Logisztikai címke

Logisztikai címke rendelés pontos kiszállítással. Rendeljen akár több milliós tételben!

Alkalmazás

branża-logisticsobszar-shippingobszar-warehouse
Ajánlatkérés

Logisztikai címke

A szállítmányok és logisztikai egységek jelölésére szolgál, tartalmazza a raktári és szállítási folyamatok megfelelő megvalósításához szükséges adatokat. A fenti folyamatok körülményeitől függően hő- vagy termotranszfer papírból állítható elő, ha pedig közvetlenül ki van téve az időjárási tényezőknek, akkor fóliából készülhet. A logisztikai címke szövegek és kódok formájában tartalmaz információkat, és ha a GS1 szabványnak megfelelően készül, az egész világon egyedülálló SSCC kódot tartalmaz.

 • szabványos címkeformátumok
 • megfelel a GS1 szabványoknak
 • termo vagy termotranszfer nyomtatás

Miért válasszon minket?

Globális kiszállítás

Legyen gyára a világ bármely pontján, az Etisoft minden esetben biztosítja a pontos kiszállítást.

Számos iparág

Számos különböző iparágban van szükség címkékre. Az Etisoft az autóipartól kezdve a háztartási gépek címkéin keresztül egészen az elektorinkai ipar és laboratóriumok számára biztosítja az adott iparágban használatos speciális címkék nyomtatását.

Folyamatos innováció

Arra törekszünk, hogy együtt fejlődjünk a világgal és a technológiával, így folyamatosan invesztálunk gépparkunkba. Ennek köszönhetően vagyunk képesek a lehető legjobb minőségű szolgáltatást és termékeket nyújtani partnereink számára.

Kiváló eszközökkel dolgozunk

Az ipar legjobb eszközeit forgalmazzuk – Zebra, TCS és Citizen nyomtatók -, ami egyben azt is jelenti, hogy prémium minőségű gépekkel dolgozunk.

A logisztikai címke előnyei

A logisztikai címkék napjainkban létfontosságú elemek a modern kereskedelmi és szállítási folyamatokban. Ezek az eszközök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy maximalizálják a hatékonyságot, minimalizálják a hibákat, és gyorsabban és pontosabban szolgálják ki az ügyfeleket a logisztikai lánc minden szakaszában. A technológiai fejlesztésekkel egyre fejlettebbé válnak, elősegítve a vállalkozások versenyképességét és alkalmazkodóképességét a dinamikus piaci környezethez.

Pontosság és hatékonyság – A logisztikai címkék lehetővé teszik a gyorsabb és pontosabb azonosítást, ami csökkenti az emberi hibák lehetőségét. Ezáltal növeli a pontosságot és hatékonyságot a készletezés, a szállítás és a raktározás terén.

Nyomon követés – A címkék lehetővé teszik a termékek és csomagok nyomon követését az egész logisztikai láncban. Ez fontos a származási hely, a minőségellenőrzés és vészhelyzetek esetén, például a termék-visszahívásoknál.

Automatizált folyamatok – A logisztikai címkék lehetővé teszik az automatizált adatgyűjtést és feldolgozást, ami felgyorsítja a logisztikai folyamatokat és minimalizálja az emberi beavatkozás szükségességét.

Jobb készletkezelés – A címkék segítik a pontosabb és hatékonyabb készletkezelést, mivel lehetővé teszik a valós idejű információk elérését a készletekről és a készletmozgásokról.

Hogyan működik?

A logisztikai címke egy olyan azonosító, amely információkat tartalmaz a termékről vagy csomagról, és lehetővé teszi a hatékonyabb kezelést és követést a logisztikai folyamatok során. Ezek a címkék általában vonalkódot, QR-kódot vagy más automatizált azonosító technológiát tartalmaznak, amelyek segítik azokat a rendszereket, amelyek a logisztikai lánc különböző szakaszaiban találhatók.

