program do samodzielnego projektowania etykiet

etiLABEL – program címkék tervezésére és kezelésére. Tervezz és nyomtass profi módon!

28 nov 2023 - Adam Nowacki

Címkék nyomtatása és tervezése – régebben ezt a feladatot egy erre szakosodott nyomdára bízta volna. Vannak azonban olyan helyzetek (pl. ad hoc igény, kis példányszám, gyorsan változó sablonok), amelyek megkövetelik ennek az információhordozónak az „itt és most” használatát. Az Etisoft által kínált megoldások segítségével nemcsak saját maga nyomtathat címkéket, hanem meg is tervezheti azokat. Az Etisoft különösen a függetlenségre támaszkodó felhasználókat szem előtt tartva hozta létre az etiLABEL szoftvert. Ami azt jelenti:

  • te magad tervezed
  • nyomtatod
  • archiválod a tervet és a nyomtatást a lehetséges jövőbeni tevékenységekhez.

Hogyan működik egy eredeti címketervező program, az etiLABEL

Az etiLABEL nélkülözhetetlen eszköz, különösen a termelésben és a logisztikában, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan készítsen olvasható címkéket, a sablonnak megfelelően. Lehetővé teszi címkék létrehozását sokféle tartalommal, beleértve az összes szükséges információt. Ehhez a munkavállalónak nincs szüksége sem informatikai képzésre, sem grafikai tervezési ismeretekre.

Ismerje meg a különböző verziók közötti különbségeket

A hibakockázat nélküli sorozatnyomtatás gyors és szinte automatikus. Az alkalmazott WYSIWYG (What You See Is What You Get – Azt kapod, amit látsz) technológia lehetővé teszi, hogy a nyomtató hűen reprodukálja a képernyőn megjelenő címkenézetet.

A saját címkék készítéséhez az etiLABEL szoftveren kívül hőtranszferes- vagy hőnyomtatóra, valamint kellékanyagokra (nyomtatható címkékre és termotranszfer szalagra) is szüksége van.

Címkék tervezése – csináld magad!

Jelenleg az Etisoft a következő etiLABEL verziókat kínálja: Lite, Basic, Standard, Medio és Professional. Ezek a teljesen professzionális eszközök funkciójukban különböznek. Így számos felhasználót céloznak meg, hogy teljes mértékben kielégítsék a saját tervezésű és nyomtatású címkék igényeit: az alapvető címkeverzióktól az RFID címkékig.

Töltse le a demo verziót. Telepítse az ingyenes etiLABEL Lite-ot!

Az etiLABEL lehetővé teszi a sablonok gyors előkészítését a nyomtatáshoz, és dinamikusan módosíthatja azok tartalmát, beleértve a vonalkódokat, 2D kódokat, grafikus képeket, dátumot, szöveget. Ez egyben automatikus sorozatszámozás, adatbázis-kezelés és a címkék RFID-címkékkel történő kódolása is.

A címkén elhelyezhető elemek között megtalálhatóak az egyszerű geometriai formák, mint például a keretek és kitöltött téglalapok, valamint az összetettebb elemek: True Type® betűtípusokkal készített betűk és a nyomtató rendszer betűtípusai, vonalkódok (többek között EAN 13 és 128 kód) és a felhasználók által készített grafika.

A legtöbbet választott változat az etiLABEL Standard, amely a működési lehetőségek igen széles skáláját kínálja, és lehetővé teszi a teljes függetlenséget a nyomdai szolgáltatásoktól.

Igényeitől függően bármikor megvásárolhatja a szoftver magasabb verzióját, például az etiLABEL Professionalt. Ez a verzió lehetővé teszi többek között a GS1 szabványnak megfelelő logisztikai címkék tervezésének elkészítését.

Mindegyik magasabb verzió rendelkezik az alapverzió jellemzőivel, de fejlettebb funkciókkal bővül.

Mely nyomtatókat támogatja az etiLABEL program?

Az etiLABEL egy professzionális eszköz, amely támogatja a vezető gyártók hő- és hőtranszfer nyomtatóit, mint például: Citizen, Zebra, TSC, Printronix, Honeywell, Sato, Toshiba-Tec, Avery Dennison vagy Godex.

Egyes modellekhez  ZPLR emuláción keresztül nyújtunk támogatást.  Azt is érdemes tudni, hogy az etiLABEL szoftver Lite verzióját az Etisofttól vásárolt nyomtatók tartalmazzák.

Mire figyelnek az ügyfelek az etiLABEL használatakor – előnyök az Ön cége számára

Többek között ezek közé tartozik:

  • költségcsökkentés a hibás nyomatok kockázatának kiküszöbölésével
  • a túl sok címke kezeléséből, frissítésükből és további verziók létrehozásából eredő káosz megszervezése
  • a címkék racionalizálásának és kezelésének egyszerűsítése.
  • feladat delegálása grafikus és informatikai ismeretekkel nem rendelkező alkalmazottra – mindössze egy egyszerű felület intuitív használatára van szüksége.

Kérdezzen az egyszerűsített megvalósításról

Szoftverek, nyomtatók, fogyóeszközök egy kézből – kattintson az árajánlatért!

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top