Fényvisszaverő szalag

Prémium minőségű fényvisszaverő szalag és elemek széles választéka, nagy mennyiségű rendelés esetén az Etisoftnál. Rossz látási viszonyok között is biztosítja a megfelelő láthatóságot, fényvisszaverő képességének köszönhetően. Tartós szalagjaink ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak és a szennyeződésnek is. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen ajánlatot még ma!

 • időjárásállók 
 • magas szintű fényvisszaverő tulajdonságok akár hosszú éveken keresztül 
 • kiváló láthatóság éjszaka, kedvezőtlen időjárási körülmények között

Alkalmazás

branża-automotive
Ajánlatkérés

Miért van szükség a fényvisszaverő szalag használatára?

A fényvisszaverő csík használata számos okból fontos lehet.

 • Láthatóság: A láthatósági szalag segít növelni a láthatóságot rossz fényviszonyok esetén, például éjszaka vagy homályos időjárásban. A szalagok visszaverik a fényt, ami megkönnyíti a személyek vagy tárgyak észlelését, különösen az úton közlekedve vagy veszélyes területeken dolgozva.
 • Közlekedésbiztonság: A gépjárművekre vagy kerékpárokra felragasztott fényvisszaverő szalagok növelik a jármű láthatóságát más közlekedők számára. Ez különösen fontos éjszaka vagy rossz időjárási körülmények mellett, amikor csökkentett látási viszonyok között közlekedünk. Ez segíthet elkerülni a baleseteket vagy gyalogosok, kerékpárosok és járművek ütközéseit.
 • Munkavédelem: Az öntapadós fényvisszaverő szalag széles körben használható a különböző munkaterületeken, például az építőiparban vagy a közlekedési dolgozók esetében. Ezek a szalagok segítik az alkalmazottak láthatóságát megteremtve ezzel a biztonságos környezetet olyan helyzetekben, amikor a munkavégzés veszélyes lehet. A szalagok felhelyezése a ruházatra fokozott figyelmet von magára, és hozzájárul a balesetek megelőzéséhez.
 • Szabadidős tevékenységek: A fényvisszaverő szalagok hasznosak lehetnek számos szabadidős tevékenység során, például futás, kerékpározás vagy túrázás közben. A szalagok felhelyezése a ruházatra vagy a sportszerre segít növelni a viselő láthatóságát, különösen a sötétben vagy kevésbé világos területeken.

Előnyei

 • Kiváló láthatóság rossz fényviszonyok között: Modern gyártási technológiájának köszönhetően kiváló fényvisszaverő képességgel rendelkezik. A fényvisszaverő elemeket elsősorban gépjárművek jelölésére használják, így gondoskodnak a közlekedők biztonságáról.
 • Sokoldalú használat: A fényvisszaverő szalagok rendkívül sokoldalúan felhasználhatók és könnyen alkalmazhatók különböző helyzetekben és tárgyakon. Felragaszthatók ruházatra, felszerelésre, járművekre vagy tárgyakra, így a láthatóság növelhető többféle tevékenység során, mint például közlekedés, munkavégzés vagy szabadidős tevékenységek. A gépjárművek jelölése mellett zárt helyiségekben a veszélyes helyek és menekülési útvonalak jelölésére is szolgálnak. A gyerekeknek készült fényvisszaverő kulcstartók és szalagok, a kerékpáros sisakok csupán néhány példát jelentenek az öntapadó fényvisszaverő elemek használatára a mindennapi életben.
 • Biztonságos közlekedés és munkavégzés: Ezek az elemek segítenek megelőzni a baleseteket és javítják a közlekedési biztonságot. A járművekre vagy a kerékpárokra ragasztva a szalagok növelik a jármű láthatóságát más közlekedők számára, különösen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. A munkahelyeken történő használatuk pedig segíti az alkalmazottak láthatóságát és védelmét a veszélyes helyzetekben.
 • Egyszerű használat: Rendkívül könnyen használhatók. Öntapadós hátoldaluknak köszönhetően rendkívül egyszerű a felhelyezésük a kívánt felületre. Csak le kell húzni a védőréteget, és rá kell nyomni a kiválasztott helyre. Ezzel gyorsan és egyszerűen javítható a láthatóság.

Az öntapadós fényvisszaverő szalag felhasználási területei

Közlekedés

A gépjárműveken, motorkerékpárokon, kerékpárokon és egyéb közlekedési eszközökön való használatukkal a fényvisszaverő szalagok növelik a jármű láthatóságát más közlekedők számára. Ez különösen fontos éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A járműveken kívül a szalagokat a közlekedési jelzőtáblákra, forgalomirányító táblákra vagy közlekedési jelzésekre is fel lehet ragasztani.

Munkavédelem

Az építkezéseken, útfelújításoknál, közúti munkavégzéseknél és egyéb veszélyes munkahelyeken a láthatósági szalag segít növelni az alkalmazottak láthatóságát. A munkaruházatokra, védősisakokra, mellényekre vagy más felszerelésekre ragaszthatók, hogy a munkavállalók jól láthatóvá váljanak, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát.

Sport és szabadidős tevékenységek

Használhatók különböző sporttevékenységek közben. Például futók, kerékpárosok, túrázók és egyéb szabadidős tevékenységet végzők könnyedén növelhetik láthatóságukat.

Gyermekbiztonság

Alkalmazhatók gyermekruházaton, iskolatáskákon vagy hátizsákokon annak érdekében, hogy a gyermekek láthatósága növekedjen.

Miért válassza az Etisoftot?

Fényvisszaverő szalag: minden esetben a legjobb megoldást nyújtjuk ügyfeleinknek

Amikor a termékeinkről vagy a szolgáltatásainkról van szó, nem ismerünk kompromisszumot. Több évtizeddel a hátunk mögött, rengeteg szoros partneri együttműködést alakítottunk ki, ami egytől egyig a megbízható és szoros kapcsolaton alapszik. Ez a kiváló minőségű termékeinknek és széleskörű szolgáltatásainknak köszönhető.

Már 30 éve jelen vagyunk a piacon, ez idő alatt végig az innovációra törekedtünk. Mindeközben pedig figyelembe vettük a piac állandóan változó igényeit és a felhasználóink visszajelzését.

Folyamatosan az innovációra törekszünk

Cégünk eltökélt szándéka, hogy nemcsak stabil de hasznos partnerei is legyünk ügyfeleinknek. Ezt pedig csak folyamatos fejlesztés mellett tudjuk garantálni. Az innováció számunkra nélkülözhetetlen és ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink a legfrissebb tudásukkal végezzék munkájukat és segítsenek ügyfeleinknek.
Legyen szó kétoldalú ragasztószalagról, címkéző gépről, termékcímkéről vagy kódleolvasóról, nálunk garantáltan kiváló megoldást talál.

Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Back to top