A logisztikai címke beolvasására általában vonalkódolvasókat vagy más automatizált eszközöket használnak. Ezek a berendezések képesek gyorsan és pontosan azonosítani a termékeket, csomagokat vagy raklapokat, és rögzíteni azok mozgását a logisztikai láncban. Az információkat a rendszer továbbítja az adatbázisokba vagy más számítógépes rendszerekbe, így lehetővé téve a valós idejű követést és ellenőrzést.

A logisztikai címkék nemcsak a termékek azonosítását szolgálják, hanem további fontos információkat is hordozhatnak. Ez magában foglalhatja a termék nevét, súlyát, méretét, gyártási dátumát, lejárati dátumát vagy más releváns adatokat. Ezek az adatok kulcsfontosságúak lehetnek a készletkezelés, a szállítás tervezése és a logisztikai folyamatok optimalizálása szempontjából.

Az Etisoft egyéb termékei

RFID rendszerek

Egyedi azonosítót és információkat tartalmazó címkék, amelyek rádiófrekvenciás jel segítségével kommunikálnak RFID olvasókkal.

 1. Passzív RFID címkék: Ezek a címkék nem tartalmaznak beépített energiaforrást. Az energia szükségletüket az RFID olvasóktól kapják, amikor az olvasó rádiófrekvenciás jelet küld a címkének. A címke ezután válaszol az olvasónak rádiófrekvenciás jelet használva az azonosító és más adatok átvitelére.
 2. Aktív RFID címkék: Ezek a címkék beépített energiaforrással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hosszabb távolságról és aktívan küldjenek jeleket az RFID olvasók felé. Az aktív címkék gyakran nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek, és képesek folyamatosan kommunikálni, nem csak akkor, amikor az olvasó aktívan kérdez.
 3. RFID olvasó: Ez a berendezés érzékeli és olvassa el az RFID címkék által küldött rádiójeleket. Az olvasó lehet fixen telepített (például egy ajtónál vagy raktárban), vagy hordozható, kézi eszköz formájában. Az olvasók a címkékből származó információkat továbbítják egy vezérlőegységnek vagy számítógépnek.
 4. Vezérlőegység és adatbázis: A vezérlőegység fogadja az olvasóktól érkező adatokat, és lehetővé teszi az azonosítók és egyéb információk feldolgozását. Az adatbázisban rögzítik és tárolják az azonosítókkal kapcsolatos adatokat, például termékinformációkat, helyszíneket vagy egyéb releváns adatokat.

AGV rendszerek

Olyan automatizált járművek, amelyek képesek önállóan mozogni és különböző feladatokat ellátni egy előre meghatározott területen vagy üzemterületen. Ezek a rendszerek általában robotok, amelyeket egy adott környezetben, például gyárakban, raktárakban vagy logisztikai központokban alkalmaznak.

 1. Automatizált mozgás: Az AGV-k saját mozgáskontrollal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy önállóan navigáljanak egy adott környezetben. Ehhez gyakran használnak különféle érzékelőket, például lézeres távolságmérőket, ultrahangérzékelőket vagy kamerákat.
 2. Előre meghatározott útvonalak vagy területek: Az AGV-k előre meghatározott útvonalakkal vagy területekkel rendelkeznek, amelyeken belül mozognak. Ezt általában vezeték, optikai vagy mágneses érzékelők segítik.
 3. Anyagmozgatás: Az AGV gépeket gyakran használják anyagmozgatási feladatokra, például alkatrészek, termékek vagy nyersanyagok szállítására a gyártási területeken vagy raktárakban.
 4. Automatizált rakodás és kirakodás: Néhány AGV rendszer alkalmas az automata rakodásra és kirakodásra is, például szállítószalagokra vagy raktári polcokra helyezett áruk kezelésére.
 5. Kommunikáció más rendszerekkel: Az AGV-k gyakran kommunikálnak más automatizált rendszerekkel vagy a központi irányító rendszerrel, hogy szinkronizálják a feladatokat és optimalizálják a termelési vagy logisztikai folyamatokat.

Back to top