labelling of packages

A csomagok átfogó címkézése a komissiózási és szállítási folyamat során

29 júl 2022

Azokat a logisztikai és szállítmányozási központokat, amelyek nagy intenzitással veszik fel a rendeléseket, fel kell szerelni automatikus címkenyomtató és -felhordó berendezéssel a kartondobozok/konténerek belső azonosítására és a szállítási adatokat tartalmazó végső logisztikai címke felvitelére. Az Etisoftot a ruhaipar intralogisztikai és szállítórendszerét megvalósító integrátor hívta meg egy új komissiózási és szállítási raktárba, hogy biztosítson és indítson termékcímkézési egységeket. Olvassa el, hogyan támogattuk az ügyfelet, és hogyan valósítottuk meg az átfogó csomagcímkézést.

Az Etisoft részvétele a projektben a következőkből állt:

  • 4 automatikus címkefelhordó egység termékcímkézéshez,
  • 4 pneumatikus nyomtatási és felhordó berendezés egységtermékhez is, ill
  • 1 készülék logisztikai címkék nyomtatására és a kész rendeléseket tartalmazó végső csomagolásra történő felragasztására.
  • A címkéző berendezést az Etisoft egyeben szállította, teljesen összeszerelve, és üzembe helyezésre készen a címkézendő termékeket szállító szállítószalagokon.

A görgős szállítószalagokon mozgó csomagok nagy, akár 50 m//perc sebessége miatt az ASE ETK130 lineáris applikátorok alkalmazása mellett döntöttek. Lehetővé teszik akár 60 m/perc maximális címkeadagolási sebesség elérését. Az ezekkel az applikátorokkal együttműködő Zebra ZE500 nyomtatómodulokkal rendelkező Label-Aire 3138NV készülékek nyomat és felrakás pneumatikusan nyomtat és ragaszt fel címkéket a csomagolás másik oldalára. Teljes nyomon követést és ellenőrzést biztosítanak a csomagokat a megfelelő csomagolóállomásokra szállító rendszer felett.

labelling of packages

A komissiózás befejezése után a LABEL-AIRE 3138NV végső nyomtatási és felhordó készülék logisztikai címkét helyez a csomagolásra annak azonosítása alapján. Szedését a szállítmányozási társaság rendszeréhez kapcsolódó fő informatikai rendszerről szállítjuk.

labelling of packages

A teljes folyamatot vezérlő szoftver, beleértve az automatikus címkefelhordást és a nyomtatást is, teljes mértékben felügyeli a címkefelhordók aktuális állapotát. Ily módon az esetleges eltérések azonnal diagnosztizálhatók.

labelling of packages

A mellékelt eszközöket a tartozékokkal együtt úgy választottuk ki, hogy paraméterezésük hasonló legyen. Ez segíti a problémamentes működést és az esetleges korrekciókat. Ennek a további előnynek köszönhető a cserealkatrészek időnkénti készletének minimalizálása is.

Szeretné automatizálni a logisztikát és a raktárból történő szállítást? Kipróbált és átfogó megoldást keres a csomagok címkézésének javítására?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top