Adatgyűjtő terminálok

Az adatgyűjtő terminálok vezeték nélküli, hordozható eszközök, amelyeket adatgyűjtésre és adatfeldolgozásra használnak a termelési, logisztikai és raktározási folyamatok alatt. Ha Ön is magas minőségű, megbízható terméket keres, akkor kérjen tőlünk ajánlatot és válasszon széles kínálatunkból!

 • ütésálló ház, nagy magasságból leesve sem esik baja 
 • a kódok nagy távolságból is leolvasáshatók 
 • bluetoothWi-Fi kommunikáció, 
 • 1D és 2D kódok leolvasása 
 • Android rendszer 
 • nagy kapacitású akkumulátor 
 • további kiegészítők széles választéka

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Az adatgyűjtő működése

Az adatterminálok olyan készülékek, amelyek kódolvasóval, billentyűzettel, érintőképernyővel, akkumulátorral és házzal rendelkeznek. Nehéz, ipari körülmények között is biztosítják a megfelelő működést.

A feladatvégzés során speciális szoftverrel kombinált Android rendszer teszi lehetővé tulajdonságaik hatékony kihasználását. Ennek köszönhetően szabadon, akár Wi-Fi kapcsolat nélkül is dolgozhat. Az operációs rendszerüknek köszönhetően az okostelefonok szinte összes tulajdonságával rendelkeznek.

A folyamatok és a kiegészítő berendezések sajátosságaitól függően kézi terminálok, targoncaterminálok és ipari szabványú táblagépek formájában is használhatók.

A távolról történő kódleolvasásra képes adatterminálokat a magasraktárakban használják
Kínálatunkban olyan vezető terminálgyártók találhatók, mint a Honeywall, Zebra adatgyűjtő, Datalogic, Cipherlab adattermináljai.

Ajánlott felhasználási területei

Az adatgyűjtő terminálok széleskörűen felhasználhatók. Nagyban elősegíthetik az értékesítési folyamatot is. Mivel a készülékhez hordozható nyomtatót is csatlakoztathat, szükség esetén már a helyszínen is tud számlát, szállítólevelet vagy más dokumentumot készíteni.

Árukiadás és átvétel során, közepes és nagy forgalmú raktárak esetén kiváló segítséget nyújt, nem csak a leltározáskor, de árellenőrzés és árufeltöltés alkalmával is. Az általunk forgalmazott magas minőségű készülékek akár hűtőházakban is alkalmazhatók.

Az adatgyűjtő terminálok előnyei

 • ütésálló ház, nagy magasságból leesve sem esik baja
 • a kódok nagy távolságból is leolvasáshatók
 • bluetooth, Wi-Fi kommunikáció,
 • 1D és 2D kódok leolvasása
 • Android rendszer
 • nagy kapacitású akkumulátor
 • további kiegészítők széles választéka

Az adatgyűjtő típusai

Általános adatgyűjtő: kedvezőbb árfekvésű terminál, ami egyszerűbb feladatok kivitelezésére alkalmas. Ebbe a kategóriába tartoznak továbbá a telefon funkcióval és GPS modullal ellátott adatgyűjtők is.

Vállalati adatgyűjtők: bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Külön billentyűzettel ellátott terminálok is kaphatók, a gyors bevételezés és árukiadás érdekében.

Ipari adatgyűjtő: Ezek az ipari táblagépek rendkívül strapabíró kialakítással és magasfokú megbízhatósággal rendelkeznek. Ezek a tabletek gond nélkül leejthetők nagyobb magasságokból, akár még beton felületre is. Cserélhető akkumulátorral vannak ellátva és speciális vonalkódolvasó is található bennük.

Targonca terminál: Ez a targoncára, vagy egyéb járműre szerelhető terminál könnyű rögzíthetőségével, mégis robosztus kialakításával, közkedvelt választás. Rendkívül gyorsan telepíthető bármilyen járműre és többféle csatlakozási felületet biztosítanak, külső készülékek számára. A jármű közlekedése során keletkezett rezgések nem vezetnek meghibásodáshoz, ugyanis a készülék semmilyen mozgó alkatrészt nem tartalmaz.

Miért érdemes az Etisoft szolgáltatását választani?

Vállalatunk rendkívül széles termékfelhozatallal rendelkezik. Kínálatunk a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, a hatékony együttműködés érdekében pedig változatos szolgáltatásokat is kínálunk.
Számunka fontos a folyamatos fejlődés, ezért vásárlóink visszajelzései alapján alakítjuk nemcsak termék, de szolgáltatás kínálatunkat is. Az elégedett ügyfél a legfontosabb, ezért minden esetben, a piaci változásokat is figyelembe véve, személyre szabott megoldást kínálunk.

Éppen ezért az általunk forgalmazott termékekhez az ügyfél igényeire szabott szoftvert is fejlesztünk.
Termékeink széles kínálata közt ugyanúgy megtalálható az etikett címke, mint a címkenyomtatók és a különböző szoftverek.

Amennyiben a tökéletes megoldást keresi vállalkozása számára, keressen minket bizalommal!

Back to top