Strapabíró tablet

Az ipari táblagépek modern, robusztus eszközök, amelyeket erős porral és hőmérséklet-ingadozásokkal járó környezetben való használatra terveztek. Vonalkód olvasóval, RFID olvasóval, vezeték nélküli kommunikációval felszerelve leegyszerűsítik a raktári, logisztikai és gyártási területen végzett munkát. Adatgyűjtésre, termékáramlás nyomon követésére, fogadási műveletekre és árukészletre használják. A strapabíró tablettek ellenállnak a gyakori leejtésnek, ellenállnak a víznek, a pornak, a szennyeződésnek, a vibrációnak és az ütéseknek, valamint a rendkívül magas és alacsony hőmérsékletnek. A robusztus ház megvédi a képernyőt, a készülék sarkait és széleit a sérülésektől. A meghosszabbított élettartamú akkumulátor, a dokkolóállomások, a kézi vagy targoncatartók és a tartozékok sokasága lehetővé teszi, hogy a készüléket az Ön munkakörülményeihez igazítsa. Az Androidot vagy Windowst használó ipari táblagépek használata egyszerű és intuitív. A Zebra robusztus táblagépeinek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden körülményhez a megfelelő eszközt válassza ki.

  • vezeték nélküli kommunikáció a szervezet minden egysége számára
  • papíralapú dokumentáció cseréje
  • hozzáférés az adatokhoz bárhol a vállalaton belül
  • lehetőség távmunkára és terepen történő munkavégzésre
  • az osztályok integrációja videomegbeszéléseken keresztül

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Tablettek speciális feladatokhoz

A rendkívül alacsony hőmérsékletnek, ütésnek és vibrációnak ellenálló, víz- és porálló burkolatú táblagépeket hűtőházakban, gyártócsarnokokban és a kikötőkben anyagmozgatások lebonyolítására való használatra tervezték. A robusztus ipari tabletták ellenállnak a napi munka során elkerülhetetlen leejtéseknek. Az érintőképernyőt, amely akkor is működik, ha nedves lesz, a kezelő kesztyűben kezelheti. Az eszközöket az alkalmazástól függően az igényeknek megfelelően szerelik fel, és az elvégzendő feladatokhoz igazítják. Raktári, logisztikai vagy gyártási részleg számára a táblagép beépített vonalkód-leolvasóval és RFID olvasóval is rendelkezhet. Választhat Windows vagy Android operációs rendszerrel rendelkező táblagépeket.

tablet na produkcję

Tablettek üzleti célra

A táblagépeket a cég minden területén egyre gyakrabban használják. Az üzleti célú eszközök főként akkumulátor-élettartamban, tartósságban és hibamentes működésben különböznek a kereskedelmi eszközöktől. Az adminisztrációs, minőségügyi és értékesítési osztályok igényeihez ideálisak a könnyű modellek megfelelő porttal, amelyre szükség esetén kódolvasó, billentyűzet vagy dokkoló állvány csatlakoztatható. A nagy sebességű processzorral és vezeték nélküli adatátvitellel felszerelve lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon a szükséges információkkal és emberekkel. A Zebra ipari táblagépek Windows és Android verziói egyaránt megfelelő számítási teljesítményt biztosítanak. Mindkét operációs rendszer lehetővé teszi a rendkívül gyorsan futó alkalmazást, amelyre a terepen és a vállalati telephelyen is szükség van.

tablet dla biznesu

Back to top