drukarki TSC w ofercie Etisoft

TSC címkenyomtatók – az Etisoft kínálatában

2 dec 2022

A nyomtatókat gyártó TSC több mint 20 éve van jelen a piacon. Lengyelországban ez a tajvani vállalat lassan, de hatékonyan építi pozícióját, egy szinten állva más vezető márkákkal. A TSC nyomtatók tartósak, robusztusak, és kínálatuk jelentősen bővült az elmúlt években.

Strapabíróak, megbízhatóak és két év garanciával rendelkeznek

A TSC címkenyomtatók felhasználóbarát kialakításukkal és egyedülálló tartósságukkal tűnnek ki. Ennek bizonyítéka a nyomtató legfeljebb 24 hónapos, a nyomtatófejre és a tartozékokra pedig 12 hónapos garancia. Ehhez járul még a tartósság, a megbízhatóság, a könnyű használat és a nagyon alacsony hibaarány.

A TSC címkenyomtatók széles választéka azt jelenti, hogy minden felhasználó megtalálja az igényeinek megfelelő terméket, legyen szó asztali vagy ipari nyomtatóról. Tehát kinyomtathatja:

  • árcímkéit,
  • figyelmeztető címkéit,
  • azonosító címkéit,
  • készletcímkéit és még sok mást.
TSC printers

Melyik nyomtatót válasszam: mobilt vagy asztalit?

A 2 vagy 4 hüvelyk szélességű asztali nyomtatók termikus vagy hőtranszfer nyomtatást tesznek lehetővé. A TDP-324W sorozat kiváló eszköz a csuklópántok nyomtatásához. A kompakt burkolatnak köszönhetően kevés helyet foglalnak el az asztalon, ugyanakkor elférnek bennük a piacon oly népszerű csuklópánt görgők.

TSC printers, Etisoft offers

A TX200 sorozat sokkal nagyobb nyomtatási lehetőségeket kínál a felhasználóknak, mint bármely más nyomtató ebben a kategóriában. Rendelkezünk szabványos 203 dpi, 300 dpi, valamint 600 dpi nyomtató fejűvel is, mely elektronikus jelölésekhez szükséges kicsi címkék nyomtatására felelnek meg. A színes LCD-kijelző többnyelvű menüvel és a rendelkezésre álló kommunikációs interfészek segítségével szabadon álló üzemmódban működik – anélkül, hogy állandó számítógéphez kellene csatlakoztatnia.

TSC TX200

A TSPL-EZ belső méretezhető TrueType betűtípusokkal is fel van szerelve (a Monotype® font engine alapján), amelyek általában csak drágább nyomtatókban érhetők el.

Az Alpha sorozatú mobil nyomtatók lehetővé teszik a dokumentumok, nyugták vagy címkék hőnyomtatását, bárhol is legyen. A Bluetooth® vagy 802.11 a / b / g / n vezeték nélküli kommunikáció megkönnyíti a termék integrálását a meglévő felhasználói rendszerekkel.

TSC ipari nyomtatók: pontos nyomtatás és nagy mennyiségű címke

Az ipari nyomtatók a legújabb technológiával vannak felszerelve, amely garantálja a pontos nyomtatást a nap 24 órájában, a hét minden napján. Az elérhető felbontások 203 dpi, 300 dpi és 600 dpi. A kommunikációs interfészek: USB, RS232, LPT, Ethernet, WiFI, Bluetooth, GPIO (digitális bemeneti/kimeneti port), USB Host, Micro-SDCard. Beépített valós idejű RTC órájuk van. A BASIC fordítót a szabvány tartalmazza.

A TTP-286MT sorozat akár 8 hüvelykes nyomtatást is lehetővé tesz. A széles formátumú hőtranszfer nyomtatók közül kiemelkedik a piacon a legjobb ár-minőség aránnyal.

TSC TTP-286MT

Az MH241T sorozat az ipari nyomtatók legkelendőbb sorozata. Árának és az alkotóelemek minőségének aránya varázslatos. A nyomtató kemény, fém házzal rendelkezik, és a hét minden napján, 24 órában működhet.

TSC MH241T
TSC MH241T

A TSC MH sorozatú nyomtatók 4 hüvelykes (104 mm-es nyomtatás) és 6 hüvelykes (168 mm-es nyomtatás) változatban kaphatók.

A 4 hüvelykes fejjel rendelkező nyomtatók három felbontású változatban kaphatók: 203 dpi MH241T, 300 dpi MH341T és 600 dpi MH641T. Míg a 6 hüvelykes nyomtatóknál csak két felbontást kínál a gyártó: 203 dpi és 300 dpi, ami érthető.

Az MH sorozatú nyomtatók igény szerint további eszközökkel és kommunikációs portokkal is felszerelhetők. Kiegészítőként mindenféle anyaghoz, beleértve a nejlont vagy a szatént, valamint az áttekercselőket és a béléshámozókat is tartalmazzák. Ezenkívül további portok, mint például a GPIO modul vagy a Wi-Fi megkönnyítik a kommunikációnkat a nyomtatóval.

A lapos nyomtatófej ellenére ez az egyik leggyorsabb nyomtató a piacon. A maximális nyomtatási sebesség akár 457 mm (18”)/s. Az opcionálisan elérhető GPIO-port lehetővé teszi a gyártósorokkal való egyszerű integrációt és a gombnyomással történő nyomtatást számítógép használata nélkül.

Az MX240P sorozat erős alumínium öntvényből készült a legjobb minőségű címkék nagy mennyiségben történő nyomtatásához.

TSC MX240P

Az összes TSC nyomtatómodellt támogató etiLABEL alkalmazásnak köszönhetően a felhasználó könnyen létrehozhat önálló nyomtatóállomást. A nyomtatás előtti címke LCD-kijelzőn való megjelenítése kizárja a kezelő hibájának lehetőségét.

Az alábbiakra kattintva megismerkedhet az Etisoft kínálatából származó TSC nyomtató lehetőségeivel.

Az MX240P nyomtatók standard konfigurációjához a felhasználó 1D vagy 2D vonalkód olvasót is csatlakoztathat. Így a nyomtató közvetlenül a nyomtatás után ellenőrizheti a kódok olvashatóságát a címkén (RAP – Read After Print).

Hogyan működik? Nézd meg itt:

Összefoglalva: A TSC címkenyomtatók megfizethető megoldást jelentenek, amelyek számos eltérő iparágban és különböző címkézési és azonosítási igényekkel jól működnek. Erős oldaluk kétségtelenül a nagyon jó ár-érték arány. Ha ehhez hozzáadjuk a nagy hatékonyságot és megbízhatóságot, akkor olyan készüléket kapunk, amely jelentősen javítja munkánkat, és egybevág a cég mottójával: „TSC – az okosabb választás”.

Kattints ide az árajánlatért!

Keressen minket

Kategóriák

Hasonló cikkek

Back to top