Öntapadós címke

Öntapadós címke széles választékával várja Önt az Etisoft! Legyen szükség akár autóipari, ESD címkéről vagy vízálló matricáról, mi minden esetben kiváló minőségben biztosítjuk megrendelését és a lehető leghamarabb ki is szállítjuk azt. Ismerje meg termékeinket és kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

branża-logisticsbranża-foodbranża-electronicsbranża-pharmacy
Ajánlatkérés

Az öntapadós címke előnyei

  • Erős tapadás: Az ipari öntapadós címkék kiváló ragasztóval rendelkeznek, amely szilárdan rögzíti a címkét a felületre. Ez lehetővé teszi, hogy a címke ne lazuljon el vagy essen le az idő múlásával vagy szélsőséges körülmények között.
  • Ellenálló képesség: Bizonyos címkék ellenállnak a nedvességnek, vegyszereknek, olajnak, UV-sugárzásnak és más káros hatásoknak. Ez lehetővé teszi, hogy az öntapadós címke hosszú távon megőrizze a minőségét, így az információk továbbra is jól láthatók és olvashatók maradnak.
  • Tartós: Az ipari címkék tervezésénél és az anyaghasználatnál kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy ellenállók legyenek az időjárás viszontagságaival és a kopással szemben. Így akár hosszú távú befektetésként is tekinthetünk rájuk, mivel csökkenti az új címkék beszerzésére fordított időt és költségeket.
  • Alkalmazkodóképesség: Ezek a címkék különböző felületeken alkalmazhatók, mint például műanyagok, fémek, üveg és egyéb speciális anyagok. Rugalmasan használhatók a különböző ipari területeken és szektorokban.
  • Gyors és egyszerű alkalmazás: Az öntapadós címkék könnyen és gyorsan felhelyezhetők, így nincs szükség további eszközökre vagy ragasztókra a rögzítésükhöz.
  • Nyomtatási lehetőségek: A címkenyomtatók segítségével gyorsan és egyszerűen, akár nagyobb mennyiségben is előállíthatók ezek a címkék

Az öntapadós címke fajtái

ESD-címkék (elektrosztatikus kisülés elleni címkék)

Az elektronikai alkatrészeknél, berendezéseknél használt címkék, amelyek megakadályozzák az elektrosztatikus töltés felhalmozódását és kisülését, így védenek az esetleges károsodástól.

Autóipari címkék

Az autóiparban használt címkék, például járműazonosítók. A járműveken található fontos információkat tartalmazzák, mint például a típusjelzés, sorszám vagy a különböző figyelmeztetések.

Öntapadós jelölő címke

Az ipari folyamatok, tárolás vagy raktározás során használt címkék, amelyekkel az anyagokat, csomagokat, konténereket, vagy állomásokat azonosítják, hogy megkönnyítsék a nyomon követést, a rendezést és a szervezést.

Szállítási címkék

Az áruk és anyagok szállítása során használt címkék, amelyek tartalmazzák a szállításra vonatkozó információkat, például a szállító cég adatait, címeket, és egyéb fontos adatokat a csomag nyomon követéséhez és biztonságos célba juttatásához.

Öntapadós etikett címke

Az élelmiszeriparban, az egészségügyben, a gyógyszeriparban és más iparágakban használt címkék, amelyek információkat tartalmaznak a termékek vagy csomagok összetételéről, tápértékéről, használati útmutatóiról, eltarthatóságáról és más fontos szabályozott adatokról. Az etikett címkéket gyakran a fogyasztók tájékoztatására és az áruk azonosítására használják.

  • Táplálkozás és élelmiszer: Élelmiszerek tápértékének, allergén információknak, eltarthatóságnak stb. jelzésére használják.
  • Gyógyszerek és egészségügyi termékek: Az adagolásra, a betegtájékoztatókra, a használati utasításokra és a hatóanyagokra vonatkozó adatokat tartalmazzák.
  • Logisztika és raktározás: A termékek szállításának és tárolásának információit, vonalkódokat, azonosító számokat és más szükséges adatokat tartalmaznak a könnyebb nyomon követés és a hatékony raktározás érdekében.

Ezért válassza az Etisoftot

Öntapadós címke: Mindig a legjobbat kínáljuk

A termékeink és szolgáltatásaink magas minősége terén sosem alkuszunk: az elmúlt három évtizedben kiemelkedő minőségű termékeinknek és sokszínű szolgáltatási palettánknak köszönhetően hoztunk létre megbízható partnerekkel kialakított együttműködéseket. Nemzetközi szinten jelen vagyunk 1993 óta, és mindvégig törekedtünk az innovációra, folyamatosan figyelembe véve az átalakuló piaci igényeket és a felhasználóink visszajelzéseit.

Folyamatosan az innovációra törekszünk

Az egyértelmű célunk az, hogy megbízható és stabil partnerként támogassuk ügyfeleinket. Ehhez folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre. Magas minőségű különböző szolgáltatásaink és változatos termékkínálatunk révén hosszú távú és biztonságos ügyfélkapcsolatokat építünk ki. Ez adja az Etisoft erősségét.

Az innováció fontos számunkra, így kollégáinkat rendszeresen továbbképzésekre küldjük. Az évek során szerzett tudásunkat pedig örömmel megosztjuk ügyfeleinkkel a közös munka során.

A gördülékeny logisztikai folyamatok szakértői vagyunk

Nem csak termékkínálatunkat, de szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük, így széles választékunkkal minden vállalkozás számára biztos megoldást kínálunk.

Tudjuk, hogy a logisztikai területen a pontosság és a gyorsaság elengedhetetlenek. Emiatt a folyamatos fejlődés mellett számunkra a termékek címkézése vagy az AGV rendszerek esetében is ugyanolyan fontos a precizitás. Mindemellett mindig egyedi, cégre szabott megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára.

Széles választékunkban megtalálható minden olyan segítség, amely erősítheti vállalkozása piaci pozícióját. Országszerte biztosítjuk a kiszállítást és segítjük a hazai vállalatok működését, akár termékcímkékről, thermo címkékről, etikett címkékről, adattáblákról vagy FRID eszközökről legyen szó.

Amennyiben megbízható, tartós címkére van szüksége, keressen minket bizalommal!

Back to top