Költözés a Diamond Business Parkba – itt lesz a modern, technológiailag fejlett raktár- és szállítási központunk

2 jún 2021

Fejlesztünk! A munkálatok már javában zajlanak az új raktárban és szállítási csarnokban, a Diamond Business Park-ban, a Gliwice, Da Vinci u. 5. szám alatt. Rengeteg a teendő, mivel az Etisoft ezen helyszíne jelentősen eltér attól, amit megszoktunk. Folyamat automatizálás és technológiailag fejlett megoldások – ez a vállalat jövőképe. Nemcsak beszélünk róla, hogy miért olyan fontosak és ajánljuk ügyfeleinknek, de saját magunk is felhasználjuk őket munkakörnyezetünkben.

Az Etisoft hamarosan egy modern, automatizált raktárral, a késztermékeket kiszedő és szállító központtal büszkélkedhet. Jelenleg több mint 4000 négyzetméter raktár- és gyártási területünk van, valamint 218 négyzetméter iroda áll fejlesztés alatt. Közvetlen szomszédunk lesz az egyik leányvállalatunk, ami azt jelenti, hogy a DBP-ben több mint 6000 négyzetméteren működünk.
A lépés fő célja, hogy egy fedél alá gyűjtse a korábban több helyszínen szétszórt alapanyag raktárakat. Sőt, a Diamond Business Park továbbra is az a hely marad, ahol nagy mennyiségű címkéket gyártunk. A fő kiszállítási raktár is ide kerül.
Raktárunk működése a SALMA rendszeren alapul. Ez az automatizált logisztikai és értesítési rendszer magában foglalja a szállítás, tárolás, csomagolás szállítása és csomagolás automatizálási berendezéseit.

producent etykiet, Etisoft nowa siedziba, wózki AGV

A szállítás modern AGV-ken fog történni, amelyek EUR raklapokat fognak szállítani

A tárolás egy rakodódaruban történik, amely körülbelül 1000 EUR raklapot fog tárolni. A raklapokon szabványosított termék tárolók konténerek lesznek.
A csomagolás kiszállítását válogató robot végzi, amely a konténereket a raklapokról a görgős szállítószalagra mozgatja. A görgős szállítószalag ezután a konténereket a csomagoló állomásra továbbítja.
A csomagolást az a rendszer támogatja, amely segíti az üzemeltetőt. A rendszer tájékoztatja az üzemeltetőt arról, hogy melyik kartont kell használni, és hogyan kell elrendezni a termékeket az optimális eredmény érdekében.
A rendszer teljes működését az etiSALMA szoftver fogja felügyelni, amelyet kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A megoldást integrálják az Etisoftnál használt ERP LN rendszerbe.
Ezt a vállalást az Etisoft leányvállalatával, az Etisoft Smart Solutions céggel közösen hajtják végre. A vállalat és az alkalmazottak fejlődését szem előtt tartva tesszük, de azért is, hogy az érdeklődő ügyfelek számára bemutassuk a kínált intralogisztikai megoldást, miközben valós munkakörnyezetben dolgozunk.

Az Etisoft nemcsak címkék szállítója

„Az elmúlt hónapok és a vállalat által elért pénzügyi eredmények azt mutatják, hogy a folyamatokat automatizáló címkék és technológiailag fejlett termékek szállítójaként fejlődünk” – mondja Michał Majnusz, az Etisoft elnöke. „Raktárunk automatizálása minden bizonnyal lehetővé teszi számunkra a tapasztalatok hasznosítását és a meglévő munkatársaink munkájának jobb irányítását. Új ismeretekre és lendületre tesznek szert szakmai fejlődésükben. Az AGV-k hatékonyabb és vonzó munkát jelentenek. ”

„Az ipar átalakulása, fejlődése és az ügyfelekkel azonos útra való felkészültség az utóbbi időben az Etisoft fejlődésének mozgatórugója volt. Ezért célunk a márka portfóliójának bővítése technológiailag fejlett termékekkel és megoldásokkal. Az Etisoft raktárának automatizálása a munka kényelmét jelenti, de mindenekelőtt megkönnyíti ügyfeleink kiszolgálását. ”- teszi hozzá Damian Janiga, az Etisoft alelnöke.

„Szeretnénk megköszönni a bizalmat. Örülünk annak is, hogy a Diamond Business Park Gliwice kielégíti hosszú távú üzleti partnerünk, az Etisoft működési és helymeghatározási igényeit. Az Etisoft terének bővítésével kapcsolatban örülünk, hogy a kereskedelmi tárgyalások kölcsönös megelégedést hoztak ”- teszi hozzá Urszula Rasmussen, a Diamond Business Parkot irányító White Star Real Estate ipari lízingvezetője.

2022 végére tervezzük befejezni a DBP-re való költözést.

PHOTO: Whitestar Real Estate

Hasonló cikkek

Back to top