Áruvédelmi címke

Az áruvédelmi címke nagy segítséget jelent a bolti lopások megakadályozásában. Ha kereskedelmi tevékenységet folytat, elengedhetetlen, hogy gondoskodjon a termékek megfelelő biztonságáról, hiszen a készletveszteség komoly károkat okozhat a vállalkozásnak. Ismerje meg magas minőségű termékeink széles kínálatát és kérjen ajánlatot még ma!

Alkalmazás

inne-p_logisticsinne-produkcjabranża-textile
Ajánlatkérés

Mit jelent az áruvédelmi címke?

Az eszköz esetében olyan kis méretű matricáról vagy etikettről van szó, amelyet különböző termékekre lehet rögzíteni. Az antenna detektora képes észlelni a hatótávolságába kerülő áruvédelmi címke elektromos jelzéseit, így egy lopási kísérletnél a rendszer fény- és hangeffektusok segítségével riasztást ad le a biztonsági személyzetnek. A bűncselekmények minimalizálása érdekében a matricát gyakran álcázzák egyszerű ruhacímkének.

Az eszköz fontossága

A forgalmazott tárgyak és kellékek fizetés nélküli eltulajdonítása számottevő bevételcsökkenést eredményezhet, ami akár hosszú távon is negatívan befolyásolhatja az üzletet. A bolti lopások megelőzése hozzájárul a profit növekedéséhez, így az anyagi stabilitás garantálásához. Ez az üzlet hosszú távú sikerének záloga, éppen ezért mindig érdemes szem előtt tartanunk a termékek megfelelő védelmét.

  • Bűncselekmények megakadályozása: A lopások akár milliós veszteségeket is okozhatnak az üzlet számára. A vészjelzésnek köszönhetően azonban az illetékes személyzet pillanatok alatt értesül a lehetséges bűncselekményről.
  • Ügyfélhűség és -bizalom: A nagyobb biztonság nagyobb bizalmat jelent, ami az ügyfélhűség növekedéséhez vezet. Mindez jelentős mértékben elősegíti a márka jó hírnevének terjesztését.
  • Egyszerűség és praktikusság : Az áruvédelmi címkék különböző méretben kaphatók, ezért a legtöbb termék esetében kiválóan alkalmazhatók. A vásárlás után pedig rendkívül egyszerű eltávolítani vagy deaktiválni őket.
  • Költség- és időhatékonyság: Végül ne feledkezzünk meg arról, hogy egy bűncselekmény komoly jogi következményekkel járhat, ami nemcsak többletköltséget, de nagy mennyiségű papírmunkát is jelenthet.

Lehetséges típusok

Az áruvédelmi rendszerek négy fő részből állnak össze: kapu(k)ból, címkéből, rezgőkörből és kiértékelő egységből. Léteznek olyanok etikettek, amelyeket nem lehet levenni az áruról, ezek elsősorban inaktiválhatók. Illetve, léteznek olyan matricák is, amelyek könnyen cserélhetők, de nem lehet őket deaktiválni. Jelenleg a technológiának összesen négy fajta működési elvét különböztethetjük meg.

Áruvédelmi címke rádiófrekvenciás rendszerben (RF)

A termékek azonosítása területén az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak az RFID eszközök. Ebben az esetben a címke rezgőkörét az antenna által közvetített rádiófrekvenciás jel hozzá mozgásba, és ez a rezgési frekvencia jut el a kiértékelőbe. A konstrukció rendkívül népszerű ruházati boltokban és élelmiszerüzletekben, mivel a kapuk viszonylag nagy területen képesek kifejteni a hatásukat. A hátránya viszont az, hogy fémes környezetben és fém árucikkeken nem alkalmazható.

Az akusztomagnetikus konstrukció (AM)

Az egységben vékony vaslemezkék találhatók, amelyekből egy meghatározott frekvencia rezgést vált ki, így azok vészjelzést adnak le. Ez a fajta alternatíva igazi forradalmi megoldásnak számít, mivel nagy hatósugara mellett meglehetősen pontos eredményeket mutat, ezen kívül a fémes anyagok se okoznak zavart a működésében. Az etikett azonban elég vastag, ezért gondoskodni kell a megfelelő elrejtéséről.

Áruvédelmi címke elektromágneses technológiával (EM)

A szerkezet egy lágy és egy kemény mágnesből áll, amelyek közül a lágy rész tulajdonképpen egy üvegszál. Aktív állapotban az áruvédelmi címke képes megzavarni a jeladók közötti rádióhullámokat, ami riasztást okoz. A téves riasztások viszonylag ritkán fordulnak elő, ezen kívül fém tárgyakon is lehet használni. A matricák kis méretűek, a hatótávolságuk pedig alacsony, ezért főleg gyógyszertárakban és könyvtárakban vehetjük hasznukat.

A rádió-mágneses működési elv (RM)

Ez a technológia még kevésbé elterjedt, mint az előző három rendszer. Valójában az elektromágneses és a rádiófrekvenciás módszer egyesítéséről beszélhetünk. Azzal a céllal fejlesztették ki, hogy az üzleteknek ne csak pontos, hanem olcsó eljárást is lehetőségük legyen igénybe venni. Kifogástalanul működhet egy úgynevezett “üzlet az üzletben” területen árusított kellékek címkézésénél.

Miért válasszuk az Etisoft felhozatalát?

A termékek széles kínálata

A címkék minden kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó vállalat számára nélkülözhetetlen eszközök. Olyan információhordozókról beszélhetünk, amelyek a termékek identifikálására és nyomon követésére egyaránt alkalmasak. Az Etisoft bőséges választékában az etikettek és matricák legkülönbözőbb méretével és kialakításával találkozhat. Termékportfóliónk folyamatosan bővül, így a zárjegy címkék, az adattáblák vagy akár az áruvédelmi címkék hatalmas kínálatával várjuk.

Több évtizedes szakmai tapasztalat

Vállalatunk több mint 30 éve van jelen a címke gyártásban, s ez idő alatt piacvezető céggé nőtte ki magát. A kereslet állandó változása inspirálóan hat működésünkre, éppen ezért a kínálatunkat állandó fejlődés jellemzi, hogy minden tekintetben maximálisan naprakészek legyünk. Ügyfeleink elégedettsége kulcsfontosságú szerepet játszik a munkavégzésünkben, amely során száz százalékos hatékonyságra törekszünk.

Minőségi áruvédelmi címke

Minden egyes előállított termékünk kiemelkedő minőséget képvisel, éppen ezért az általunk forgalmazott etikettek és matricák nagyszerűen ellenállnak a kopásnak és karcolásoknak. Ennek köszönhetően a különböző azonosító kódok még hosszú idő elteltével is kifogástalanul olvashatók maradnak. Beszállítóink kivétel nélkül a legmegbízhatóbb gyártók a piacon, ami garantálja a folyamatos termelés biztosítását.
Amennyiben csomagcímkére van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk, munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére és észrevételére!

Back to top