Transzfer nyomtató

Kimagasló minőségű transzfer nyomtató választék az Etisoft kínálatában. Nyomtasson gyorsan és egy egyszerűen tartós címkéket vagy akár kábeljelölőket. Ismerje meg kínálatunkat és kérjen tőlünk ajánlatot!

Alkalmazás

obszar-warehouseobszar-manufakturingobszar-shippingobszar-office
Ajánlatkérés

Mi az a transzfer nyomtató?

A termotranszfer nyomtató olyan eszköz, amely címkék, matricák vagy etikettek nyomtatására alkalmas. Ez a nyomtatási technológia alapvetően két fő összetevőből áll: egy hőérzékeny festékkazettából és egy hőfejű nyomtatóból.

Működése a következőképpen történik: A hőfej a festékkazettától hőt ad át a hőérzékeny papírnak vagy címkének, ami eredményeként a papíron található vegyi anyagok reagálnak és megváltoztatják a színüket, létrehozva a nyomtatott képet vagy szöveget.

Az egyik típusa a termotranszfer nyomtatóknak a hőérzékeny címkenyomtatók. Ezek nagy segítséget nyújtanak a kiskereskedelemben, logisztikában vagy akár irodai környezetben, ahol címkéket nyomtatnak ki termékekre, csomagokra vagy iratokra.

Mi a termotranszfer nyomtató előnye?

 • Tartós: A transzfer nyomtatóval előállított címkék tartósak és ezek a címkék remekül ellenállnak a kopásnak, a víznek, a vegyszereknek és a hőnek, ami ideálissá teszi őket akár szélsőséges környezetekben történő használatra is.
 • Kenődésmentes: A festék nem kenődik el a nyomtatott felületen. Ez különösen fontos például olyan címkék vagy matricák esetén, ahol jelentős, hogy a rajta szereplő információk élesen, tartósan és olvashatóan jelenjenek meg.
 • Gyors előállítás: Ezek a nyomtatók jellemzően gyorsan nyomtatnak. Ez hatékonyabbá és időtakarékosabbá teszi a nyomtatási folyamatot nagyobb mennyiségű címke vagy matrica esetén.
 • Alacsony karbantartási igény: A transzfer nyomtatók egyszerűen használhatók és kevés karbantartást igényelnek. A festékkazetta vagy a festékszalag cseréje egyszerű és gyors, valamint az eszköz jellemzően hosszú élettartamú.
 • Költséghatékony megoldás: Jóval költséghatékonyabb, mint más nyomtatási technológiák, például a lézernyomtatás. Az eszköz és az anyagköltség is alacsonyabb árú.
 • Széleskörű felhasználás: Ez a fajta nyomtatási technológia lehetővé teszi, hogy a papíron kívül egyéb anyagra is lehessen nyomtatni.

Transzfer nyomtató: milyen területen nyújt segítséget?

 • Kereskedelem: Használhatók áruházakban, boltokban, illetve különböző élelmiszeripari egységekben, ahol címkéket előállítására van szükség az árak, vonalkódok, termékinformációk vagy lejárati dátumok jelölésére.
 • Logisztika és szállítmányozás: Segítségével nyomtathatók szállítói címkék, csomagazonosítók, adatcímkék vagy akár különböző szállítási dokumentumok.
 • Egészségügyi ellátás: Kórházakban, orvosi rendelőkben, gyógyszertárakban a transzfer nyomtatókat használhatják betegtörzs-azonosító címkék, receptek, vegyi címkék, készletcímkék, jelölések vagy számlák nyomtatására.
 • Raktározás: Raktárakban, raktározási egységekben a termotranszfer nyomtatókat alkalmazzák az adattáblák, címkék vagy jelölések készítésére.
 • Vendéglátás és szállodaipar: A vendéglátóiparban, éttermekben, szállodákban is nagy segítséget nyújt a nyugták, rendelési jegyzékek vagy ételek jelölése céljából.

Miért érdemes az Etisoft termékeit választani?

Transzfer nyomtató: minden esetben a legjobbat nyújtjuk ügyfeleink számára

Amikor az Etisoft által kínált szolgáltatások és termékek minőségéről van szó, akkor nem ismerünk kompromisszumot. A mögöttünk lévő évtizedek alatt kialakult biztos alapokon álló együttműködéseinket is kiváló minőségű termékeinknek köszönhetjük.
Már 30 éve vagyunk jelen a piacon, és az elmúlt időszak alatt folyamatosan a fejlődésre törekedtünk úgy, hogy mindig figyelembe vesszük a változó piaci igényeket és az ügyfeleink visszajelzését.

A folyamatos innovációra törekszünk

Tudjuk, hogy kizárólag állandó fejlődés mellett tudunk csak megbízható és hasznos partnerei lenni az ügyfeleinknek. Az erőnk a stabil és hosszú távú üzleti kapcsolatainkban gyökerezik, ami termékeink és széleskörű szolgáltatási palettánk magas minőségének köszönhető. Az innováció cégünk számára elengedhetetlen, ezért mindig újabb és újabb kutatásokba ruházunk be, valamint munkatársaink számára is biztosítjuk a fejlődés lehetőségét. Az így megszerzett tudást pedig készséggel osztjuk meg ügyfeleinkkel, ezzel is segítve vállalkozásaikat.

Etisoft: a logisztika szakértője

Vállalatunk változatos termékkínálattal rendelkezik a címke nyomtatástól egészen az ipar 4.0 megoldásokig, kínálatunkat ráadásul folyamatosan bővítjük.
Cégünk filozófiája az állandó fejlődés mellett a gyors és pontos munkavégzés, mind a címkék készítése, mind az RFID olvasók területén. Hogy az általunk kínált megoldás garantáltan sikeres legyen, minden esetben teljesen egyedi, cégre szabott megoldást kínálunk.

Széles kínálatunkban minden olyan termék megtalálható, aminek a segítségével az Ön vállalata egyszerűen megerősítheti a piaci pozícióját. A termék címkétől kezdve a thermo címke, a ruha címke és az intralogisztikai rendszerekig minden esetben garantáljuk a magas minőséget. De folyamatosan bővítjük kínálatunkat a piac és az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Az ország teljes területén biztosítjuk a kiszállítást, valamint a hazánkban működő cégek egyéni igényeire szabott segítségét.

Ha tartós és költséghatékony nyomtatási módszert szeretne, keressen minket bizalommal!

Back to top