Matrica nyomtató

A cégtulajdonosoknak különféle okokból kell matricákat nyomtatniuk. A matricák használata töretlen népszerűségnek örvend, ahogy egyre többen felismerik a bennük rejlő lehetőségeket, mint pl. a figyelemfelkeltést. A matrica nyomtató egy olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a matricák nagy felbontású nyomtatását. A nyomtató előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programból működnek anélkül, hogy az további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Az Etisoft kínálatában minőségi Epson és AstroNova matrica nyomtatók közül válogathatnak ügyfeleink: ismerje meg szolgáltatásunkat!

Alkalmazás

branża-foodbranża-electronicsbranża-cosmeticsbranża-automotivebranża-pharmacybranża-medicinebranża-textile
Ajánlatkérés

Matrica nyomtató az Etisoft kínálatában: miért érdemes minket választani?

Minőségi termékeket forgalmazunk

Kínálatunkban nemzetközileg is elismert gyártók matrica nyomtatóit árusítjuk, emellett személyesen is ellenőrizzük minden termékünk kifogástalan állapotát. Az olyan márkák, mint az Epson vagy AstroNova híresek megbízhatóságukról, precíz működésükről és hosszú élettartamukról. Ha Önnek vagy vállalatának sokféle színű matrica nyomtatására van szüksége meghatározott tételekben más-más grafikával, akkor a legjobb helyen jár! Prémium matrica nyomtató gépeinkkel hosszútávon csökkentheti a matricák normán túli készletének fenntartásával járó költségeket, miközben személyre szabott, egyedi matricákkal gazdagodik. A nyomtatók könnyen működtethetők és stabilan üzemelnek, az összfenntartási költség pedig csekély mértékű

Nagyfokú tapasztalattal rendelkezünk

Az Etisoft több, mint 25 éves piaci jelenléttel büszkélkedhet – ez idő alatt mindvégig a folyamatos fejlődést, partnereink igényeinek kielégítését és minőségi termékek forgalmazását tartottuk szem előtt. Megoldásainkat számos iparágban alkalmazzák, tudásunkat és tapasztalatunkat pedig megosztjuk ügyfeleinkkel is. Jövőnket egy olyan fejlődés jegyében körvonalazzuk, amely lehetővé teszi, hogy modern és felelősségteljes beszállítók maradjunk, miközben megfelelünk az ipar 4.0 kihívásainak.

Folyamatosan bővülő kínálat

Szisztematikusan bővítjük kínálatunkat innovatív termékekkel és funkcionális elemekkel, emellett korszerű rendszerekkel biztosítjuk azok felkészítését az ipar 4.0-hoz. A felhalmozott tudást pedig következetesen átültetjük a gyakorlatba új termékcsoportok létrehozásához. Rutinos csapatunknak köszönhetően biztonságérzetet tudunk nyújtani üzleti partnereinknek a magyar és az európai piacon egyaránt.

Az Etisoft törekszik a folyamatautomatika minden területén jeleskedni: felhozatalunkban megtalálhatók a legmodernebb jelölési és automatikus azonosítási lehetőségek, és még több! Auto ID eszközök, címkefelviteli rendszerek, AVG targoncákon alapuló intralogisztikai rendszerek, RFID címkék és eszközök, paper manual (használati útmutató), vagy akár minőségi előlap nyomtatás. Keressen minket, mi pedig segítünk Önnek megtalálni az ideális.

Professzionális szolgáltatást biztosítunk

Cégünk elsődleges célja a maximális ügyfélelégedettség. Különböző szolgáltatási modelleket használunk, amelyek lehetővé teszik minden vásárlónkkal az egyéni módon történő együttműködést. A legnagyobb beszállítókkal állunk kapcsolatban, és igazi partneri viszony ápolunk velük – ezért termelésünk folyamatos, és pontos határidőkkel dolgozunk. Átlátható együttműködési feltételek, komplex kiszolgálás évek óta – mi ebben hiszünk.

Szolgáltatásunk garanciális és utógaranciális, emellett jótállási jegy vagy egyedi szerződés alapján karbantartást is nyújtunk partnereink számára. Mindezen felül szívesen szolgálunk szakmai tanácsadással is: műszaki ügyfélszolgálatunk támogatást kínál az összes matrica nyomtatóval kapcsolatos kérdésre.

