableten tárolt adatoknak milyen hatalmas értéke van. Éppen ezért kiemelt védelmet fordítunk arra, hogy Ön megvédhesse az illetéktelenek hozzáférésétől a készüléket. Az ipari tabletek arcfelismerő funkcióval és ujjlenyomat olvasóval is rendelkeznek, így nyújtva teljeskörű védelmet. Ráadásul a tabletekre tölthető különböző szoftverek használatával akár távolról is felügyelhető a készülék, és központilag még frissíteni is tudja a rajta lévő alkalmazásokat.

Ipari tablet extrém körülmények között

Az gyári, ipari, raktári alkalmazás egy olyan terület, ami rendkívül speciális igényekkel rendelkezik. Ezért az ipari tabletek magas védettséggel rendelkeznek, amik biztonságot nyújt a por és víz ellen, valamint akár 1,8 m magasról is leejthető, anélkül, hogy bármilyen problémája lenne a készüléknek. Ezek mellett az extrém hőmérsékletet is jól viselik, ugyanis akár -20 °C és +60 °C között is használhatók.

Az ütésálló tablet alkalmazási területei

 • Logisztika
 • Raktárak
 • Termelés
 • Készletezés
 • Gyárak
 • Szállítás
 • Csomagkezelés
 • Nyomonkövetés

Tabletek speciális feladatokhoz

A rendkívül alacsony hőmérsékletnek, ütésnek és vibrációnak ellenálló, víz- és porálló burkolatú táblagépeket hűtőházakban, gyártócsarnokokban és a kikötőkben anyagmozgatások lebonyolítására való használatra tervezték. A robusztus ipari tabletták ellenállnak a napi munka során elkerülhetetlen leejtéseknek. Az érintőképernyőt, amely akkor is működik, ha nedves lesz, a kezelő kesztyűben kezelheti. Az eszközöket az alkalmazástól függően az igényeknek megfelelően szerelik fel, és az elvégzendő feladatokhoz igazítják. Raktári, logisztikai vagy gyártási részleg számára a táblagép beépített vonalkód-leolvasóval és RFID olvasóval is rendelkezhet. Választhat Windows vagy Android operációs rendszerrel rendelkező táblagépeket.

Ipari tablet üzleti célra

A táblagépeket a cég minden területén egyre gyakrabban használják. Az üzleti célú eszközök főként akkumulátor-élettartamban, tartósságban és hibamentes működésben különböznek a kereskedelmi eszközöktől. Az adminisztrációs, minőségügyi és értékesítési osztályok igényeihez ideálisak a könnyű modellek megfelelő porttal, amelyre szükség esetén kódolvasó, billentyűzet vagy dokkoló állvány csatlakoztatható. A nagy sebességű processzorral és vezeték nélküli adatátvitellel felszerelve lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon a szükséges információkkal és emberekkel. A Zebra ipari táblagépek Windows és Android verziói egyaránt megfelelő számítási teljesítményt biztosítanak. Mindkét operációs rendszer lehetővé teszi a rendkívül gyorsan futó alkalmazást, amelyre a terepen és a vállalati telephelyen is szükség van.

Miért érdemes az Etisoft termékkínálatát választani?

Cégünk számára elsődleges szempont, hogy az összes ügyfelünk minden igényét teljeskörűen ki tudja elégíteni, és a legnagyobb eredménnyel tudja azokat kiszolgálni. Nemzetközi vállalatként olyan esetekben is kiterjedt segítséget tudunk nyújtani, ha az ügyfelünk gyára esetleg másik országban, vagy akár másik kontinensen található.
Az összes elvállalt megbízás esetén garantáljuk Önnek a pontos és gyors szállítási időt, amellett, hogy a termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedő minőségéből egy cseppet sem engedünk.
Amennyiben az ipari tablet mellett, egyéb a logisztikát segítő eszközre van szüksége, mint például címkenyomtató, thermo címke, vagy címke tervező szoftver, az Etisoft szakképzett csapatára mindig számíthat.

Vállalatunk már több mint 30 éve jelen van a külföldi piacon és az elmúlt évtizedek során a folyamatos fejlődést tartottuk szem előtt. Azért, hogy ügyfeleink számára komplex szolgáltatást tudjuk nyújtani, folyamatosan bővítjük termék- és szolgáltatás portfóliónkat. Partnereink folyton változó igényei teszik lehetővé számunkra, hogy mindig naprakész és megbízható társak lehessünk.

Segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Tudjon meg többet erről a termékről:

Back to top