RFID terminálok

A mobil megoldásokat általában a logisztika és a raktározás területén használják. A termékek, az áruátvétel és árukiadás azonosítása, a leltározás azok a folyamatok, amelyekhez RFID-leolvasókat szokás használni. A beépített RFID-olvasókkal (opcionálisan a hagyományos kódok beépített olvasóival) rendelkező terminálok lehetővé teszik nemcsak ugyanazon folyamatok végrehajtását, hanem megvalósításuk sebességének és pontosságának növelését, a nehezen elérhető jelölések könnyebb leolvasását, vagy az RFID címkékben található információk módosítását is. Érdekes megoldás még az intuitív termékkeresés lehetősége.

A legtöbb modern terminál Android rendszerrel működik. Számos kommunikációs modullal (például Bluetooth, WiFi, GSM) van felszerelve. Ezek az eszközök opcionálisan GPS modulokkal, kamerával, vagy 1D és/vagy 2D kódolvasókkal is rendelkezhetnek.

  • az árukiadás, az áruátvételi és leltározási műveletek felgyorsítása
  • a hibák számának csökkentése a raktári műveletek során
  • nehezen elérhető jelölések is leolvashatók
  • az RFID címkékben módosíthatók az adatok

Tulajdonságok

kodowanie-rfidkodowanie-uhfweryfikacja-rfidkodowanie-kreskowekodowanie-2dkomunikacja-androidkomunikacja-bluetoothkomunikacja-wifidodatkowe-klawiaturadodatkowe-mobilnedodatkowe-ip65
Ajánlatkérés

Tudjon meg többet erről a termékről:

Back to top