Etisoft öntapadós matrica nyomtató gép előnyei

 • Színes címkék kiváló minőségű nyomtatásának lehetősége
 • Címkék igény szerint nyomtatása, igény szerint akár egy darab is
 • Lehetőség a nyomtatott címkék mintájának gyors megváltoztatására
 • Papírra és fóliára történő nyomtatás lehetősége
 • Matt és fényes anyagokra történő nyomtatás lehetősége
 • A matricázásra szánt költségek csökkentése

Az egyedi matrica készítés előnyei

 • Papír és fólia felületre is nyomtathat
 • Segítségével könnyedén csökkentheti a marketingre szánt kiadásokat
 • Matt és fényes anyagokra is nyomtathat egyaránt
 • Figyelemfelkeltő branding létrehozása, a garantált sikerért
 • Színes, egyedi matricák létrehozása, hosszantartó, garantáltan jó minőségben

Az Etisoft matrica nyomtató alkalmazási területei

Forgalmazott matrica nyomtató gépeink segítségével nagyfokú rugalmasság biztosítható a matricák megfelelő időben történő kinyomtatásához számos iparág számára. A leggyakoribb kereskedelmi alkalmazások:

 • Gyártás
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Szépség és egészség
 • Háztartási cikkek
 • Kereskedelem

A kis és nagy formátumú öntapadós matrica nyomtatók előnye, hogy a készülékből kiérkező nyomatoknak nem kell szárítási idő, így rögtön rendelkezésre állnak. A használatukkal minden alkalommal pontosan, gyorsan és gazdaságosan lehet minőségi matricákat nyomtatni kisebb vagy akár nagyobb mennyiségben. Matrica nyomtató gépeinkkel a címkegyártók és nyomtatási szolgáltató vállalkozások is képesek lesznek növelni nyereségüket, valamint bővíteni szolgáltatásaik körét.

Matrica nyomtató: milyen anyagokra nyomtathatunk?

Papír alapú matrica

Az egyik leggyakoribb matrica matéria a papír. A matrica nyomat a papírból készült matricának a vékony szilikon hordozó rétegén található. A legtöbb helyen ezen típussal lehet találkozni, főként reklámozási céllal, rövid időtartamra és száraz körülmények között ideális a használata.

Matt vagy fényes öntapadós PVC fólia matrica

Az öntapadós PVC fólia matrica közvetlenül felragasztható többek között műanyagra, üvegre vagy akár fémre is. Matt vagy fényes változatban is lehetséges a nyomtatása – legnépszerűbb felhasználási területe üzlet- vagy irodadekorációként, de természetesen számtalan egyéb módon is alkalmazható. Miután sokkal ellenálóbb anyagból készül, mint a papír alapú matrica, ezért az időjárás viszontagságait is jobban bírja.

Színek igény szerint

Az igény szerinti színek előnyei közé tartozik, hogy az Ön kezében van az irányítás – nem kell előre nyomtatott színes matricákat tárolni, csupán ki kell nyomtatni őket, amikor szükség van rájuk. Nem kell eltölteni az időt az előnyomtatott matricák előkeresésével, így értékes idő takarítható meg. Mindezek tetejébe rugalmas, sebességnövelő, költséghatékony és tartós megoldás, így mind papír, mind öntapadós matrica nyomtató gépeinket nyugodt szívvel ajánljuk ügyfeleinknek.

Milyen matricákat készíthet?

Biztonsági matrica: ezek a matricák tökéletes biztonságot nyújtanak a visszaélések visszaszorítása területén. Ugyanis felhelyezésük után, nem lehet nyomtalanul eltávolítani, vagy átragasztani. Két típusa is ismert. A destruktív matrica a felragasztásnál masszív anyag, de ha megpróbáljuk leszedni, akkor elkezd porladni, így nem lehet másik felületre átragasztani. A másik, a VOID típusú címke, ami eltávolítás során több rétegre esik szét, es megjelenik rajta az érvénytelen, vagyis a VOID felirat.

Könnyen eltávolítható matrica: épp az előző eset ellenkezője. Ezt a típust abban az esetben javasolt használni, ha csak bizonyos ideig szeretnénk használni a címkét, vagy gyakori nyomatcseréről van szó. Eltávolításuk után a könnyített ragasztónak köszönhetően nem hagynak nyomot, így a termék teljes mértékben újra ragasztható.

Standard formájú matricák: ide sorolható a hagyományos téglalap, kör, négyzet és ellipszis alak. A formán kívül azonban azt is tisztázni kell, hogy kül- vagy beltéren szeretné használni a címkét, ugyanis más alapanyag szükséges hozzá.

Matrica készítés az Etisoft szolgáltatás kínálatában

Amennyiben nincs szüksége rendszeresen matrica nyomtatásra, úgy az egyedi matrica készítés szolgáltatásunkat javasoljuk. Így Ön csak leadja nálunk a rendelést a kívánt mennyiséggel és mi a lehető leggyorsabban, kiváló minőségben készítjük el és szállítjuk ki a megadott címre.
Vállalatunk jól ismert precíz, és megbízható szolgáltatásairól, és ez a címke készítése során sincs másképp. Hasonló szellemiségben végezzük a matrica gyártását, hiszen nemzetközileg is elismert, neves gyártók nyomtatóival dolgozunk mi magunk is. Így nemcsak a gyors és megbízható végeredményt garantáljuk megrendelőink számára, de lenyűgöző felbontást és a hosszú felhasználhatóságot is.

Ha kiváló minőségű matrica nyomtatóra van szüksége, keressen minket bizalommal!

Back to top