Vezető- és árnyékoló szalag

Vezető- és árnyékoló szalag elektromosan vezető öntapadó anyagokból készült elemek, amelyeket elektromos és elektronikus eszközök árnyékolására és földelésére terveztek. Ismerje meg termékeinket és tegye biztonságossá Ön is az elektromos rendszerek működését!

 • egyik ill. mindkét oldalukon tapadó szalagok és csíkok 
 • kiváló hő- és elektromos vezetőképesség 
 • biztosítják a berendezések megfelelő működését 
 • az EMI zavarok árnyékolása 

Alkalmazás

branża-automotivebranża-electronics
Ajánlatkérés

Mi az az árnyékoló szalag?

Az árnyékolószalag feladata az elektrosztatikus interferencia (ESI) és az elektromágneses interferencia (EMI) kiküszöbölése, azaz a külső elektromos és mágneses zajok csökkentése. Az árnyékolószalag alumíniumfóliából vagy rézből készül, és kétoldalú ragasztóval van ellátva, hogy egyszerűen és hatékonyan alkalmazható legyen. Az árnyékolószalagokat általában az elektronikus eszközök külső borítására, burkolatára helyezik fel, hogy megvédjék a belső elektronikus áramköröket az interferenciától.

Ez a termékcsoport magában foglalja a hővezető anyagokat is, amelyek megkönnyítik a hő elvezetését az elektronikus alkatrészektől, például a processzoroktól.

Feladata

Fő feladata az elektromos és elektronikus készülékek és áramkörök védelme az elektromágneses interferenciától, az elektrosztatikus feltöltődéstől, valamint a külső elektromos zavaró hatásoktól.

Az árnyékoló szalag árnyékoló és védelmi funkciókat lát el, mivel megvédi az elektronikus áramköröket az elektromos zavaroktól, amelyeket a külső elektromos terhek okoznak. Az általa biztosított árnyékolás megakadályozza, hogy az elektromágneses interferencia káros hatással legyen az elektronikai eszközök működésére, és csökkenti a zajt és a hibás jeleket.

A vezetőszalag segít a megbízható áramátvitelben, mivel csökkenti az elektromos ellenállást és lehetővé teszi a megbízható összekapcsolást az elektronikai elemek között. Általában az elektronikai eszközökben található áramkörökhöz és csatlakozókhoz használják. Az áramköri elemek közötti kapcsolatok biztosítják a készülék megbízható működését, míg az elektromos ellenállás csökkentése javítja az áramátvitel hatékonyságát és segít minimalizálni a hőt, ami csökkenti a hőkárosodás kockázatát.

Az árnyékoló szalag előnyei

Számos előnye miatt elengedhetetlenek az elektronikai és elektromos alkalmazásokban, amelyek nagyfokú megbízhatóságot és hatékonyságot igényelnek.

 • Egyik ill. mindkét oldalukon tapadó szalagok és csíkok
 • Kiváló hő- és elektromos vezetőképesség
 • Biztosítják a berendezések megfelelő működését
 • Segít megvédeni az elektronikus áramköröket az EMI és az ESI interferenciától
 • Csökkenti az elektromos zajt és a hibás jeleket, ami javítja a készülék teljesítményét
 • Hatékonyan és költséghatékonyan alkalmazható a készülékek külső borításának árnyékolására
 • Segít a kapcsolások, csatlakozók és elektronikai elemek megbízható összekapcsolásában
 • Csökkenti az elektromos ellenállást, ami javítja az áramátvitel hatékonyságát
 • Rugalmas és könnyen alkalmazható

Miért az Etisoft?

Árnyékoló szalag: mindig a kiemelkedő minőséget nyújtjuk ügyfeleink részére

Nem ismerünk kompromisszumot, ha a termékeinkről és a szolgáltatásainkról van szó! 30 éves működésünk alatt erős partneri együttműködéseket alakítottunk ki. Ezeket pedig a magas minőségű termékeinknek és a széles szolgáltatási palettánknak köszönhetjük. Már 1993 óta jelen vagyunk a nemzetközi piacon. Ez idő alatt állandóan a megújulásra és fejlődésre törekedtünk, mivel folyamatosan figyelembe vettük és vesszük most is a változó piaci igényeket, valamint az ügyfeleink által küldött visszajelzéseket.

Mindig a fejlődésre törekszünk

Legfőbb célunk, hogy stabil és minden esetben hasznos partnerei lehessünk az ügyfeleinknek. Ezt csakis folyamatos fejlesztések mellett tudjuk garantálni. Éppen ezért az innováció számunkra nélkülözhetetlen. Kollégáinkat rendszeres képzésekre küldjük, az elmúlt évtizedek alatt megszerzett tudásunkat pedig szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel is a közös munkánk során.

A változatos szolgáltatásaink és széles termék palettánk kiemelkedően magas minőségének hála, hosszan tartó és biztos lábakon álló üzleti kapcsolatokat tudhatunk magunk mellett. Az Etisoft ereje ebben rejlik.

A könnyen kezelhető logisztikai folyamatok szakértői vagyunk

Nemcsak a színes termékkínálatunkat, de a szolgáltatásaink számát is állandóan bővítjük. Választékunkkal ma már szinte minden vállalkozás számára tudunk biztos megoldást nyújtani.

Pontosan tudjuk, hogy a precizitás és a pontosság elengedhetetlen a logisztika területén. Ezért az állandó fejlődés mellett a gyorsaságra és a pontosságra os ugyanúgy odafigyelünk, akár a termékek címkézésről, vagy az RFID rendszerekről legyen szó.  Természetesen minden esetben egyedi, cégre szabott megoldásokat kínálunk minden ügyfelünk részére.

Választékunk között minden olyan szükséges segítséget megtalál, amivel könnyedén erősítheti vállalkozása piaci pozícióját. Az ország egész területén biztosítjuk a kiszállítást és segítjük a cégek működését. Legyen szó hordozható nyomtatóról, adatgyűjtő terminálról, egyedi címke készítéséről vagy energiacímkéről.

Árnyékoló szalagra van szüksége? Keressen minket elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Telefon: +36 30 290 0675

E-mail: office@etisoft.hu

Back to top