Matrica nyomtató

A cégtulajdonosoknak különféle okokból kell matricákat nyomtatniuk. A matricák használata töretlen népszerűségnek örvend, ahogy egyre többen felismerik a bennük rejlő lehetőségeket, mint pl. a figyelemfelkeltést. A matrica nyomtató egy olyan tintasugaras vagy lézernyomtató, amely lehetővé teszi a matricák nagy felbontású nyomtatását. A nyomtató előnye, hogy közvetlenül a rendelkezésre álló grafikus programból működnek anélkül, hogy az további felesleges gyártáselőkészítési költségekkel járna. Az Etisoft kínálatában minőségi Epson és AstroNova matrica nyomtatók közül válogathatnak ügyfeleink: ismerje meg szolgáltatásunkat!

Alkalmazás

branża-foodbranża-electronicsbranża-cosmeticsbranża-automotivebranża-pharmacybranża-medicinebranża-textile
Ajánlatkérés

Matrica nyomtató az Etisoft kínálatában: miért érdemes minket választani?

Minőségi termékeket forgalmazunk

Kínálatunkban nemzetközileg is elismert gyártók matrica nyomtatóit árusítjuk, emellett személyesen is ellenőrizzük minden termékünk kifogástalan állapotát. Az olyan márkák, mint az Epson vagy AstroNova híresek megbízhatóságukról, precíz működésükről és hosszú élettartamukról. Ha Önnek vagy vállalatának sokféle színű matrica nyomtatására van szüksége meghatározott tételekben más-más grafikával, akkor a legjobb helyen jár! Prémium matrica nyomtatóinkkal hosszútávon csökkentheti a matricák normán túli készletének fenntartásával járó költségeket, miközben személyre szabott, egyedi matricákkal gazdagodik. A nyomtatók könnyen működtethetők és stabilan üzemelnek, az összfenntartási költség pedig csekély. mértékű.

Nagyfokú tapasztalattal rendelkezünk

Az Etisoft több, mint 25 éves piaci jelenléttel büszkélkedhet – ez idő alatt mindvégig a folyamatos fejlődést, partnereink igényeinek kielégítését és minőségi termékek forgalmazását tartottuk szem előtt. Megoldásainkat számos iparágban alkalmazzák, tudásunkat és tapasztalatunkat pedig megosztjuk ügyfeleinkkel is. Jövőnket egy olyan fejlődés jegyében körvonalazzuk, amely lehetővé teszi, hogy modern és felelősségteljes beszállítók maradjunk, miközben megfelelünk az ipar 4.0 kihívásainak.

Folyamatosan bővülő kínálat

Szisztematikusan bővítjük kínálatunkat innovatív termékekkel és funkcionális elemekkel, emellett korszerű rendszerekkel biztosítjuk azok felkészítését az ipar 4.0-hoz. A felhalmozott tudást pedig következetesen átültetjük a gyakorlatba új termékcsoportok létrehozásához. Rutinos csapatunknak köszönhetően biztonságérzetet tudunk nyújtani üzleti partnereinknek a magyar és az európai piacon egyaránt.

Az Etisoft törekszik a folyamatautomatika minden területén jeleskedni: felhozatalunkban megtalálhatók a legmodernebb jelölési és automatikus azonosítási lehetőségek, és még több! Auto ID eszközök, címkefelviteli rendszerek, AVG targoncákon alapuló intralogisztikai rendszerek, RFID címkék és eszközök, paper manual (használati útmutató), vagy akár minőségi előlap nyomtatás. Keressen minket, mi pedig segítünk Önnek megtalálni az ideális.

Professzionális szolgáltatást biztosítunk

Cégünk elsődleges célja a maximális ügyfélelégedettség. Különböző szolgáltatási modelleket használunk, amelyek lehetővé teszik minden vásárlónkkal az egyéni módon történő együttműködést. A legnagyobb beszállítókkal állunk kapcsolatban, és igazi partneri viszony ápolunk velük – ezért termelésünk folyamatos, és pontos határidőkkel dolgozunk. Átlátható együttműködési feltételek, komplex kiszolgálás évek óta – mi ebben hiszünk.

Szolgáltatásunk garanciális és utógaranciális, emellett jótállási jegy vagy egyedi szerződés alapján karbantartást is nyújtunk partnereink számára. Mindezen felül szívesen szolgálunk szakmai tanácsadással is: műszaki ügyfélszolgálatunk támogatást kínál az összes matrica nyomtatóval kapcsolatos kérdésre.

Etisoft matrica nyomtató gép előnyei:

 • Színes címkék kiváló minőségű nyomtatásának lehetősége
 • Címkék igény szerint nyomtatása, igény szerint akár egy darab is
 • Lehetőség a nyomtatott címkék mintájának gyors megváltoztatására
 • Papírra és fóliára történő nyomtatás lehetősége
 • Matt és fényes anyagokra történő nyomtatás lehetősége
 • A matricázásra szánt költségek csökkentése

Az Etisoft matrica nyomtató alkalmazási területei

Forgalmazott matrica nyomtatóink segítségével nagyfokú rugalmasság biztosítható a matricák megfelelő időben történő kinyomtatásához számos iparág számára. A leggyakoribb kereskedelmi alkalmazások:

 • Gyártás
 • Élelmiszeripar
 • Gyógyszeripar
 • Szépség és egészség
 • Háztartási cikkek
 • Kereskedelem

A kis és nagy formátumú matrica nyomtatók előnye, hogy a készülékből kiérkező nyomatoknak nem kell szárítási idő, így rögtön rendelkezésre állnak. A használatukkal minden alkalommal pontosan, gyorsan és gazdaságosan lehet minőségi matricákat nyomtatni kisebb vagy akár nagyobb mennyiségben. Matrica nyomtató készülékeinkkel a címkegyártók és nyomtatási szolgáltató vállalkozások is képesek lesznek növelni nyereségüket, valamint bővíteni szolgáltatásaik körét.

Matrica nyomtató: milyen anyagokra nyomtathatunk?

Papír alapú matrica

Az egyik leggyakoribb matrica matéria a papír. A matrica nyomat a papírból készült matricának a vékony szilikon hordozó rétegén található. A legtöbb helyen ezen típussal lehet találkozni, főként reklámozási céllal, rövid időtartamra és száraz körülmények között ideális a használata.

Matt vagy fényes öntapadós PVC fólia matrica

Az öntapadós PVC fólia matrica közvetlenül felragasztható többek között műanyagra, üvegre vagy akár fémre is. Matt vagy fényes változatban is lehetséges a nyomtatása – legnépszerűbb felhasználási területe üzlet- vagy irodadekorációként, de természetesen számtalan egyéb módon is alkalmazható. Miután sokkal ellenálóbb anyagból készül, mint a papír alapú matrica, ezért az időjárás viszontagságait is jobban bírja.

Színek igény szerint

Az igény szerinti színek előnyei közé tartozik, hogy az Ön kezében van az irányítás – nem kell előre nyomtatott színes matricákat tárolni, csupán ki kell nyomtatni őket, amikor szükség van rájuk. Nem kell eltölteni az időt az előnyomtatott matricák előkeresésével, így értékes idő takarítható meg. Mindezek tetejébe rugalmas, sebességnövelő, költséghatékony és tartós megoldás, így mind papír, mind öntapadós matrica nyomtató gépjeinket nyugodt szívvel ajánljuk ügyfeleinknek.

Felkeltették érdeklődését termékeink? Ne habozzon: vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot matrica nyomtatóinkra!

Back to top