Vegyi címkék – gyártó

Az Etisoft a GHS-nek megfelelő vegyi címkék gyártója. A vegyi anyagok címkéit a CLP-rendeletben foglalt irányelveknek megfelelően tervezték. Tartós címkékre nyomtatják, amelyek ellenállnak a vegyi anyagoknak, tisztítószereknek, páratartalomnak, hőmérséklet-változásoknak és UV-sugárzásnak. A címkék címzettjei a vegyi anyagok és keverékek gyártói és forgalmazói. A címkék az IATF 16949, ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint készülnek, ami biztosítja a kiváló minőséget és a termék ismételhetőségét.

  • kompatibilis a GHS/CLP rendszerrel 
  • szabványos címkeméretek 
  • színes jelölések nyomtatásának lehetősége a címkenyomtatókon

Alkalmazás

branża-chemistryobszar-laboratory
Ajánlatkérés

Vegyi címkék – követelmények

A veszélyes vegyi anyagok és keverékek címkézésére vonatkozó jogszabályi előírásokat a CLP rendelet (az Európai Bizottság anyagok és keverékek osztályozásáról, címkézéséről és csomagolásáról szóló rendelete) határozza meg. A szabályozás többek között meghatározza a címke minimális méretét a vegyi anyag vagy keveréke csomagolásának kapacitásához képest. A CLP rendelet értelmében a vegyi anyag címkéjét annak a területnek a hivatalos nyelvén kell nyomtatni, ahol az anyagot vagy keveréket forgalmazzák. A GHS címkének tartalmaznia kell a gyártó vagy forgalmazó adatait, az anyagot jellemző információkat, annak mennyiségét a csomagolásban, a veszély típusát, figyelmeztető információkat és piktogramokat, az elfogadott GHS jelöléseknek megfelelően. Ezeknek a követelményeknek is megfelelnek az Etisoft által gyártott tartós vegyszercímkék.

Egyedi kémiai címkék

A kémiai címkéket a vevői irányelvek szerint tervezik és gyártják, egyben megfelelnek a CLP rendeletben meghatározott követelményeknek. A címkék és a ragasztó típusát egyedileg választják ki, attól függően, hogy milyen csomagolásra kívánják felhelyezni a címkét (fém hordó, műanyag tartály, üvegpalack). A nyomtatási technika a címkézett anyag típusától, valamint az anyag tárolási körülményeitől is függ. A jól megtervezett és nyomtatott kémiai címkék garantálják az információk olvashatóságát a készítmény teljes felhasználási ideje alatt. A kémiai címkék ellenállóságát laboratóriumunkban teszteljük a megrendelő által megadott irányelvek szerint.

Vegyi címkék a reagensek gyártói számára

Az Etisoft GHS vegyi címkéket gyártó lengyel és európai vegyi reagensek gyártói és forgalmazói számára. Hatalmas tapasztalatot szereztünk a vegyipar legnagyobb vállalataival való együttműködés során. Az öntapadó anyagok és nyomtatási technikák piacának legújabb fejleményeit követve a legmagasabb globális szintű megoldásokat kínálunk. A vegyi anyagok gyártóival való sokéves együttműködés és elégedettségük a legjobb bizonyíték erre.

Vegyi címkék – miért érdemes ezeket választani az Etisoft kínálatából

Ügyfeleink számára kínált együttműködés a technológiai biztonságon és a megfelelő gyártókapacitás biztosításán alapul. A legnagyobb nyersanyag-beszállítóinkkal kialakított partnerségi kapcsolatok biztosítják a gyártás folytonosságát és a szállítási határidők betartását, valamint garantálják a kínált termékek állandó magas minőségét. Ezt számos bizonyítvány bizonyítja.

Szüksége van GHS-címkére egy vegyi anyag jelöléséhez?
Önnek itt a helye. Megtervezzük, teszteljük és gyártjuk a címkéket az Ön igényei szerint.
Ne várjon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Back to top