etykiety z fsc, producent etykiet fsc

Az FSC® rendszer újratanúsítása sikeresen befejeződött

8 márc 2021

Címkék előállításával védjük az erdőket. Az Etisoft sikeresen teljesítette az FSC rendszer (Forest Stewardship Council®) újraminősítési auditját. Így a könyvvizsgálók megerősítették, hogy a vállalatban bevezetett irányítási rendszer minden követelménynek megfelel.

Az FSC® a felelős erdőgazdálkodás jegye. Ez az egyik legismertebb, legmegbízhatóbb és legrégebbi jel, amely elősegíti az erdőforrások felelősségteljes kezelését.

Cégünk esetében az ökológiai felelősség a papír és az abból készült áruk hiteles forrásból történő beszerzéséért felel. Ily módon támogatjuk a fenntartható fejlődést és olyan tevékenységeket folytatunk, amelyek etikusak, felelősségteljesek és környezetbarátak.

FSC tanúsítvánnyal ellátott címkéket gyártunk

„Figyelemreméltó, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mindannyian külön-külön, valamint munkánk során mit tehetünk a környezet védelme érdekében. Ez volt látható az ellenőrzés idején, az alkalmazottakkal folytatott könyvvizsgálói megbeszélések során” – hangsúlyozza Agnieszka Różańska beszerzési menedzser, aki felelős az FSC megfelelő működéséért cégünkben.

Környezetbarát FSC címkék

Az auditorok értékelték többek között a dokumentumok felügyeletét, a beszerzési folyamatot, a gyártási tételek tárolását és ellenőrzését, a késztermékek azonosítását és az elosztási módszert. Hangsúlyozták többek között az alapanyagok, a késztermékek szennyeződésének (keverésének) lehetőségét, valamint az azonosítás magas szintjét. Az ellenőrzés során nem találtak nagyobb vagy kisebb nem megfelelőségeket.

Az auditorok megerősítették, hogy „szervezetünk a szabvány követelményeinek megfelelően hozta létre és tartja fenn irányítási rendszerét, és képes arra, hogy szisztematikusan megfeleljen a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan megállapított követelményeknek, a tanúsítás körének, valamint a tanúsítás céljainak és politikájának megfelelően szervezet”.

Örömünkre szolgál, hogy vállalatunk nyersanyagok eredetének és gyártási folyamatainak ellenőrzése megfelel az FSC szabványnak. Ez biztosítja a magas szintű együttműködést az ügyfelekkel és a partnerekkel, az alkalmazottak nagy tudatosságát és a környezetvédelmet.

„Vigyázzunk az erdőkre. Kérdezzen az FSC-ről – tanúsítással kapható ajánlatunkban ”.

Inquiry

Hasonló cikkek

Back to top