FSC labels

FSC tanúsítvánnyal rendelkező címkegyártó. Pozitív kontroll audit, az „FSC Forest Week” megünneplése az Etisoftnál!

30 okt 2023 - Joanna Heler Konczakowska

Az Etisoft ismét csatlakozott az „FSC® Forest Week” kampányhoz. Az idei kampány témája a „Bízz az erdő erejében” volt. Vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk az erdők és minden élőlény védelmében, amelyeknek menedéket nyújtanak. Felelősségünk és környezettudatosságunk azt jelenti, hogy FSC-tanúsítvánnyal rendelkező öntapadó címkéket tudunk gyártani. Ez azt jelenti, hogy az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező címkék gyártójaként tanúsított forrásból származó alapanyagot használunk a kiválasztott termékcsalád gyártásához.

Az idei „FSC Forest Week”-et az Etisoftnál azzal ünnepeltük, hogy tudásversenyt szerveztünk az alkalmazottak számára az FSC szabványokról és arról, hogy cégünk hogyan biztosítja a felügyeleti lánc folytonosságát. A szabványok betartásáról van szó a következő szakaszokban: – erdő – termelő – kereskedő – termelő – termék.

Évről évre egyre több munkavállaló vesz részt versenyünkön, hiszen tisztában vannak azzal, hogy napi döntéseikkel ők is hozzájárulhatnak az erdővagyon védelméhez.

manufacturer of FSC labels

Büszkén jelentjük be azt is, hogy az Etisoft, mint az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező címkék gyártója, átesett a tanúsítványát megújító ellenőrzési auditon (szám: SGSCH-COC-070347; licencszám: FSC-C151182).

FSC-tanúsítvánnyal rendelkező címkék számos iparághoz. Olvassa el az Etisoft háztartási gépekre vonatkozó ajánlatát!

Érdemes megemlíteni, hogy az Etisoft Csoportban akár öt gyártóhely is büszkélkedhet a jellegzetes zöld fa jelzéssel.

Örömünkre szolgál, hogy egyre több vásárló kér FSC-tanúsítvánnyal rendelkező címkéket. „Vigyázzunk az erdőkre. Érdeklődjön a kínálatunkban elérhető FSC-tanúsítvánnyal kapcsolatban.”

Gondoljon az erdészeti erőforrásokra, kérjen ajánlatot FSC-tanúsítvánnyal rendelkező címkékre!

Hasonló cikkek

Back to top