Kétoldalú ragasztó

A kétoldalú ragasztó sokrétű felhasználásának köszönhetően különféle iparágakban nyújt segítséget az elemek gyors és tartós összekötésében. Ragasztófólia, vékony és vastag, kétoldalas habszalagok és akrilszalagok formájában kerülnek forgalomba. Kiváló alternatívát jelentenek más összeerősítési technológiákkal például a csavarokkal, szegecsekkel, egyéb ragasztókkal szemben.

Ismerje meg kínálatunkat és kérjen személyre szabott ajánlatot!

 • erős és tartós, korróziómentes csatlakozás 
 • kiváló tömítő- és ütéselnyelő tulajdonságok 
 • ellenáll az időjárási tényezőknek

Alkalmazás

branża-agdbranża-automotivebranża-constructionsbranża-electronics
Ajánlatkérés

A kétoldalú ragasztó előnyei

A kétoldalú ragasztószalag számos előnnyel rendelkezik van az egyoldalú ragasztószalaggal és a különböző rögzítési eljárásokkal szemben.

 • Erős ragasztóhatás: A kétoldalú ragasztószalag mindkét oldala ragasztóval van ellátva, így nagyon erős ragasztóhatást biztosít. Segítségével nagyon hatékonyan és biztonságosan rögzítheti a két felületet egymáshoz.
 • Tiszta folyamat: Segítségével a folyamat tiszta és nem igényel további műveleteket, mint például fúrást. Az anyag típusától és az alkalmazástól függően a rögzítőszalagok és –csíkok számos további funkcióval is rendelkeznek: lezárnak, amortizálnak, kompenzálják a feszültségeket.
 • Könnyű használat: A kétoldalas ragasztószalag könnyen felhelyezhető és eltávolítható a felületekről. Nincs szükség egyéb eszközre vagy kiegészítőre annak érdekében, hogy hatékonyan rögzítse a kívánt elemet.
 • Sokoldalú: Az extra erős kétoldalas ragasztószalag sokoldalúan használható, ezért számos területen látják nagy hasznát. Használható például papír, karton, műanyag, fa, fém és textil felületeken is.
 • Hőálló: Kínálatunkban kapható olyan ragasztószalag is ami hőálló. Ez azt jelenti, hogy magas hőmérsékleten is hatékonyan működik úgy, hogy a ragasztóhatása nem gyengül.
 • Átlátszó: Néhány kétoldalú ragasztó átlátszó, ami lehetővé teszi, hogy ne látszódjon azokon a felületeken, amelyekre felhelyezi. Ez különösen előnyös lehet, ha olyan projekten dolgozik, amelynek láthatósága fontos.

Kétoldalú ragasztó ipari felhasználása

A hegesztés, csavarozás és szögeléshez képest sok esetben jobb megoldást biztosít az extra erős kétoldalas ragasztószalag. Többek között azért, mert ez a megoldás egyáltalán nem jár anyagkárosodással. Amennyiben a megjelenés is fontos szempont, akkor a fenti módszerek egyáltalán nem alkalmazhatók, továbbá a sérült felület jobban ki van téve a korróziónak.
Mindemellett pedig csak a kétoldalú ragasztószalaggal kombinálhatók akadály nélkül a különböző anyagok, például az üveg és a műanyag.

Milyen területeken használható?

 • Szállítás és logisztika: A kétoldalú ragasztó széles körben használják a dobozok és különböző csomagolóanyagok rögzítéséhez
 • Nyomdaipar: Használják a matricák, címkék és nyomtatott anyagok rögzítéséhez.
 • Autóipar: A kétoldalas ragasztószalag használatos az autók belső és külső részeinek rögzítéséhez, pl. a műszerfalakhoz és az ajtókhoz.
 • Elektronikai ipar: Alkalmazható továbbá elektronikai alkatrészek rögzítéséhez és az elektronikai berendezések összeszereléséhez.
 • Élelmiszeripar: Élelmiszerek csomagolásnál, pl. édességek, snackek és más élelmiszerek zárására.
 • Építőipar: Burkolólapok, parketták, tapéták és más építőanyagok rögzítése.
 • Reklámipar: Alkalmazzák a poszterek, szórólapok és egyéb reklám- és marketinganyagok rögzítéséhez.

Miért éri meg az Etisoftot választani?

Kétoldalú ragasztó: minden esetben a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleink részére

Ha az általunk nyújtott szolgáltatásokról vagy termékekről beszélünk, akkor nem ismerünk kompromisszumot. Az elmúlt évtizedekben temérdek partneri együttműködést alakítottunk ki, aminek mindegyike a megbízható és hosszútávú kapcsolaton alapszik. Ezt pedig remek minőségű termékeinknek és széles szolgáltatási palettánknak köszönhetünk.

Immár 30 éve vagyunk jelen a piacon, és ez idő alatt minden esetben az innovációra törekedtünk, miközben állandóan figyelembe vettük a piac folyamatosan változó igényeit és a felhasználók visszajelzéseit.

Mindig törekszünk az innovációra

Vállalatunk legfőbb célja, hogy mindig stabil és hasznos partnerei lehessünk ügyfeleinknek, amit csakis állandó fejlesztés mellett tudunk garantálni. Szolgáltatásaink és széles termékpalettánk kiemelkedő minőségének köszönhetően, nemcsak hosszútávú, de biztos, stabil alapokon nyugvó ügyfélkapcsolatokat tudhatunk magunk mellett. És pontosan ez az, amiben az Etisoft ereje rejlik.
A fejlődés számunkra elengedhetetlen, ezért pedig mindent megteszünk, hogy kollégáink is folyamatos képzéseket vehessenek részt. Az három évtized alatt megszerzett tudást pedig szívesen megosztjuk partnereinkkel is a közös munkánk során.

Az átlátható folyamatok szakértői vagyunk

Szolgáltatásainkat és termékeinket is folyamatosan bővítjük és fejlesztjük. Így tudunk szinte minden vállalkozás számára biztos megoldásokat nyújtani.
Tudjuk például, hogy a logisztika területén mennyire elengedhetetlen a pontosság. Ezért szolgáltatási területünkön számunkra is elengedhetetlen a precizitás és a gyorsaság is, legyen szó akár címkézésről, vagy az AGV rendszerekről. Mindemellett cégre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk minden esetben az ügyfeleink számára.

Széles kínálatunkban minden olyan segítséget biztosítunk, amivel megerősítheti vállalkozása piaci pozícióját. Az ország egész területén biztosítjuk a kiszállítást. Legyen szó akár etikett címke, ruhacímke, matrica nyomtató, adattábla vagy RFID eszközökről.

Kétoldalú ragasztóra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Back to top