Jelölő címke

Jelölő címke széles választéka érhető el az Etisoft kínálatában. Legyen szó azonosító, információs címkéről, polc- vagy raklap jelölésről, mi garantáltan kiemelkedő minőségben készítjük el, és gyorsan szállítjuk ki Önnek a megrendelését.  Ismerje meg szolgáltatásunkat és kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

obszar-manufakturingobszar-warehouseobszar-laboratoryobszar-shipping
Ajánlatkérés

A jelölő címke előnyei

  • Megjelenés: Egy kiemelkedő minőségben elkészített jelölő címke a termék professzionális megjelenését erősíti. A címkék megfelelő méretben, színben, betűtípussal és grafikai elemekkel készülnek, így elősegítik a termék hatékony értékesítését.
  • Tartósság: Az Etisoftnál a címke készítés során olyan alapanyagokat használunk, amelyek megfelelően ellenállnak a nedvességnek, karcoknak, hőmérsékletváltozásnak és a kopásnak, így biztosítva a címke tartósságát a termék hosszú élettartama során.
  • Egyedi tervezés: Szakértő kollégáink segítségével teljesen az egyéni igényekre szabható a címke tervezése, amely lehetővé teszi a címkék egyedi kialakítását az adott termékhez és márkához igazodóan. Így egyedi és könnyen felismerhető lesz a termék, ami hozzájárul a márkahűség kialakításához.
  • Szakértelem: Kollégáink több éves tapasztalattal és szakértői tudással rendelkeznek a címke gyártása és tervezése terén. Ez azt jelenti, hogy a termék megfelelően kialakított címkéje szakmai színvonalat és minőséget biztosít.
  • Rugalmasság: A címke gyártó cégek rugalmasságot biztosítanak a megrendelőknek, hogy saját igényeiknek megfelelően alakíthassák ki a címkéiket. A rugalmasság lehetővé teszi, hogy a címkék száma, mérete és tervezése igazodjon az adott termékhez és a piaci trendekhez.
  • Segítség a logisztika és a gyártás területén: A tartós jelölő címke elengedhetetlen mind a logisztika, mind pedig a gyártás területén. A megfelelő címke használata nagyban megkönnyíti a mindennapi munkafolyamatokat.

A jelölő címke fajtái

Azonosító címke

Alkatrészek és termékek azonosítása a gyártás és a logisztikai folyamatok során. Segítségével könnyen nyomon követhető az alkatrészek mozgása a gyártás különböző szakaszaiban. Leggyakoribb formája a különböző kódok és azonosító számokkal nyomtatott, fóliás címke.

Információs címke

Ez a címke tartalmazza a termékkel kapcsolatos legtöbb információt a felhasználók számára. Lehet ragasztott, bevarrható vagy függőcímke is. Szöveg, grafika és piktogram elemek színes nyomtatással készülnek, a nagyobb figyelemfelhívás érdekében.

Raklap jelölő címke

Hosszú élettartamot garantáló, tartós címkék, amelyek egyedi számot tartalmazó vonalkóddal vannak ellátva. A gyártási és logisztikai folyamatokat segítik, mivel raklapok és csomagolások jelölésére is egyaránt használják. Így könnyen azonosítható a raklap tartalma, ami nagyban könnyíti a munkafolyamatokat.

Polc jelölő címke

Öntapadós címkék, amik a cég több területén is képezhetik a jelölő rendszer részét. Polcok és különböző állványok jelölését szolgálja, ami egyedi kóddal vagy számsorral van ellátva.

Miért érdemes az Etisoftot választani?

Jelölő címke: minden esetben a legjobbat nyújtjuk ügyfeleink részére

Ha az általunk kínált termékekről és szolgáltatásokról van szó, nem ismerjük a kompromisszumot! Az elmúlt 30 év alatt megbízható partneri együttműködéseket alakítottunk ki, amiket a kiemelkedő minőségű termékeinknek és színes szolgáltatási palettánknak köszönhetünk. 1993 óta vagyunk jelen a piacon nemzetközi szinten is, és ez idő alatt mindig az innovációra törekedtünk, közben pedig folyamatosan figyelembe vettük a változó piaci igényeket és a felhasználóink által küldött visszajelzéseket.

Az állandó fejlődésre törekszünk

Nem titkolt célunk, hogy hasznos és mindig stabil partnerei lehessünk az ügyfeleinknek. Ezt pedig az állandó fejlesztésekkel tudjuk garantálni. A különböző szolgáltatásaink és színes termék palettánk magas minőségének köszönhetően, hosszútávú és biztos lábakon álló ügyfélkapcsolatokat tudhatunk magunk mellett. Ebben rejlik az Etisoft ereje.

Az innováció számunkra elengedhetetlen, éppen ezért kollégáinkat folyamatos képzésekre küldjük. Az évek során megszerzett tudást pedig örömmel megosztjuk ügyfeleinkkel is a közös munka során.

Az átlátható logisztikai folyamatok szakértői vagyunk

Nemcsak termék kínálatunkat, de szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Széles választékunkkal minden vállalkozás számára biztos megoldást tudunk nyújtani.
Tudjuk hogy a logisztikai területen a precizitás mennyire elengedhetetlen. Ezért számunkra az állandó fejlődés mellett a gyorsaság és a pontosság is ugyanolyan fontos, legyen szó termékek címkézésről vagy akár az AGV rendszerekről. Mindezek mellett pedig minden esetben cégre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére.

Széles választékunkban minden olyan segítség megtalálható, amivel megerősítheti vállalkozása piaci pozícióját. Országszerte biztosítjuk a kiszállítást és segítjük a hazai vállalatok működését. Akár termékcímkékről, thermo címkéről, etikett címke, adattábla vagy FRID eszközökről is legyen szó.

Jelölő címkére van szüksége? Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 30 290 0675

E-mail: office@etisoft.hu

Back to top