EcoVadis bronzérem az Etisoftnak!

14 febr 2024 - Joanna Heler Konczakowska

Az EcoVadis nemzetközi minősítő platform ismét értékelte az Etisoftot fenntarthatósága, társadalmi felelősségvállalása, etikai és környezetvédelmi tevékenysége szempontjából. Büszkén jelentjük, hogy a tavalyinál magasabb követelmények ellenére ismét megkaptuk az EcoVadis bronzérmet! Örömteli az is, hogy a környezetvédelmi, munkaügyi, emberi jogi és etikai tevékenységeinket a legmagasabb pontszámmal (59 pont/100) kaptuk, mint egy évvel ezelőtt.

Az EcoVadis nem pénzügyi jelentéseken alapuló eredményei átláthatóságunkat, elkötelezettségünket és a vállalati társadalmi felelősségvállalás terén végzett folyamatos munkánkat demonstrálják. Tisztában vagyunk vele, hogy a fenntarthatóság hatókörében és követelményeiben egyre gyorsabban és egyre több kérdésre kiterjedő változások mennek végbe. Dolgozunk rajtuk annak tudatában, hogy az üzlet képes és kell is, hogy jobbá tegye a világot. Ezért örülünk, hogy elkötelezettségünket elismerik.

***

Az EcoVadis egy nemzetközi minősítő platform, amely támogatja a vállalatokat beszállítóik értékelésében az etikai gyakorlatok, valamint a környezeti és társadalmi hatások szempontjából. Segíti a szervezeteket vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) gyakorlataik kezelésében és teljesítményük nemzetközi szabványokhoz viszonyított értékelésében.

Hasonló cikkek

Back to top